Mám jej povedať, že ju podvádza?

20. máj 2023

Asi rok dozadu som si začala s jedným mužom. Tvrdil, že je slobodný a ja som nechcela nič vážne, bol to taký flirt. Časom to prešlo do kamarátstva a niekedy som mala pocit, že keby som chcela, tak to môže byť aj vzťah (ale nechcela som). Spolu sme trávili každý druhý víkend, brával ma so sebou do zahraničia keď tam mal nejaké pracovné stretnutie a bolo aj pár dovoleniek, ktoré zaplatil. Prešlo pár mesiacov a cez sociálne siete som zistila, že dotyčný je ženatý, nevyzerá to, že by sa mali rozvadzať a so ženou má spoločný dom, hypotéku a 2 deti... Keď som sa ho na to pýtala tak sa priznal. Celé som to ukoncila, zablokovala som ho a nechala tak. Už je to nejaká doba, ale normálne mi vŕta v hlave či by som jej to nemala povedať. Mám jej číslo, všetky soc siete, adresu. Nie z nejakej pomsty jemu za to že má klamal, ale ja by som napríklad chcela vedieť s kým mám ti česť žiť pod jednou strechou, ale na druhej strane je možné že tým zničím rodinu.
A viem, že ja som nebola jediná s ktorou niečo mal. Bolo ich dosť a som si istá, že aj teraz sa niekým ťahá...

Podotýkam, že to bol slušný inteligentný a vzdelaný muž, nikdy by mi nenapadlo, že by bol tohto schopný...je mi z toho zle doteraz.

nataly420
20. máj 2023

Ja by som chcela vedieť keby zo mna chlap robi hlupaňu 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bajka16
20. máj 2023

Pozri, ty si nato prišla včas a zachránila si sa. Prečo v tom nechať druhú oklamanu ženu? Ja by som ju s tým tiež oboznámila.

akiana
20. máj 2023

Nieco podobne sa mi stalo. Nebudem ti radit, co mas a co nemas robit, iba sa podelim o vlastnu skusenost. Ja som to tej babe v zlosti povedala, ked som to zistila, ona mi najprv neverila, potom som jej ukazala spravy a telefonaty, tak sa zosypala, potom si ma vsade zablokovala a co viem, stale su spolu. Ja som mala nejaky cas potom stresy, lebo ten typek ma zbrojak a vlastni zbrane. Moze sa teda stat, ze ona mu odpusti, a ty budes za k*rvu, ktora rozbija rodiny. Jej je jedno, ze ty si o nicom nevedela, ona svojho muza miluje a tym padom ty budes za tu zlu. Ale rozhodnutie je samozrejme na tebe.

zuzubb007
20. máj 2023

Jasne, ze by som to jeho zene povedala, debilko klamarsky a este by som sa na tom bavila

domireb
20. máj 2023

Kazdý druhý víkend mi príde, že pani manželka mozno aj sama vie

miimss
20. máj 2023

Tiež by som to chcela vediet... A už je na nej ako s touto informáciou naloží....

dadis
20. máj 2023

No tazko povedat. Asi by som to chcela ako podvadzana vediet, ale mozes si tym velmi skomplikovat zivot - hnevat sa na teba budu obaja, lebo on jej bohvieco nabulika, ze si ho zviedla, isla si po nom, aj ked si vedela, ze je zenaty a ma deti, si nim posadnuta a chces ho len pre seba. Ublizena zena uveri vsetkemu, co je blizke jej predstave o stasti. Mna takto oslovil manzel zeny, s ktorou ma ex podvadzal, uverila som svojmu muzovi, ze on je ziarlivy blbec a ze takto riesi svoje problemy v manzelstve. Neviem si predstavit, ako by som reagovala na fotky a spravu od milenky, moj ex je chronicky a presvedcivy klamar, vtedy som mu na 100 % verila, myslim, ze u nich to je podobne. On musi byt v klamani majster, ked mohol tolko casu a dovolenky travit s tebou.

veselo_neveselo
20. máj 2023

Priprav sa na to, ze teraz budes za zlu a pravdepodobne obvinena, ze si to vymyslas, lebo kto s takou info caka rok? A preco prave teraz a nie vtedy? Toto si zodppvedz, preco ta to omina prave teraz.
Mala si jej to povedat hned, a nie po roku. Ak ta doteraz svedomie netrapilo, tak uz je podla mna neskoro.

tenerifka
20. máj 2023

moj nazor je ten, ze ona, ak je priemerne inteligentna zena, to pravdepodobne vie, ale nevrta sa v tom a nechce vediet detaily.
Mozno jej to vyhovuje.
Kazdopadne by som sa v tom viac nevrtala, sebe nepomozes, a vlastne ani im nie

luccija
20. máj 2023

Nie, nestarala by som sa do toho kto bude riešiť jeho správy, jej správy, lebo určite to spustí lavínu chcela by som na to zabudnúť.A, keď bude chcieť aj tak mu uverí, odpusti
Možno to vie,veď nie je ľahké odchádzať z domu na víkendy, dovolenky možno majú taký voľný vzťah a sú spolu z iných pohnútok.

