Mám konečne prejaviť to, čo cítim?

malinaalina
28. sep 2021

Ahojte, mám nízke sebavedomie kvôli mužovi. Vysmieva sa mi, párkrát ma i udrel. Škaredo mi nadáva. Pritom je to človek so solídnym postavením, o kt. by to nikto nevravel. Sme manželia. Máme deti. Do života mi vošiel muž. Je to môj klient. Rozvedený, ma tiež deti. Prejavil mi po čase pocity, nedávno tiež vravel, že ma ľúbi. Spýtal sa, či i ja jeho. Stretli sme sa na kafčo, v parku, len tak cez deň. Spýtal sa, kebyže nie je môj klient, tak či by som prejavila záujem. Chápe ma, vie že som vydatá, okolnosti tuší. Zas chápem ja jeho, že dávam mu podnet už len tým, že sa spolu stretávame. Rozvod sa nedá riešiť, lebo manžel sa ma drží rukami nohami a finančné ma vyhraté. Potrebujem poradiť, i keď viem, že najlepšia je čistá cesta..Ale potrebujem lásku..mám mu konečne prejaviť čo cítim? Chcem proste žiť..Prosím, píšte solídne komentáre..Privítam niekoho s rovnakou skúsenosťou. Vďaka ❤️

kitycat
28. sep 2021

Ako si predstavujes vas milostny trojuholnik?

A buduj si sebavedomie a hrdost, nehladaj zachranu u ineho muza

malinaalina
autor
28. sep 2021

@kitycat Ahoj, s manželom fyzicky už nič nemám strašne dlhú dobu. Sme len spolubývajúci. Tak či tak nás čaká prinajmenšom separácia v bývaní, len manžel sa nechce podvoliť, robí mi napriek. Ide mi zatiaľ o to, či sa mám s 'klientom' stretávať, alebo seknúť s tým..Potrebujem asi nejaké rady, podporu..
Nie je to záchrana, skôr ten pocit byť s mužom, že ta ma niekto rád, že sa máš na koho tešiť..atď

luccija
28. sep 2021

@malinaalina a ten chlap chce žene len pravdepodobne zahýbať je Ti to jasné?Keď to máš doma zle s mužom do tohto sa zamilujes, keď nebude chcieť čas tráviť s tebou či Ta citovo zraní budeš to mať ešte horšie.
Muz, keď na to príde spraví z teba rozvracacku manželstva.Ak si s ním rozumieš užívaj si, ale dúfam, že sa rozvedies možno tento mal prísť, aby si sa rozhýbala.Psychicky Ti to pomôže stretávať sa s nim, ale pozor neviem ako veľké máš deti, aby ich nenahuckal proti tebe

kitycat
28. sep 2021

@malinaalina no ak su veci tak ako su a teda ze tvoj manzel je tyran, manipulator, fyzicky ta napada, slovne ta napada. 9 rozvod mozes pidaj aj ty, na to nepotrbujes muzove posvatenie ani jeho peniaze. Toto tvoje je take "vlk sa nazral a koza ostala cela". Ako dlho myslis, ze toho tvojho napadnika bude bavit ked budes zo strachu utekat za manzelom, kedmu budes hocorit aky k tebe je? Alebo si frajera dovedies do tej separe izbicky a vsetci si pozrete pred spanim film, ty-manzel-frajer-deti.

Uvazuj realne

mabenn
28. sep 2021

Klient mal aky dovod rozvodu? Mas ho dobre preskumaneho? Aby to nebolo z blata do kaluze, kedze svojou sebahodnotou pritahujes urcite typy...hoci tento novy ti sebavedomie dviha, ale to moze byt docasne. Ono cas vzdy ukaze, ale pracovala by som hlavne na sebe, nespoliehala by som sa, ze nejaky chlap nieco vyriesi...ten spravny sa objavi vtedy, ked ty budes sama vyrovnana...

malinaalina
autor
28. sep 2021

@mabenn vďaka ❤️

malinaalina
autor
28. sep 2021

@luccija on je rozvedený

elizabet173
28. sep 2021

@malinaalina ukončila by som manželstvo, nevyhováraj sa na to, že sa ťa muž drží rukami, nohami, jeho súhlas nepotrebuješ k tomu, aby si sa s ním rozviedla. Čo znemená, že má finančne vyhraté? Že potrebuješ iného muža, aby si s deťmi prežila? Alebo aby si si zachovala tú životnú úroveň, ktorú máš? Určite by som sa neupínala na iného muža, lebo ak ti súčasný podkopáva sebavedomie, máš tendenciu upnúť sa na kohokoľvek. Uvedomuješ si to? Ukonči jeden nefunkčný vzťah, postav sa na vlastné nohy, s rozvedeným mužom sa stretávať môžeš, ale nepúšťala by som si ho ešte príliš do svojho života. Ako ináč si to predstavuješ? Že súčasný stav bude manželovi vyhovovať? Že ti jedna alebo viac nepriletí, keď sa dozvie, že sa s niekým stretávaš? Že rozvedený amant sa bude donekonečna stretávať na kávičkách s vydatou ženou?

