Mám byť s takým mužom?

renesmee1
22. nov 2012

Teraz sa už ako sám vravi zmenil, ale ja si nie som ista. Prvych par mesiacov stale pozeral po inych, niekde sa zohla nejaka baba v rifliach a hotovo, raz mi povedal, ze a co je na tom zle, ze predstav si, ze nieco mas doma ale v obchode sa len pozries na krajsie...Strasne ma to bolelo! Potom sa mi ospravedlnoval, ze to tak nemyslel, ze mal na mysli nieco INE nie KRAJSIE :(( Ale ja viem, ako to myslel... Nemozem sa predsa rovnat nejakej vyumelkovanej chudej babike. Jemu sa pacia chude, raz sme boli spolu vo vode, ja som ho objimala a on pozeral po inej a potom mi povedal, ze sa mu pacili jej nohy. Vidim, ze sa snazi, ale strasne mi tymi vecami doublizoval a ja teraz na to stale myslim, nedokazem mu to podvedome odpustit, take spravanie, ja na ineho muza tak nepozeram, ked som zamilovana, A to som napisala len zlomok zo vsetkeho. Co mam robit? Nechat ho ist? Bojim sa, ze ked s nim zostanem, ze na to budem mysliet stale a bude to nicit nas vztah... Na druhej strane, on sa snazi, ale ja... Nejde mi to uz... ☹

magic08
22. nov 2012

@renesmee1 V prvom rade by si mal tvoj muz uvedomit ako ti svojimi blbymi recami ublizuje... no ale na druhej strane, mozno by som hladala skryty vyznam, preco to hovori... mozno ta chce namotivovat aby si sa o seba viac starala? neviem, nepoznam ta, neviem ako vyzeras a urcite sa ta nechcem doktnukt, ale netusim preco to tvoj muz robi. Raz sme sa rozpravali s muzom na podobnu temu a ten mi povedal, ze keby mal problem s tym, ze som sa prestala o seba starat, tak ze by sa mi to snazil naznacit... takze neviem, asi to chce kominukaciu... drzim palce

simca06022011
22. nov 2012

@renesmee1 podla mna je to chore, kazdy chlap si pozrie zeny to netvrdim, ze nie.. ale este ti vyhadzovat na oci preco a zaco... a ked sa ma tebe venovat.. no ja by som mu dala. Co sa tyka starania sa a pod. ked sa mu nepaci, nech sa paci...musi mat aj iny dovod ako "vhodne nohy" na to ze je so mnou... co urcite aj ma.. by som sa zacala aj ja po inych pozerat a komentovat ako je henten dobre obleceny, ostrihany, aky chutny zadok ma... no nevim, ci by to rozdychal lahko... urcite nie si nejaka zanedbana zienka domaca, takze by si toto dovolit nemal casto... semtam sa to da ospravedlnit, no lae ked ti to takto prekaza, ze sem pises, tak to asi nebude len sem-tam.... Ja verim, tomu ze ta to uraza ako jeho priatelku a zenu, ktora s nim funguje a on napriek tomu pozera po inych, ktore by s nim pravdepodobne neprezili ani jeden den... ja som mojmu drahemu na rovinu vysypala, ci si mysli ze by ho nejaka takato dievcina chcela, no jasne,... kvoli mercedesu, ale vykaslala by sa mu dennodenne upratovat, varit a skakat okolo zadku.. radsej by si ten medak nasla u niekoho menej narocneho 🙂))) zase taky frajer nie je :P

ematko29
22. nov 2012

@renesmee1 ja mám niečo podobné ale predsa iné.manželovi som sa velmi páčila ked som mala 50kg ,som nízka abola som naozaj pekná sama som sa sebe páčila.po pôrodoch mi ostali nejakých 8kg naviac,auž mi spomenul ,že aky máš zadokvečší 😠 ale páčiš sa mi aj tak ,ale stakými poznámkami.A ja som normálne začala trpieťmenejcennostou.Začalo to odzrkadlovvať moje každodenne správanie,neverila som si .až som sa naštvala a vyklopila som to nanho ako sa kôli nemu cítim,že som mu porodila 2deti ,či si myslí,že ostanem navždy ako 18 ročná?trvalo to dlhoé ale som sa sama z toho dostala,on sa krotí a aj ked viem ,že sa mu páčia chudé ženy,ja už nepotrebujem schudnúť,mám už pomaly 30rokou,prečo sa mám snažiť vyzerať ako niekto iný?už som matka ažena ktorá má rada samu seba.Už mi vôbec nevadí ked sa otočí za inou aj okomentujem ,že čo sa mi na nej páci prípadne nepáči.Vážim si samu seba.amyslím ,že to muži chcú 🙂

