Ahojte chcela by som vedieť názor žien či len ja preháňam alebo mám dôvod mať zmiešané pocity. S manželom sme spolu už dlho máme úžasný vzťah. Je ohľaduplní, pomáha mi, denno denne mi povie ako ma miluje , som naozaj šťastná žena, pre mňa je dokonalý.
Jedna vec čo mňa trápi a to je to, že v sexe som viac iniciator ja ako on. Mňa to hnevá a viac krát som mu povedala , že či mám lepru keď sa mňa nevie chytiť sám od seba. Včera sa stála zasa taká situácia a ja som mu povedala toto a od rána do mnou komunikuje ako sa povie , že len musí. Keď som sa ho pýtala čo mu je tak mi odvrkol že mám prij..... reči a že fajn nemusí sa má chytiť celý týždeň čo bude doma ( pracuje turnusovo) no a mňa to veľmi zamrzelo aj som si poplakala. Chcela som až si to vysvetlíme no nechce. Nevie pochopiť moje pocity , že ja by som sa potešila ak by začal prvý. V srdci viem že mňa miluje a že toto je kravina a nemala by som to riešiť. Lenže hlava blbá to má inak. Myslíte si že to je naozaj také blbé ako si ja myslím či len preháňam? Ako by ste sa vy zachovali. Ďakujem
@rora ja mu dôverujem a nemyslím si že by mal dakoho lebo by za prvé nemal ani čas na to keďže robí od rána do večera a zvykne mi aj večer volať. Mne skôr dôjde ako by mal dajaky blok či ako to mám nazvať...
Ja sa mu necudujem ked mu toto stale hovoris. Ako si mu to povedala? Normalne alebo nasrano? 😂
@slniecko66 normálne nie nahnevano.
A predtým, keď si mu to vravela, tak ako reagoval?
@jaskolka dajako bez reakcie skôr mi na to nepovedal nič. Len raz mi odvrkol že ale keď začne on tak to za to stojí. To mi prišlo ako keby že keď začnem ja tak nie? Ale neriešila som preglgla
niektorí chlapi majú proste menší sexuálny apetít
Mne to príde ako divná reakcia. Keď niekoho milujem, tak sa ho aj chcem dotýkať. A tiež by mi to prišlo tak, že "keď začnem ja, tak to nestojí za to"
Ťažko radiť, lebo on je jediný, kto ti vie na to odpovedať a očividne nemá záujem ti to povedať.
Na "nemal čas" by som sa absolútne nespoliehala 🙊
Ak muz sex neiniciuje, tak ma zena pocit ze nie je ziadana. Mas velmi padny dovod mat zmiesane pocity. Ale zase na druhej strane mozete mat ine potreby... ty potrebujes viac a on menej a s tym velmi nic neurobis.
Toto si musite odkomunikovat co sa zda sa nikdy nestalo.
Vysveli mu ako sa citis, ked ta ignoruje. A nechaj jeho nech ti povie preco to nechce castejsie... a najdite nejaky kompromis.
Bolo to takto vzdy, alebo to zacal byt problem v poslednej dobe? Ta kombinacia turnusov a nechut k sexu s vlastnou zenou je podozriva.
@andreatytler vždy bol taký že menej iniciatívny, lenže ja som mu už viac krát povedala že to potrebujem naozaj mám pocit potom že sa mu nepáčim alebo také dačo. Nemá problém sa má dotýkať, bozkávať ale ako náhle má začať sex sám tak to nerobí teda veľmi často.
Mne tiez nejde dohromady ze "milovana" a zaroven muz ktory nema alebo resp. len minimalny zaujem o sex so svojou zenou. Vsak musis to viac priblizit. Ako casto mate sex? a pokial by si nebola iniciativna ty ako dlho by ste nemali sex?
Tak ma nizsie libido. Bud mu serviruj ustrice, alebo si dodrb inak pekny vztah blbymi recami.
@veroniq85 keďže pracuje viac preč tak dajme tomu že do týždňa keď je doma tak 3 alebo 4 krát. S toho iniciátor som ja a on tak 1 alebo max 2 a to už musí byť ak dva. Naozaj iný problém nemáme vo všetkom sa vieme dohodnúť lebo tu akoby každý to svoje ide.
@ukulela čo by si tu robila na mojom mieste? Nepovedala mu na to nič? Tiež by sa ti to žiadalo... Bol taký vždy a naozaj sa aj snažil keď som mu to povedala len prešlo mesiac ,dva a zasa to isté bolo
Ked mu o tom hovoris, hovor len o sebe. O tom ako sa koli tomu citis, co ty potrebujes. Neries jeho nechut, ale svoju potrebu a sice chapem ze pre muza to moze byt osemetna tema ale musi on tiez na to nieco povedat a nielen odvrknut a ty preglgnut... musite najst nejaku strednu cestu. Opytaj sa ho co by on povazoval za idealne, co vyhovuje jemu a potom ty povies co by si ty chcela a niekde v strede sa stretnete.