ninusa221
20. máj 2023

Ja som zažila podobnú skúsenosť ale iba spolu chodili dlhé roky ( deti v tom neboli) ja som nevedela o nej no ked som ich spolu nacqpala v jednej krčme došlo mi čo robí on si zablokoval mňa keď som mu nadala a tá baba ? Poslala som jej konverzáciu a ona mi aj tak neverila 😂😂😂 potom sa ľúbili asi rok a stále ju podvádzal potom jej to asi došlo teraz ma ďalšiu naivku ktorú zas isto podvádza

katkazocele
20. máj 2023

@nataly420 @bajka16 @zuzubb007 @miimss Súhlasím s vami👍, rozhodne povedať, nikto nechce byť za hľupanu + stratené roky s idiotom, ktorý si nezaslúži ani oňho človek zavadil pohľadom 😒

ivik4
20. máj 2023

Uricte by som to jeho zene povedala , je mi jej luto
Samozrejme rovno jej spravu podlozit konverzaciami, fotkami a tym ze si o nej vobec netusila. Nech to pan manzel nepodchyti skor a hlupanu spravi z Teba

klarolinne
20. máj 2023

Ja pôjdem proti prúdu, a nepovedala. Lebo tak či onak sa to otočí iba proti tebe.
A úprimne, ak je to taký kvietok ako vravíš, tak ona to aj tak vie, že v jeho živote sú iné ženy. Len pred tým buď zatvára oči, alebo sú dohodnutí udržať manželstvo kvôli deťom a majetkom, a ona si tiež užíva.

ankare
20. máj 2023

Ja by som jej to asi nevravela. Ty budeš za zlú, za rozbijacku rodiny. Ona musí byť buď veľmi naivná, keď jej muž je tak málo doma, ale o Tom vie a toleruje to.

autor
20. máj 2023

@veselo_neveselo keby som to urobila hneď potom ako som s ním skončila, tak by hneď vedel od koho sa to dostalo. Bála som sa. Keď už, tak by som to chcela spraviť anonymne.

autor
20. máj 2023

@ankare on má viac pracovných činností, navyše jedna z toho je ďaleko domova, takže má prenajatý byt v ktorom je cez pracovný týždeň. Domov sa vracia na víkendy, ale nie je to pravidlom. Ľahko ju môže klamať že má.toho veľa a je pracovne vyťažený

januska12323
20. máj 2023

Jeho žena určite vie, že je podvadzana a pravdepodobne jej to vyhovuje. Inak by tie víkendy trávili spolu.

ankare
20. máj 2023

Hrozné. Ľutujem ju.

minilla
20. máj 2023

Ci jej to mas povedat, alebo nie, je cisto na tvoj rozhodnuti. Ja ti tlieskam za charakter, ze si to rychlo skoncila, ked si zistila, ze je zenaty. Bravo! 👏🏻👏🏻👏🏻

mandzula
20. máj 2023

Ja by som to s jeho zenou neriesila, brala by som to ako uzavretu kapitolu. Bud to jeho zena vie a akceptuje to, alebo to nejako vyriesi cas, kedze ako pises, taha to s viacerymi.

autor
20. máj 2023

@minilla nemam za potreby tahat sa so zenatym 🤮
Najhoršie bolo že sa ani nesnažil obhájiť tým, že majú akože nejakú krízu alebo je podaná žiadosť o rozvod a podobné veci, ale namiesto toho sa ma snažil presvedčiť o tom, že to je normálne, robí to každý a že si myslel, že o tom viem. Uplne sklamaná som ostala, predtým by som dala ruku do ohňa za to že je to cestný človek.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauriik
20. máj 2023

Nepovedala by som nic. Do druhych vztahov by som sa vobec nemontovala. Ty si spravila spravne ked si sa s nim rozisla a chapem, ze sa chces zachovat cestne ale su dve moznosti:
1) Manzelka o tom vie, akceptuje to a mozno aj ona ma nejakeho milenca
2) Manzelka o tom nevie, rozbijes rodinu s dvoma detmi a budes za zlu aj pre neho aj pre nu.

78787878
20. máj 2023

Myslim si, ze jeho manzelka vie koho si zobrala. Zeny takychto muzov tusia, ale volia taktiku radsej nevediet. Nema vyznam s tym stracat energiu.

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
20. máj 2023

Povedala by som jej to anonymne, aby som ja nemala problemy, ci uveri alebo nie to je uz ma nej.

drahusa333
20. máj 2023

Ja by som to neriesila....bola som v situacii ze zanaty chlap, manzelku mal tehotnu, mi zacal volat a pozyvat von, k sebe domov ked bola v porodnici🤦...bol premna stary a zadany, neexistovalo aby som s nim cokolvek riesila, nakoniec sa urazil ze s nim nic nechcem mat....jeho zena pomna potom zazerala, aj mi volala a vynadala ...velmi nepekne, pritom on volal mne, ja jemu nikdy... mne boli obidvaja uplne ukradnuty....ich sracky (s prepacenim)ma nezaujimaju, mam ciste svedomie, a cokolvek jej hovorit, vysvetlovat....nemalo zmysel....

mikadooo
20. máj 2023

Ak má/mal iné, a celé si to už dávno ukončila, nechala by som to tak. Podľa mňa obaja vedia. Iné by bolo, keby si bola jeho prvá a posledná milenka, ale ak si bola len nejaká v poradí... Tá žena buď vie, alebo jednoducho nechce vedieť. Čiže v oboch prípadoch by tvoje priznanie bolo absolútne k ničomu. Kašli na to.