Mám iba jednu dobrú kamarátku

17. júl 2022

Dobry vecer. Moj hlavny problem je v tom, ze mam iba jednu dobru kamosku. Ostatné su kolegyne, alebo známy. Preživam najhorší rok svojho zivota, zdravotny problem syna, po 13 rokoch manzelstva sa chcem rozviest,problemy s peniazmi. Proste je toho teraz tak strasne vela ze som musela napisat do psych.poradne, kde mi odporucili psychiatra. Nemam problem tam ist, ale trápi ma, ze sa nemam s kym o tom porozpravat. S tou kamoskou preberam dost veci, len mam niekedy pocit, ze ju pretazujem. Ona tvrdí, ze nie,ale ja sa toho pocitu neviem zbavit, potrebovala by som este niekoho. S kym sa radite vy? Komu sa zdoverujete? Kolko mate priatelov?

janula12345
17. júl 2022

Ja myslim, ze 1 kamoska ti staci na problemy sa vyzalovst
otazka, ci ti to pomaha a nie je treba psycholog skor . Osobne by som nikdy asi nechcela nejake problemove tazke temy tahat medzi dve tri kamosky a vykecavat sa kade tade po znamych .. Ale ked sa zamyslim, ja som skor ten typ, co sa mne zdoveruju, ako sa ja😬 ja svoje problemy ak su, neriesim s nikym.

ckocka
17. júl 2022

To máš šťastie že máš jednu dobrú kamarátku.

viestta
17. júl 2022

Aj ja mam iba jednu, som za ňu vďačná a viac mi ani netreba. Sú veci, ktoré vie iba ona. A sú veci, ktoré nevie ani ona ani nikto na svete

nwnw
17. júl 2022

Aj ja tu prvu a zije v inom casovom pasme. Strasne mi chyba... 🥺

autor
17. júl 2022

Fakt sa bojim ze ju privelmi zatazujem. Piseme/ alebo sa rozpravame denne. Naozaj mi je teraz velmi velmi tažko. Dobry psycholog v nasom meste nie je

marianarem
17. júl 2022

Vela ludi ma iba jedneho cloveka, ktoremu hovori ozaj vsetko.Ja ich mam viac, ale napriklad moja sestra je typ presne jedneho blizkeho cloveka. Ja inac chapem, ze su obdobia, ked sa clovek citi ako zataz pre blizkeho, ale o rok moze zase kamoska potrebovat tebaa vtedy tu asi budes pre nu rovnako ako ona teraz pre teba. Ak sa chces vyrozpravat este niekomu, tak asi by som skusila toho psychologa, lebo dalsieho blizkeho cloveka aj tak na pockanie nezozenies.

barborachors
17. júl 2022

A co tak svoje problémy riesit, ako sa o nich vykecavat? Nasla si si ten najhorši cas na rozvod, rozviest sa da aj o dva roky, kym najhorsia kriza vo svete pominie. Ked si v tomto zotrvavala tak dlho, tak dva roky vydrzis a zatial sa pusti do prace, alebo nápadov, ako a kde zarobit viac penazi. Popri tom ako budes na tomto makat, stretnes kopu ludi (predstav si ze aj na online konferencii mozes niekoho spoznat) alebo zorganizuj babsku jazdu a zakaz si o problemoch hovoriť, proste vyrazte si von, hoci aj na disko alebo na drink. Samozrejme ak mas diagnozu prip depresiu tak to bude tazke ale vieš, su aj horsie veci na svete....

ildiko36
17. júl 2022

Ja tiez nemam vela kamartky za tým čo ma moj exmanzel podviedol s naj kamoskou pred ca 17rokmi.
Stači keď maš jednu ale sa na ňu možeš spoliehať.
Ked chces kludne mi napis ip, môžeme si popísať🙂ked viem ti poradím, už mam po 40.ke a som rôzne životné situácie prežila

dadka3450
17. júl 2022

Ja mám tiež len jednu dobrú kamaratku 10 rokov. Radšej mať jednu pravú a dobrú ako sto a falošných.

mirro
17. júl 2022

Kludne mi napíš, zdielaný problém bude polovičný,keď ho nebudeš dusiť v sebe.

vanessa12345
17. júl 2022

Ahoj, tak tu jednu dobrú kamošku ti závidím. Lebo ja nemám ani jednu, mňa tiež veľa veci trápi a nemám sa komu sťažovať, alebo iba tak sa s niekým porozprávať. S mamou nemám dobrý vzťah. Mám priateľa, ale niekedy sa aj ja potrebujem trochu odreagovať a porozprávať sa s inými.
Takže len som ti chcela povedať, že buď rada že máš aspoň tú jednu 😗

katkami123
18. júl 2022

Vieš, čím viacej ľudí bude vedieť o tvojom súkromí, tým viac sa to môže šíriť. Niekedy je dobre, keď to vie ozaj iba jeden človek, ktorý je lojálny.

yna1
18. júl 2022

dobru kamaratku mam aj ja len jednu, ale su veci tiez ktorymi ju nechcem akoby zatazovat a preto chodim aj ku psychologicke, na tom nic nie je a velmi mi to pomaha prekonavat niektore veci, ktore ma proste trapia, ktore sa ma dotykaju viac akoby mali.

vinkel
18. júl 2022

Bud rada. Ja nemám nikoho!! Moja kamoska je manžel 🥰

kassandra25
19. júl 2022

Nie je dôležitá kvantita, ale kvalita. Darmo budeš mat aj 5 kamošiek, ktoré to zaujímať nebude a poradia ti tak, aby sa co najrychlejsie zbavili riesit s tebou problémy. Niekedy si my ludia aj naozaj problemy nadrabame, a nemusia byt. Chod si za tym, co citit vo svojej kostnej dreni - to je pravda a nemusi ti radit ani tá jedna kamoska. Rob to, co ty chceš robiť. ( pri nezatazovaní kamosky s problemami ti poradím bavit sa s nou vseobecne a o problemoch, len ked ta ona vyzve/ sa opýta). Niekedy problémy nie su tak velké, ako sa zdajú byt. Vsetko má svoje riesenie, vsetko má svoju cestu. Ak este nie je koniec riesenia, daj tomu plynúť čas... kým to dospeje k vyriešeniu. Veľa zdaru a môžeš to dať aj sama.

simka17161
19. júl 2022

Máš aj nejaké záľuby_ Niečo pričom sa odreaguješ? Možno by bolo dobré venovať sa nejakému športu, niekam si vyjsť ak sa dá pri synovi. Ja mám síce viac kamarátok, ale stretnutia nie sú časté, raz za 3 až 4 týždne a často sa ozývam prvá ja. Na nete nájdeš rôzne fora kde sa môžeš vyrozprávať. Skúsiť môžeš aj Yutube a Facebook kde sú rôzne záujmové skupiny.

t