Chcem sa spitat ze pisal mi maleho otec a chce aby som mu dala sancu aby mali vyrastal pri obidvoch rodicoch co mam spravit mam mu dat sancu alebo mam sa snim stretnut na sude
Tu sa neda poradit, kedze si nic nenapisala
Asi by si mala toho viac napisat.Preco nebol s vami doteraz?A samej seba sa opytaj,ci chces s nim byt,ci mu chces dat sancu......
Aha dakujem
Dam mu sancu
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a problem vyrieseny kam sa hrabe Dr. Phil
Tak tomuto chces dat sancu? 😲
https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/otec-dietata-sa-vrati-z-vazenia/
@majka99999 aspon vidiet na com a na kom mladej slecne zalezi.
koník nikdy nesklame 😲 😲 😲
@misula123, chcela si radu, baby ti poradili presny opak ako ides urobit, a inak moze sediet za podvod, za ublizenie na zdravi, za neplatenie alimentov, je toho dost zaco moze sediet. My vobec netusime aky je, co spravil, ako ti mame radit? To je to iste akoby som sa pytala, ze spala som s belochom aj cernochom. Teraz som tehotna. Na sone bolo dieta cirenobiele, otcom budu zrejme obaja vsak? Poradte.
@misula123 Jeziis ty si ta co otec maleho je v base? Ja mam pocit ze ty si asi nesvojpravna alebo co... Najprv sa bojis ze ta da na sud a maleho zveria jemu, nestes aby sa jeho rodina stretavala s malym a teraz ti natre med okolo huby a ty sa zlozis a chces mu dat sancu? Ocividne sa nevies sama rozhodovat
@majka99999 aj sa mi zdalo, ze to je ona, tak potom fakt nema vsetkych 5 pokope
Takto to dopadne ked ma nejake dieta smolu ze sa narodi takymto rodicom.Niektore detivky maju stratka nestastie v zivote uz na zaciatku,je mi ich ozaj uprimne luto :( :(
@misula123 a uz ste sa teda udobrili a so svokrusou.a za co bol v base ten tvoj mily?
...on sa jej aj tak vyhraza z väzenia a ona sa ho boji tak mu da šancu...Asi jej chybaju monokle pod okom a dalšie dieta na ktore bude sama. Kto chce kam ..pomoze si tam sám, v tomto pripade.
@moni244 bol mi povedomy pravopis.
@sardinka336 presne takúto maminu máme v škôlke. Mala s takýmto chmuľom dieťa, on išiel do lochu, netuším za čo, jej mama bola šťastná, že sa ho zbavila, no dala mu druhú šancu, čiže dala si urobiť ďalšie dieťa, veď museli svoju lásku potvrdiť, nie? Dral ju ako hada, kým ho znovu zavreli...dnes je z nej psychická troska, ale takéto ženy sa nedá ani ľutovať 😒 😒 😒 😒 ľutujem len tie deti.
😐😢
ja stale tvrdim, ze v base sa nezije zle...uz teraz sa nebojis uz ze ti vezme....co dostal trest za silacke reci tak seka dobrotu???
Ist dvakrat do toho isteho vztahu je ako dvakrat citat rovnaku knihu a cakat ze bude mat iny konic.
@timea7 ja by som "nakopala" ich okolie- rodičov,súrodencov,kamarátky..to jej nevedia otvoriť oči? lenže dnes sa nik o nikoho nestará.... 😒 jasné,možno by aj tak urobila po svojom a pokašľala si život...ale možno aj nie...ak je taká žena na vážkach a aspoň trochu rozumná,tak dá na názor blízkych
@janinah takym zienkam nikto a nic neotvorii ocicka...lebo su zaslepene jak patron...
Tam bolo pisane, ze ani jej rodina ho moc nemusi a ani nechce. Mne keby take zapotila dcera, tak: ok, sracka pustia z basy tak sa mozes pakovat detto a ist za svojou laskou nebeskou. A naj sa stara sracko o tuto "rodinu". Ved poda nej "dieta ma mat oboch rodicov"...dobre nech ma, ale nie pod mojou strechou a za moje peniaze. Nakolko viem ako to funguje, on si dlho bude zhanat nejaku robotu...tak prosim....mam pocit, ze by velmi rychlo padla na huhu a pochopila...a mozno ani nie...co je vacsia sanca, ze taka nikdy nepochopi
nie nedala by som druhu sancu....18 mes, je v lochu, sice nepises za co , dieta ma 18 mes....to znaci nemaju ziaden vztah vybudovany...uz si matka a mysli hlavne na to dieta, nielen na seba .... a hlavne nemysli len na opelovaca, aby si nemala dve deti na krku kt. sploditel sedi zas v base...
Dobre nedam
dobre dam,dobre nedam,dobre dam,dobre nedam,dobre dam,dobre nedam...zajtra to bude ako?zamračeno slnecne?
ja by som mu urcite dal sancu, predsa len je iba jeden skutocny otec, a kupil by som mu nieco pekne 🙂 so zlavou v podobe kupona
Dakujem
@misula123 Ale ved to my ti nemame ako poradit... Ved my nezijeme tvoj zivot... Ty musis vediet co chces...