renesmee1
autor
22. nov 2012

Ja som nebola nikdy uplne chuda, vzdy tak trosku pri sebe, ale nie tucna! Teraz som schudla 6kg, Mam 158cm a vazim 50kg, ale na to, aby som vyzerala ako tie, po ktorych pozera(l) musim mat este o 4kg menej, minimalne :( Citim sa lepsie, to je pravda, ale v hlave mam otazku, prestal by, keby som vyzerala stale tak ako predtym? Keby som nechudla a on nevidel, ze sa snazim a ze je to hlavne pre to, ako sa spraval.. on tvrdi, ze mu na tom nezalezi, ze som bola krasna aj predtym, ze sa do mna zalubil do takej aka som bola, ale nepovie ani to, ze uz by som mala s chudnutim prestat. Viem velmi dobre, ze sa mu pacia uplne vychudnute zeny a ked s nim zostanem, bude to celozivotny boj s jedlom. Zacinam mat strach, a co ked otehotniem a priberiem a potom to pojde tazko dolu, ako sa stalo vela mojim znamym, co bude potom, ked uz nebudem mat moznost utiect...

xenicka13
22. nov 2012

ja neviem, ci ste manzelia, lebo moj muz mi hovori, ze mam rit ako rusky televizor, atd, ale zo srandy, ja mu to vratim inak, a tak sa doberame, a pozerat na baby-kosti mu dovolim, mam taku povahu, poznam ho, verim mu 🙂

davido
22. nov 2012

Ahoj ,no tak skús to opačne začni komentovať ty ako vyzerajú iný muži ,čo sa ti na nich páči ,sem tam kukni po inom a okomentuj ,nech vie aký je to pocit ,veď nikto nie je dokonalý 🙂 🙂 🙂 a súhlasím s renesmee1 váž si seba samu 😉 😉

luci78p
22. nov 2012

každý chlap kuká a keď ich ženská nevidí....to je jak utrhnuté z reťaze,ale to je normálka,ja sa tiež kuknem po peknom mužovi,akurát to inak berie muž a inak žena....a presne tak,ako ti už bolo poradené....okomentuj aj ty pred ním neakého chutnučkého kluka a uvidíš 😵 monogamia nie je prirodzená ani sme sa s ňou nenarodili, vernosť je sila charakteru a oči máme na pozeranie,zbytočne sa tým trápiš 😵

sissy27
22. nov 2012

@renesmee1 prosím ťa koľko máš rokov a ako dlho ste spolu? lebo po prečítaní tvojho príspevku nemám pocit, že ho písala zrelá žena s trápením v dlhodobom vzťahu...ak je to tak ako si myslím, tak kašli naňho, lebo takých nájdeš plný vagón, keď sa prejdeš po meste....

ematko29
22. nov 2012

@renesmee1 och ved máš úžasnú váhu na svoju vyšku 🙂 sús si kupiť nejaké nové kúsky oblečenia amáš peniažky.určite ti to zdvihne náladu.Môj muž si bežne pozerá stránku slovenky sú najkrajšie a aj mi povie ktorá sa mu páči,Musíš sa nad to povzniesť.Skús si spomenúť na to čo sa mu na tebe páčilo ked ste spolu začínali,aby sa ti zdvihlo sebavedomie.on sa bude po iných pozerať či chceš či nechceš,musíš to zobrať s inej strany.musíš si uvedomiť ,aku máš cenu,ak žena pred mužom má znížené sebavedomie prestáva byť zaujímavá si to zapamätaj

renesmee1
autor
22. nov 2012

Lenže on nekomentoval, to nikdy. Len pozeral, pár krát som sa spýtala prečo a to boli odpovede. Alebo že pozerá do očí, lebo keď niekto pozerá naňho, on prvý neuhne, alebo že z očí sa dá veľa vyčítať a nerobí to len pri ženách, ale aj pri mužoch. Máme obaja 26 a sme spolu vyše roka...

