Mám deň blbec a nejako to na mňa doľahlo

14. apr 2022

Dnes mám deň blbec a nejako to na mňa doľahlo. Na sviatky som si objednala zákusky v cukrárskej výrobe, ale bolo to také, že ešte sa mi ozvite, či Ti zoberiem objednávku..Tak som sa ozvala, potom že ok zoberiem, ale ešte Ti dám zajtra vedieť. Ak sa neozvem, tak to platí.. Včera premýšľam, kedy ísť po zákusky, lebo na termíne sme sa nedohodli. Tak píšem včera, že kedy sa mám zastavit. Odpoveď bola, že teoreticky dnes ( vo štvrtok). Napísala som, že mne to vyhovuje skôr v sobotu ako vo štvrtok.. Konkrétna odpoveď zas neprišla. Nakoniec som napísala, kedy sa mám zastavit či vo štvrtok, alebo v sobotu.. Odpoveď, že vo štvrtok.. Dobre, nemala som chuť to hnať do konfliktu. 5 dňovy zákusok som ešte šibačom v pondelok nedávala, ani rozmrazeny, ale budiš. Zariadim sa... Tak som som z toho znechutená a sklamaná.. V tomto prípade aj zo seba, lebo som nestanovila dátum, a mohla som byť vypočítava mrcha, ale nechcela som byť.. Aj moja chyba.
Dnes píšem kamoske, že čo robí, ako sa má, či má dovolenku, alebo pracuje.. Tak prišla odpoveď, že sedí v aute a cestuje na dovolenku. Včera sme spolu písali, v podstate komunikujeme spolu každý deň a nespomenula to ani slovkom. Tak ma to zamrzelo, že ja jej vždy poviem čo robím, ako sa mám.. minulý týždeň rozprávala, že nebude nič vypekat ani upratovat. Včera večer mi písala, ako som nakúpila, no ani slovkom nespomenula, že má zabalené kufre. No proste ma zamrzelatá neuprimnost..

bosorka2302
14. apr 2022

Aj my sme dnes boli po zakusky. Vela cukrarni ma termin odberu stvrtok. A tiez cestujem prec😃 a myslim ze som to kamoske nespomenula, lebo o tom rec nebola,riesili sme ine veci.

tosomja
14. apr 2022

🤔 nespýtala si sa konkrétne či ide na dovolenku, či bude doma. Niekomu musíš položiť priamu otázku, keď chces priamu odpoveď.
Nič si z toho nerob, nie každý do detailu hovorí všetko od rána do večera každý svoj krok.
Mňa keď sa spýta známa, čo mám nové, poviem že nič, všetko po starom, pritom sa ozvala po 2r. A minule na zastavila, že "ty máš už tri deti? To kedy si stihla, veď si nespomínala"
Tak ona sa na pýtala, čo mám nové, nie čo mám dvojročné 😂😂
Ber to s nadhľadom.
A s koláčmi ... Mala si povedať, "potrebujem zákusky na sobotu, je to možné?" Tam bolo len nedorozumenie, stáva sa, nabudúce budeš vedieť.

autor
14. apr 2022

@tosomja toto nie je známa.. sme ako sestry, to nie je, že sa nekontaktujeme mesiac. Včera večer mi písala, čo som nakúpila, lebo cez deň sme riešili, že ideme nakupovať. Proste nepovedala, že idem urobiť nákup, lebo zajtra ideme na dovolenku. Večer písala, že čo som nakúpila, lebo som mala v pláne aj iné veci ako potraviny..

autor
14. apr 2022

@tosomja áno bolo to nedorozumenie, tak to aj beriem.

mondolina
14. apr 2022

ak máš pms tak to chápem.

deti95060810
14. apr 2022

tak tá kamoška by napálila aj mňa... nezabudla - zatajila...
a doma si neupečieš sama nič? Lebo ja som ešte ani len nezačala piecť....upečiem zo 3 plechy a bude stačiť... nemám rada keď mi deti moc priberajú...

autor
14. apr 2022

@mondolina áno mám krámy... 😂

marse
14. apr 2022

mne to príde ako nemam problem , tak si ho vyrobím... 😀

autor
14. apr 2022

@deti95060810 upečiem. Ako nič sa nedeje, ak zjeme v sobotu upečiem, alebo skočím do cukrárne. Len ma to rozladilo..

autor
14. apr 2022

@marse môže byť..

lucilaines
14. apr 2022

No ked ta len toto trapi , tak si stastna zena. Ked ti kamoska ako sestra povedala ze ide na dovolenku, tak nebolo jednoduchsie povedat, ze co? Vy niekam idete, ani si nespominala. A ona by povedala vies co uplne som zabudla alebo rozhodli sme sa na poslednu chvilu alebo nieco podobne a bolo by po zahade. To ze tu budes nadurdena pisat a cely vikend rozmyslat jak ti kamoska zatajila dovolenku (neviem preco by to robila), nepomoze nikomua uz vobec nie vasmu vztahu.

mondolina
14. apr 2022

tiež mám také stavy počas ms, nič sa nedeje, prejde to👍

surama
14. apr 2022

Myslim si, ze asi vsetky cukrarky to tak budu mat cez Velku noc...stvrtok rozdaju kolace a potom chcu sviatkovat a mat pokoj. Aj keby ste sa dohodli na sobotu, tak pravdepodobne by si nedostala cerstve kolace, ale uz by ta od stvrtku cakali... Tiez som chcela objednat, ale dobre, ze som neobjednala. Lebo toto mi nenapadlo, ze ano...kolace budu uz v nedelu pekne stare a nie este v pondelok, ked je sibacka. Nabuduce sa inak zariadis...teraz len dufat, ze vydrzia.