Pozri, mate sex 3,4x do tyzdna, z toho aspon 1x iniciuje on. Niekedy 2x. Ja tam ozaj problem nevidim. Pozri, ma mensiu chut, ako ty. Ale neodmieta ta. Prezentovala si to, akoby ste spavali 1x za mesiac a z jeho iniciativy 1x za pol roka. Podla mba tie reakcie hrotis a to mu robi zle. On vidi, ze mate sex 4x v tyzdni, ze ti dava najavo city, hovori ti, ze ta lubi a nechape, preco ho este dodrbavas.
a ako ma tie turnusy? lebo aj napr. 2 tyzdne doma a mesiac prec tak ak by bolo na nom tak za 1,5 mesiaca ma sex 2 az 4 krat? No neviem. Poviem ti na rovinu. Pride mi to zvlastne a obzvlast ak je vela prec tak prave po navrate by sa mal hrnut na svoju zenu hned medzi dverami a snazit sa jej co najviac nabazit. Ano su muzi co maju nizsi sexualny apetit ale ak by taky bol tak by si musela vidiet uz na zaciatku vztahu.
vieš, keď bol taký vždy, tak sa dalo očakávať, že to časom bude len horšie a horšie. No tvoja necitlivá reakcia to len zhoršila a vyprovokovala ho k ešte necitlivejšej reakcii. Je lepší úprimný rozhovor, ako nejaké prehnané reakcie.
@veroniq85 poväčšinou je preč na 4 týždne a týden doma. Zvykne alebo bol aj viac doma keďže kvôli korone bol aj viac doma. No vždy bol taký viac som ja bola na ten sex ale ako som písala vždy som mu povedala že mi to prekáža a chcela by som až on sa trocha viac. Neviem naozaj čo si mám myslieť
Cize za mesiac mu staci intenzita 1x max 2x do mesiaca v tyzdni v ktorom je doma. Ako ja sa ti nedivim ze toto ti je malo a preto mas potrebu nahlienat na viac sexu. Ono ak bol taky od zaciatku tak velmi sa uz nezmeni. A ak chces moj nazor aj mne sa to zda malo. Ono je otazka ako by vyzeral vas sexualny zivot ak by ste boli spolu kazdy den. Ocividne by ste mali asi vela konfliktov v tomto smere. Tak ti neostava asi nic len sa uspokojit s tym co mas. Dolezite je ze ta neodmieta po tvojej iniciative. A ako sa pri tom tvari? resp. nema pocit ze je to z donutenia? uziva si to?
@veroniq85 nie to sa nestalo že by sa tváril kyslo alebo že by si to neužil alebo mňa odmietol to nie. Áno dôjde mi to málo a naozaj ako by sa má hanbil chytiť či ako to mám nazvať. Ale ďakujem sa úprimnú odpoveď
úžasný vzťah? Dokonalý manžel? Prij.bané reči? Trucpodnik? Vy sa musíte dôkladne porozprávať, ale nielen o sexe, ale o celom vašom vzťahu, niečo mi tam príde divné. Ale nezačínaj hneď s tým, že máš málo sexu, to bude len vrchol ľadovca
Muž nemusí byť vždy lovec. Tento nie je. Je to stav v akom si ho spoznala. Nejako nevidím zásadnú chybu na jeho strane.
Aké zmiešané pocity máš na myslí? Alebo ti zmenili názov témy?
Podľa mňa nemáš mať dôvod na zmiešané pocity, on jednoducho nie je lovec, imponuje mu keď začneš ako žena ty (môj je v tomto rovnaký, že jemu sa páči keď žena začne...no komu by sa nepáčilo?).
Chlapi nie sú až takí empatický, aby vedeli pochopiť ženské potreby...ale tie svoje chápu až priveľmi dobre. A tým to haslo.
No úprimne, ak bol taký vždy tak s tým veľa neurobíš. Neviem ako dlho ste spolu, či máte deti, atď. Ale on je proste taký. Takého si si vybrala. Takže buď sa s tým zmieris a budeš sex iniciovať ty alebo sa ho budeš snažiť prerobiť, čo sa ti aj tak nepodarí. Či ťa podvádza, to nikto nevie a to, že maká od rána do večera nič neznamená. Keď to poviem hnusne, tak prostitútka pri ceste z práce ho vybaví za 15 minút. Ale nemyslím si, že je to váš prípad.
Ja mám ten istý problém ako ty…
@janickacrazy tiež si to nemyslím a verím tomu že to ani nikdy nebude. Áno je taký a naozaj sa musím s tým zmieriť a hlavne moja prehnaná reakcia alebo lepšie povedané to ako mu to sem tam poviem ho asi ešte viac hnevá. Áno máme aj deti a sme spolu 5 rokov...
Skús oceniť tie ostatné dobré vlastnosti na ňom. Žiadny chlap nie je úplne dokonalý.
lenze pises, ze on bol taky vzdy.tak co cakas, ze sa rokmi zmeni? no nie, ak mu nedas viagru, tak sa nezmeni .... a opakujem, on ta nedmieta. mate 4x sex za 7 dni a jemu to staci. mozno len vie, ze to pride od teba a tak naco sa snazit, je spokojny. navyse su mu zrejme vysoko neprijemne tvoje vyjadrenia o lepre a pod. 1000x sa tu pisalo, ze muzi maju uplne ine myslenie. on ma pocit, ze ti da, co chces a hotovo.
baby co to tu prepocitavaju na cele mesiace no nie, v robote mozno/zrejme masturbuje, ked ma plny mech. a ked nie, tak ma skratka nizsi apetit a vydrzi domov. problrm by bol, keby zahybal, alebo na opacnej strane, keby nemal erekciu. takto naozaj . 4x sex za 7 dni je uplne OK, pre mnohych vysoky nadpiemer.
Ohladuplny clovek ti povie ze mas prij*bane reci a na truc sa ta nechyti este dalsi tyzden? Neviem teda ale znie mi to cele rozporuplne, milujuci vztah ale zaroven nechut chytit sa partnerky... si si ista ze na tych jeho turnusoch je vsetko ok?