Ahojte,obraciam sa na vas s otazkou vztahovou,lebo mam pocit,ze muzom absolútne nerozumiem. Mam kamaráta,pozname sa sedem rokov.Bol do mna zamilovany avsak ja som bola vydata.stale mi pisal ako ma lubi.bohuzial tym se som bola vydata,nemohla som.casom si našiel priatelku,lebo vraj nevie byt sam. Ze ju nemiluje,nepritahuje ho fyzicky, ale aspon s niekym bude. Casom si moj muz nasiel milenku a ja som sa rozviedla.kamarat sa mi stale ozyval,stale s tym ako ma lubi..tak reku som sama ty si vo vztahu so zenou,ktoru vraj nemilujes,mne si sa tiez vzdy pacil tak poriesime spolu nieco. Presli dva roky a on je stale s nou,stale pise ako to nie je ono,ale stale sa s nou nerozisiel aby bol so mnou. Ja mam 43 rokov,on o desat viac.deti nema,spolocny majetok nemaju a mna to uz prestava bavit prestáva ma bavit byt s nim v akomkoľvek kontakte. Vysvetlite mi preco to muzi robia? Bavi ich zranovat dve zeny? Som uz z muzov maximalne sklamana a znechutena
Lebo je manipulator a robi mu dobre pozornost
Nemusis vediet preco to robi. Tebe to ublizuje, tak sa riad tym co je pre teba dobre. Prerus kontakt, sprav hrubu cervenu ciaru a nestracaj cas cakanim na chlapa, "ktory je nestastny vo vztahu". Keby bol nestastny uz davno by nieco riesil. Ale ty mu mastis ego, preco by si nenechaval robit dobre, ked sa o to ani snazit nemusi?
53 ročný chlap sa nezbaví frajerky len kvôli teoretickej novej. Musela by ho vyhodiť aby za tebou docupkal. Máš na viac.
už by som sa na neho kašľala...
pri jeho rečiach by som si myslela svoje...
@deti95060810 ano ja mu nijako"nenahravam" do karát.uz neprejavujem zaujem ani sa prva nikdy neozyvam.on sa ozve vzdy,nikdy sa nepyta ci niekoho mam a pod. Len co nove ako sa mam a pod. Sem tam ked maju pravdepodobne doma krizu zacne sa stazovat na frajerku. Ako nic nezarobi,ako sa vkuse napchava a pribera a pod. Uz si o tom myslim svoje,len ma zranuje taketo "ohováranie". Ked sa mu nepaci nech ju necha.viete,ja si pri takych rečiach vzdy predstavim,ze takto moze casom o mne hovorit dalsej...
Boli to ta predstava ze ta vlastne nikdy nemiloval... ze to bolo z jeho strany len namotavanie. Klame tebe, priatelke a bohviekolkym dalsim. Je to hnusne od neho. On ani kamarat vlastne nie je. Aj to kamaratsvo asi ba predstieral.
Ale je mi trochu cudne ze si mu navrhla aby ste sa dali do kopy kym on je esta zadany a tiez ze cakas na to 2 roky ze kedy sa konecne rozide. Mozno mesiac ak by si cakala ale 2 roky???
Od takehoto chlapa ruky prec,co sa len stazuje na svoju zenu. To nie je dobry partner do zivota,je nevyzrety,nevyrovnany stazovatel.
Toto nerobia muzi vo vseobecnosti, ale tento jeden konkretny. Zrejme ma nejaky problem. Moze byt, ze sa aj boji. Vyznaval ti lasku, ked si bola zadana a vedel, ze nic nebude. Nasiel si zenu, ktora ho ktovieako nepritahuje (predpokladajme, ze hovori pravdu), lebo takeho vztahu sa neboji, ma v nom akoby navrch. Naopak byt s niekym, kto v nom vzbudzuje silnejsie city, ho moze desit a preto do toho nejde.
Moze to byt samozrejme aj namotavac a klamar.
Kazdopadne, ak sa takto sprava 50tnik, a dlhodobo, dala by som od toho uz ruky prec. Nech je ako je, je to nejaky hlbsi problem a je velmi pravdepodobne, ze uz zostane takyto.
Ber to tak, že pravdivosť jeho slov sa nepotvrdila...tzv.kecalek..Ak by ozaj svoje slová kt. ti adresoval (pred rokmi) myslel vážne, teraz by ste boli spolu...off, vypni ho.
Klamal ti a to je cele a jasne ze tak bude hovorit aj o tebe, ak uz niekomu dalsiemu zasa nehovori.
😂
A tebe kto bráni prerušiť s ním kontakt? Však nemusíš vždy dvihnúť mobil, odpísať či stretnúť sa s ním