A k tej kamoske...nuz niektori ludia o sebe toho vela neprezradzaju (ale o inych chcu vsetko vedieť 😃)....alebo si mozno zmysleli na poslednu chvilu a isli 🙂 Den blbec..co narobis... Urob si fajnu kavu, vecer uvolnujuci kupel... niekedy to na cloveka dolahne vsetko naraz...

autor
14. apr 2022

@mondolina do rána sa vyspím z toho... 👍🙂

autor
14. apr 2022

@lucilaines ale povedala som jej to neboj... Že ani nemukla.. vycitila, že to ,,prestrelila,, presne tak ako si mi to napísala.. 😉

autor
14. apr 2022

@lucilaines rozhodli sme sa na poslednú chvíľu, znamená, že plánovali sme to, ale nie som celkom úprimná, tak som Ti to nespomenula... Mne je to jedno, či niekam šli, alebo nie.. ide o ten pocit čo vo mne zostal.. popravde nie je ku mne úprimná, to som z toho vydedukovala..

mimikarol
14. apr 2022

Vieš čo, ja som v kontakte s 3mi kamoškami, boli sme spolužiačky ešte na základnej, píšeme si skoro každý deň a nepovedala som im že som si kúpila nové auto. Naši ani nevedia že sme kúpili kávovar. Mne je to doslova trápne chváliť sa keď mám niečo nové. Tak možno aj jej to bolo také že čo sa bude vychvalovat

autor
14. apr 2022

@mimikarol no vidíš my zas máme taký vzťah, že ona to moje nové auto bola so mnou kúpiť.. 🙂 Tu nejde o chvalenie.. Bežné si hovoríme kto čo kúpil, čo robí kam ide.. Je to nadštandardný vzťah.. ale fakt riešim asi blbosti.. Idem si uvariť kávu. Podvečer pre zákusky.. 🙂 kamoškou ostáva aj naďalej.. 🙂

autor
14. apr 2022

@mimikarol ja aj mojim rodičom všetko ,,vytváram,, máme dobré vzťahy.. a z nového kávovaru mali už tiež kávu.. 🙂

bikarbona
14. apr 2022

Joooj, aj mna by taka neuprimnost zamrzela. A stalo sa mi to viackrat 😢

zdenkastanka
14. apr 2022

Bavili ste sa ze kto ako bude sviatkovat?ak nie tak potom nerozumiem... ved je ine ked to ani nespomenie a ine keby ti klamala, ze budu doma a zrazu ide prec...

autor
14. apr 2022

@bikarbona aspoň niekto mi rozumie..

autor
14. apr 2022

@zdenkastanka áno bavili.

iwesska
14. apr 2022

Ked je toto den blbec,tak si ozajstny den blbec este nezazila...Inak je to tvoja chyba,ze si bola ochotna si prevziat zakusky na pondelok uz dnes🤷‍♀️ To s nahodou nema nic spolocne. Ani to,ze kamoska ide na dovolenku. Mozno ma dovody,pre ktore ti to nechcela vopred povedat,alebo to bol spontanny napad🤷‍♀️

zdenkastanka
14. apr 2022

A povedala ze budu doma?mozno si to na poslednu chvilu rozmysleli... mam pocit ze to trochu zvelicujes... keby ste mali spolu sviatkovat tak nepoviem... ale snad sa nepototo ze kamaratka si zmenila plany na sviatky a nedala mi vediet... daj si cokoladu a pusti si film...

autor
14. apr 2022

@iwesska nebudem s s niekým hádať pred sviatkami. Áno mohla som si vysypať aj sobotu. Nemám chuť sa s niekým hádať. Tá cukrárska výroba nekončí dnešným dňom. Pracujú aj zajtra a aj v sobotu. Bola moja chyba, že som nedala dátum. A jej chýba, že sme sa 3dni dohadovali či zoberie objednávku. Viac si tam neobjednal nič, toto sa mi nikdy nestalo.. poučila som sa. A áno dnes nemusí nikto nič. Každý nech si žije vo svojej bubline. Taká je doba..

autor
14. apr 2022

@zdenkastanka ide o princíp. Mne je jedno či sú dom, či na dovolenke..

sona110
14. apr 2022

Ja mám tiež dnes taky isty den,blbec+pms.Aspoň že večer to vyšportujem,Dúfam.Pekný deň.

marse
14. apr 2022

zbytočne sa rucas a robíš vrasky, toto nie je dôvod na nalady den blbca 🙂
urob si krásne sviatky s rodinou. poprípade aj vy iekam chodte..

a aký princíp, kamaratka je dospelá svojprávna žena, a nemusí ti všetko oznamovať, ma svoju rodinu, svoje plány..

mne az taketo ,,visenie jedna na druhej,, nepride uplne v pohode.

si predstav, že tvoj muž ti dá rano poukaz na wellnes s tym , že o hodinu vyrážate, proste čiste prekvapko.. čo urobis? hned voláš kamarátke a oznámis?

autor
14. apr 2022

@sona110 ďakujem 🙂♥️