malinaalina
autor
28. sep 2021

@elizabet173 áno, som na tom tak, že stretávať sa s ním chcem, ale nechcem si ho moc pripúšťať do života. Ono strašne mi chýba fyzická stránka vzťahu, preto možno hľadám aspoň stretnutia s ním. Samozrejme prvé miesto je jeho osobnosť, povaha, charizma a životný štýl. Neupínam sa, ale práveže by som sa chcela. Možno máte fakt pravdu, musím si upevniť sebavedomie. Len manžel proste situáciu riešiť nechce. To je to najhoršie.

martinkatinka
28. sep 2021

@malinaalina k rieseniu situacie nepotrebujesanzelov suhlas, ries to teda sama, ak rozhovor nepomaha... A teda, najskor vyries jeden vztah (manzelstvo) a az potom sa vrhaj do dalsieho.

malinaalina
autor
28. sep 2021

@martinkatinka áno, toto je tá čistá cesta..ale strašne veľa zádrheľov to má.. vďaka za reakciu

evaachesa
28. sep 2021

A prečo nepodáš žiadosť o rozvod? Nechápem čo myslíš tým že sa ťa drží rukami nohami. Ak je vzťah nefunkčný, tak vás rozvedú aj bez jeho súhlasu.

luccija
28. sep 2021

@malinaalina nevšimla som si prepáč...len, aby si nemala ružové okuliare... rozviedla by som sa určite, ale vieš si to predstaviť aj potom?máš kde bývať?on ma asi deti, ty máš deti ...zatiaľ je to také čarovné zakázané lavičky, flirtu, správy...veď ho asi vôbec nepoznáš či?konečne žiť znamená čo?

marty_4
28. sep 2021

to akoze v trojuholniku fungovat? to by som sa zblaznila a najma by som nebola vo vztahu s clovekom, ktory sa takto ku mne sprava :(

eternity24
28. sep 2021

@malinaalina Ak pisete , ze Vám manžel nadáva a aj vás par krát udrel, viete si predstaviť co byde ked Vám pride na vašu romancu? Dobre Vám ti dámy radia, žiadosť obrazcoch môžete podať vy, manžel s tým súhlasiť nemusí. Este som nepočula o takom prípade, aby prišiel napr manžel a opýtal sa druhej strany: chces sa so mnou rozviesť? Ved to je smiešne. Vás vzťah je nefunkčný, ubíja vás, nemate intímny styk. Podajte žiadosť o rozvod. Tu nieje co riešiť. Myslite si, ze nevera Vám pomoze. Ano, možno tsm nájdete ten fyzicky kontakt s mužom kt Vám chyba, ale ako opisujte svojho manžela, len si tým narobíte viac problemov. Podajte žiadosť o rozvod. Ak je manžel finančne zabezpečený bude platiť pekne alimenty , možno aj Vám nejakú apanaz, zavysi od vášho príjmu. Neviem prečo na nom toľko kopnete, ked vás vzťah ani nieje vzťahom.

malinaalina
autor
28. sep 2021

@eternity24 vďaka za slová😇 Možno preto tak reagujem, lebo muž vždy keď sme chceli niečo riešiť, točil hlavne o peniazoch..a nie o praktickej veci, že spravme tak, aby deťom bolo dobré, aby som i ja bol nablízku..ale však ty uvidíš a podobne. Mám síce dobrú prácu, ale plat taký akurát, ale nie pre mňa a dve deti. Nechce sa od nás ani separovať, že šak sa my máme odsťahovať..pritom deti majú školu škôlku blizucko..A podobne.

eternity24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malinaalina
autor
28. sep 2021

@eternity24 ste zlatá ❤️ ďakujem!
Museli ste to mať riadne náročné..! Nechápem, ako ten váš ex mohol takto premýšľať..smutné.

eternity24
28. sep 2021

@malinaalina viete, ked muž s niečim nesúhlasí, tak sa vás snaží zastrašiť. To robi aj ten vás. Ide o to ako sa k tomu postavíte vy. Držím Vám úprimne palce.