samila1
22. nov 2012

Moja zlata, nerob si traumy vo svojej hlave. On Ti povedal len svoj nazor. Vobec sa to netyka Teba ako cloveka. Je to on, co si to mysli. ale preboha ved Ty nemusis mat jeho myslienky. A ked sa zacne obzerat po chlapoch, preoperujes sa na chlapa, len aby si bola s nim a aby si Ta vsimol ? Joj, hore hlavu, zena je krasna vo svojom vnutri, v srdiecku mame slniecko, ktore nam svieti: To slnko je u kazdej zeny rovnake, len my si vytvarame mraky nasim odsudzovanim a to muzi citia. Prec s myslienkami, ktore nas nicia. a ked sa mu nieco nepaci, ved na svete je tolko muzov, ktori by urcite radi hladili aj Tvoje faldiki, keby si ich nedajboze mala.... 😉

hradnapani
22. nov 2012

@renesmee1 neblazni 🙂 Tvoja vaha je uplne v poriadku, povedala by som, ze aj pod hranicou. Pre mna osobne je taketo spravanie nepripustne. Ako jasne, nech sa chlap pozrie, ale nech ma tolko ucty, aby to predo mnou nekomentoval. Komentovanie je urazajuce a chce tym naznacit, ze nie je spokojny s vyzorom. A taky chlap do dlhodobeho partnerskeho zivota nie je. Co bude robit po porode?
Na tvoju otazku ci zostat ci nie, odpovedat nechcem, to by bol velmi jednoduchy pohlad. Mate aj ine problemy? Ale tento ti jasne dava najavo, ze nieco tam nesedi, hlavne, ked teba to trapi.
nie, vsetci muzi nie su taki a nepatri to automaticky k ich vybave. Ale su muzi slusni, ktori svoje predstavy z ucty k zene drzia v hraniciach, alebo neslusni, ktori partnerku takym spravanim zranuju. Vybrat si musis sama, ale zrejme na zaklade viacerych kriterii.

miskakyska
22. nov 2012

@renesmee1 s takým chudákom by som neostala aj keby bol jediný na zemeguli 🙄 🙄

eeffka
22. nov 2012

@renesmee1 no neviem ....keby ste boli manzelia 10r poviem si OK sak nech sa kukne, ty sa nevypytuj blbosti a zacni si vazit samu seba, ale po roku v 26? by som ho zvysoka osr...la.
Ja nemam modelkovsku postavu( 168/58) ale zamladi som mala tych 54 v lepsich casoch, a aj ked mam muza fitnessmaniaka a viem ze sa mu pacia ?! no ani neviem ako to nazvat, ze sa pozrie po sparatku s umelymi kozami neriesim, mna to ani nenapadlo, viem ze taka nebudem aj keby som bola 2t po uhladovani sa na smrt, tak naco sa stresovat. Iste ze by som mohla schudnut ale kvoli sebe, lebo mi spek vadi ked sa ohnem a su mi uzke predtehu veci ale nejak to zrovnam az dokojim. a to mam 35r, zeby mi pred detmi, v case najvacsej zamilovanosti niekto vyhadzoval na oci moj zadok? HA HA mily moj tam su dvere, zavri zvonka.

Nechces ty? budu chciet ini! cau

dorekapa
22. nov 2012

@renesmee1 ja by som to skoncila..prepac,ze ti tak priamo pisem,ale z toho chlapa nic dobre nevylezie..skor ci neskor ta podvedie...je mi to luto,ale ja to tak vidim..Ja som bola podvedena manzelom hnedp o narodeni nasej dcerky..mala len tri mesiace..bolo to strasne bolestive o rok nato rozvod..presla som si svojim,ale nelutujem..teraz som stastna,lebo som sa v lete druhykrat vydala a dakujem Bohu,ze som nasla takeho muza..s tym byvalym sa to neda ani porovnat.nesiaha mu ani po clenky..Teraz citim,ze som pre neho krasna aj ked nemam idelanu postavu.A to zena potrebuje,musi mat po boku muza s velkym M a podla mna ten tvoj je ..... tak radsej odid a zacni od znova..ak nemate deticky..radsej skor ako neskoro
Vela stastia...

