Mam teraz 2 tyzdne dovolenku, doma 2 deti a ja nic nestiham. Rano este v posteli chytim mobil do ruk, zapnem modry konik a citam. V najlepsom citani diskusie sa dovalia moje deti do mojej postele. Mama vstavaj a chichi. Urobime si ranajky, uz pocas jedenia sa snazim docitat tu zaujimavu diskusiu. Dojeme. Detom zapnem telku, ved je extra teplo na prechadzku. A zase nam v ruke mobil a citam diskusie na koniku. A uz treba obed robit, dat prat, dat taniere do umyvacky, pozametat, deti skacu po gauci. A ja ten mobil drzim a nepustim a citam
.. Na obed bude donaska pizze. Neviem ako mam tak vela veci stihat. Tiez nestihate doma vsetko porobit na dovolenke?
Vyjeb mobil von oknom😂 a budeš stihat
Ja stíham všetko, ešte aj čítať tvoj priblblý príspevok.
odhlásiť sa z MK a je po probléme
na dovolenke doma? neverim,. trooooolll😂
na dovolenke sa kupem mori, ležím na pláži, vychutnávam si miestne jedlo a nakupujem, nemusím nič stíhať
Ked nemas dofcu, stihas vsetko?
Este si tam mala viac krat napisat, ze citas MK. Nikto si to nevsimol.
Akože nič nestíhaš? Veď stíhaš čítať diskusie na koni, to stačí 😅
A ty máš ešte aj deti?
Sa musia tešiť keď je mama celú dovolenku na mobile !!!
@zobaka nesúhlasím. Dovolenka nie je len more. Dovolenka je nebyť v práci a mat za to platené 😀
Takže Dovolenka je aj ležať doma pred tv.
@simona20201309 samozrejme, ja som len napisala ako to mam ja, lebo nemam ten problem, ze cez dovolenku nieco nestiham, hocikde som, uzivam si volno, max. pred pobalit sa, to mi robi celkom stres, inak nic
Jasné a my tu žerieme všetky seno, keď si myslíš, že nezistíme, že si troll? Čisto diskusia na rozprúdenie.