tncka
28. sep 2021

@malinaalina nie som zastanca toho ze za kazdu cenu mas ukoncit jeden vztah a az potim zacat druhy. Ja by som v tvojom pripade uz bola v naruci ineho,aspon trochu pochopenia,lasky a podpory sa ti zide v tazkych casoch rozvodu. No a co. Ked ste ako spolubyvajuci s manzelom,su papiere uz len formalita,nemusis prestat zit len preto ze sa patri si upratat najprv jeden vztah. Kto povedal ze sa to tak ma?!

malinaalina
autor
28. sep 2021

@tncka no, pravdupovediac, som rada aj za túto odozvu 🙂 Vďaka

malinaalina
autor
28. sep 2021

@eternity24 len najhoršie na tom je, že podľa všetkého i on nechce so mnou byť, ale kroky k tomu podnikať nemieni. Chce aby sme sa my vysťahovali z bytu, keby trochu bral ohľad na deti v tomto..pritom má ich rád. Všetko zvaľuje na mňa, vysmieva sa mi..atď.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malinaalina
autor
28. sep 2021

@hazelgracegus toto je asi bod, v ktorom som strašne slabá! Toto nedokážem. On mi vravel, že on nebude prvý, kto bude podávať žiadosť. Aby nebol ten 'vinný'.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
28. sep 2021

@malinaalina Ja hlasujem za "cisty" stit. Ak ex zisti, ze si sa rozkyvala k rozvodu kvoli nejakemu muzovi, bude zurit, zranene ego dokaze divy (aj ked rozvodu nezabrani) A nejaký rozvedeny trtko, ach, takych este stretnes. Daj si cas sa po rozvode nadychnut a poriadne poobzerat a nie hned vhupnut do teplej postele. Napr. Mna sa kazdy napadnik pyta na dovod rozvodu, by som sa prepadla pod zem, ak by som musela klamat....a teda ver, ze by to vedel kazdy z tvojich blizkych, deti, rodicia, blizsia rodina, spolocni znami...tak teda napadnika odpalkuj, daj si studenu sprchu a s chladnou hlavou rozmyslaj, co dalej..

elizabet173
28. sep 2021

@dadis a ešte to môže deťom vtlkať do hláv, že to bola mama, pre ktorú sa museli rozviesť

annadobsonyova
28. sep 2021

@malinaalina podobne znamosti funguju vyborne ako katapult-nemam dost sebavedomia, aby som vystupila zo vztahu, takze si dobijem baterky u ineho muza a vztah napokon ukoncim. Ale. Ak prahnes po laske, ktoru doma nedostavas si ovela zranitelnejsia. Smadny sa aj jedu napije. Naber odvahu ukoncit vztah, ktory Ta nerobi stastnou, zisti kto si bez manzela a ked budes v pohode sama so sebou, budes v pohode aj s novym vztahom. Aky moralny profil ma muz, ktory bali vydatu zenu? Si zalubena do jeho pozornosti, lasky, ktorej sa Ti doma nedostava. Drzim palce 🙂

cacianka
29. sep 2021

Áno niekedy sa dá rozviesť aj s podporou nového priateľa, ale v prípade tohto "manžela" to ružovo nevidím. Keď už teraz fackuje, manipupuluje a vyhadzuje z domu/bytu že radšej sa tam on bude rozťahovať ako by doprial kľud a známe zázemie svojim deťom, čo by robil keby sa dozvie že jeho žena má amanta, nabijaka, frajera... Jeho ego je obrovské a to by ešte len nastal bengal.
Plne súhlasím s annou nado mnou, smädný sa aj jedu napije, výstup zo vzťahu ktorý ťa ťaží a uvedom si svoju hodnotu bez tej gule na nohe
🍀🍀🍀

dadis
29. sep 2021

@elizabet173 Presne tak. A ak je pravda, ze ju ex otlkal, tak to budu brat tiez velmi blahosklonne, ze ju udrel..."vsak ublizeny chlap, chudak, pri takej zene sa mu ani necudujem". K nevere muza sa spolocnost inak stavia ako k nevere zeny. Muz ma druhu pubertu, zena je pobehlica...podla spolocnoti by zena mala byt ta, co robi vsetko pre zachranu rodiny a aby si muza "udrzala". Nehovorim, ze s tym suhlasim, ale je to zial tak. Stretne sa s tym kazda z nas. Aj mna sa ludia casto pytaju na rozpad mojho manzelstva, aj ked do toho nikoho nic-stava sa mi to stale, som rada ze len kratko uvediem, ze nevera muza a viac sa nepytaju.