dorekapa
22. nov 2012

@renesmee1 a druha vec...to ako clovek vyzera nie je o laske..ja som pribrala 5 kg..mam taku vysku ako ty..ale vazim 65 ..tak si vies predstavit aka som gulka.ale ked som s manzelom..citim sa ako modelka..proste ma lubi..netrapim sa nadvahou..staram sa o seba...moj zadocek sa mu paci a rajcujeho..v praci som oblubena,mam vela kamaratov,nemam pocit menejcennosti kvoli postave..mala som ho,ked ma nechal prvy manzel..preto som si povedala..ze do svojho zivota pustim len muza kt.ma charakter..ale prepac..ten tvoj nema..normalne som sa rozpisala..lebo taky tip chlapa ma pije krv...urcite by som mu to vratila vo forme ospevovania inych chlapov...

dorekapa
22. nov 2012

@eeffka presne..paci sa mi tvoj nazor..zdielam ho s tebou...s radostou by som s nim vyrazila dvere...lebo verim tomu,ze casom by ju podviedol..a po porode by uz jej vyhadzoval aj kusok chleba kt.zje

hradnapani
22. nov 2012

@renesmee1 a este k tomu sebavedomiu, co spominali baby vyssie. Ano, ze musi byt sebavedoma, ale tak, ze nebude mat pri sebe trula, ktory ked ho objima, tak sa bude druhej zene pozerat na nohy (za par rokov bude okrem toho cumiet na baby na nete atd). To je chore. Sebavedoma zena ma pri sebe muza, ktory si ju vazi a ktory ju povazuje za tu najkrajsiu na svete (pre neho, aj napriek jej nedostatkom).
ten princip, ze sebavedoma zena si je vedoma svojej hodnoty ale partnerovi nevyhovuje uplne jej vzhlad, to moze fungovat medzi kamosmi, medzi kolegami, ale nie vo vztahu, kde si maju byt ti dvaja uplne najblizsie a brat sa bez vyhrad.

cecil36
22. nov 2012

Inteligentny chlap dokaze aj na cudziu peknu babu pozerat tak, aby si to manzelka nevsimla alebo aby jej tym neublizoval. Inteligentny chlap nikdy nebude rozpravat svojej partnerke o tom, ako sa mu pacili nohy niekoho ineho. Asi ten tvoj nebude velmi inteligentny a empaticky uz vobec nie.

renesmee1
autor
22. nov 2012

Teraz je iný, celý čas mi hovorí, že ma miluje takú aká som atď. ale prečo to všetko predtým. Dodnes ma to bolí... Kazím tým pohodu vo vzťahu a neviem čo s tým...

olejka
22. nov 2012

Žiarlivosť pôsobí zničujúco v srdci človeka, podobne ako rakovina v tele, pokiaľ s ňou človek vážnym spôsobom nejedná: Príslovia 14:30 Pokojná myseľ je životom pre telo, ale žiarlivosť je hnilobou v kostiach. Hniloba je vlastne rozklad, zomieranie, chorobný stav. Kosti symbolizujú našu stabilitu, pevnosť, ale aj hlboké vnútro človeka. Žiarlivosť teda pôsobí vnútorný rozklad, slabosť, úzkosť, strach, hnev, zúrivosť, neodpustenie...

Treba manzelovi ukazat ze ma doma viac ako vidi v peknych rifliach...pokojne a nenutene ...mrzutostou a negativnym postojom mozme vela pokazit...
Usmev a hlavu hore...niekedy to nedochadza muzovi ze ublizuje...vidi len ze si nanho zla a nechape preco....

Ak chces zmenit jeho zmen seba...svoj postoj...ulavi sa vam obom..

sissy27
22. nov 2012

@renesmee1 ty musíš vedieť, čo chceš, my za teba rozhodnúť nemôžeme... ak by som sa ja necítila dobre vo vzťahu, tak končím, bez ohľadu na dĺžku a všetko ostatné... vy ste spolu relatívne krátko, nespájajú vás deti alebo hypotéka, a ľahšie sa vracia z kratšej cesty... alebo nerieš čo bolo, čo bude, užívaj si prítomnosť a uvidíš, ako sa to celé vykryštalizuje... vždy máš na výber 😉

magic08
22. nov 2012

@renesmee1 na tvojom mieste sa zacnem spravat presne ako on... muzske ego je veeeelmi citlive, a ked bude pocut z tvojich ust, ze aky je tamtem chalan chutny, ake ma pekne oci, ale aky ma pevny zadok, ci ako dobre vyzera, neverim, ze sa ho to nedotkne... robila by som to uplne nenutene, obcas, ak by sme sli spolu niekam do obchodaku, kdekolvek.. zacni sa pozerat tiez inym do oci a neuhnut... inak to co je za blbost... podla mna flirtuje, potrebuje si dokazat ze je ziadany, lebo tebou si je 100%tne isty, vidi co kvoli nemu robis, ze sa snazis schudnut, len preto aby si sa mu pacila... inak uz dost, pri vyske 158 je 50 kg akurat... hadam si nechcem znicit zdravie kvoli niekomu kto si nevazi co ma...
zacni sa chovat presne tak ako sa on chova k tebe... a ked zacne riesit ze preco hovoris o inych, len ho odbi, ze zlatko, ale ved vies, ze len teba milujem.... a kludne si flirtuj dalej... raz dva bude chlapec v pozore a uvedomi sa...

materina_duska
22. nov 2012

Nečítala som diskusiu, ale my napríklad komentujeme obaja, keď sa nám niekto páči/nepáči.. nevidím na tom nič zlé, ani zákerné.. a veľa iných ľudí tiež nie.. možno stačí partnerovi na rovinu a bez emócií povedať, že tebe to prekáža a v tom prípade to uzavrime tak, že ťa tvoj mladý zo začiatku neodhadol a viac by to teda nemal robiť, ak mu zaleží na tvojom psychickom zdraví 🙂 ..veď vzťah je aj o "dolaďovaní sa" v rôznych životných situáciách..

Ale nezabúdaj, @renesmee1 , aj pekné nohy sú len pekné nohy.. 😉

lea641981
22. nov 2012

mo ja mam chlapa ze ten komentuje vsetko co prejde okolo ale negativne to zase rozculuje mna 😀 😀 😀 😀 😀
niekedy mam pocit ze to hovori preto lebo sa snazi dokazovat ako ma miluje 😝
tak netuzim aby ine chvalil ake su sexi ale nemusi to prehanat 😀 😀 😀 ake su skarede a tucne a nizke vysoke a neznasa 😀 blondynky 😎 inak moj chlap toho malo narozprava 😅 a zacal komentovat aj deti aka je nasa malicka najkrajsia a ine deticky maju vacsie hlavicky a su tucnucke a podob.tak to sa mi nepaci 😒

inak ked ho napomeniem tak sa bavime o jedle 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lea641981
22. nov 2012

@renesmee1 inak musim sa priznat ze ja som riadna paka 😀 brbocem brbocem a moj ani sancu nema otvorit usta a ked moze nieco povedat tak na moju temu 😀 vianoce darceky pre deti a okolo malej a proste nema sancu hovorit o zenach alebo o niecom inom ja nadhodim temu,tak hovorime o tom 😀 😀

kubic
22. nov 2012

No to teda!Muj mi dela to sami!teda nekouka po jinynejch tak okate, ale kdyz ho nacapam vzdycky prohodi..vidis?Ta mela stihlou postavu.atd atd..a to ja nejsem zadna tlustoska.Je to jen blbej chlap..ja vim, ze ti to uplne zhazuje sebevedomi, a treba mu to rict.Kazdopadne by me to nikdy v zivote nedonutilo kuli nemu nijak drasticky hubnout,.jestli si sama se sebou spokojena, kasli na to, a oplacej mu to stejne.obzerej chlapy jak je libo, komentuj, at vi jaky to je!Parkrat jsem mu to oplatila obscenim zpusobem, a hned vedel jak jsem se kolikrat citila ja. 😉

kubic
22. nov 2012

jo a uplne nejlepsi mu to odkejvat, a jen suse prohodit..ses trapnej a vubec me to nezajima..ale to jen v krajnim pripade 😀

lea641981
22. nov 2012

no a ked sa pohadame tak sa hadam ja s nim on so mnou nie 😀 on nepovie nic len dobre,dobre suska 😀 😀 inak tutko nieje len ho malo co a kto vytoci,on vie odlozit usi a nepocuva ked ho to nezaujima 😝 🙄 ked uz je toho dost tak sa opyta ci potrebujem sa pomilovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 smeje sa ze mam abstak 😝 😀 😀 ten moj to je cislo 😀 😀 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz