Mám 40 rokov a nemám kamarátky. Mám mamu

14. feb 2022

Ahojte. Žijem tak zvláštny život. Neviem nikam zapadnúť.
Pomaly budem mať 40 🙈no mám už svoju rodinu , manžela.
.Máte to niektorá také isté alebo som len ja tá divná ?
Trávim čas so svojou mamou väčšinou ak nie a manželom.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sendy1977
14. feb 2022

bratrancova žena nemá kamarátky, a jej jediná kamarátka je jej svokra. Nebývajú spolu ale snáď každý deň sú spolu pokiaľ im to práca dovolí.

mamina0078
14. feb 2022

Nie, nie si divná prečo by si mala byt? To, ze nemáš milión kamaratiek je rovnako v pohode ako keď ich ma niekto na kazdy prst 10. Pokiaľ si takto šťastná a vnutorne v pohode tak to nerieš pokiaľ nie si s tým vysporiadana tak začni pracovať na socializacii. V prvom rade treba odhaliť problém, ktory tvori 50% uspechu a potom to pôjde ľahko. Ale určite sa nemeň pokiaľ ty sama vnutorne necitis potrebu to zmeniť.

miadi
14. feb 2022

To mas fajn aspon Ju mas blizko 😁Ja mam mamču kazdy den cez Skype . Hlavne ak si spokojna ak nie tak hladaj kamosku..

zuzahajdulka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petkasaurus
14. feb 2022

Moja mama je mi tiez best friend

sona96
14. feb 2022

Ja síce nie s mamou, ale so sestrou sme kamošky a ďalšie dve mám švagrinú a svokru. Mimo rodiny mám skôr len také známe. Nepríde mi to čudné.

anonym0001
14. feb 2022

mas rodinu, niektori nemaju ani to 🙄

janickacrazy
14. feb 2022

Deti nemáte? Pre mňa je to trochu zvláštne, súrodencov nemáš? Lebo mama tiež tu večne nebude, takže by bolo fajn mať aspoň jednu kamošku. Nikdy si nemala blízku kamošku? Ja mám dobré kamošky ešte zo strednej školy, stále sa stretávame.

carambolos
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
14. feb 2022

@carambolos To co? Akoze hlboke a uprimne priatelstva medzi zenami neexistuju? @autorka su ludia introvertni, ktorym to tak vyhovuje a je to ok. Ak to tebe nevyhovuje, zmenu mas v rukach len ty. Priatelka sa nehlada lahko, ale ide to...susedky, ine mamy zo skoly/skolky, kolegyne atd...moznosti je vela ale musis vyvinut iniciativu...predstavit sa, dohodnut nejaky program a zistis, ci si "sedite"...je uplne prirodzene, ze s niektorymi ludmi si rozumieme lepsie...len ked nevyskusas, tak nezistis..

mimikarol
15. feb 2022

Podľa mňa je to super že máš mamu kamošku ❤️

danica2711
15. feb 2022

ja mám s mamou perfektný vzťah, ale pravdu povediac, neviem si predstaviť život bez ozaj dobrých kamarátiek - mám 3, jednu ešte zo základky, 2 z gympla, podnikáme spolu kopu aktivit, babské jazdy, keď boli deti menšie, chodievali sme na predĺžené víkendy lyžovať, kúpať sa a podobne, teraz už chodíme bez detí. Zdôverujeme sa so všetkým, požičiavame a vymieňame si veci a hlavne sa spolu veľa nasmejeme. Pridaná hodnota do života

daniela2202
15. feb 2022

Aj ja som mala iba moju mamičku, v apríli zomrela. Bola to najlepšia kamarátka, na nič nefrflala, všetko vždy vypočula. Aj ľudia ju mali veľmi radi, s každým zadobre. Už nie je.... Keby nemám priateľa, plačem stále

sardinka32
15. feb 2022

Nie si sama, nie je to nič nezvyčajné...otázka je či Ti to takto vyhovuje alebo si kvôli tomu nešťastná.

kiwi3
15. feb 2022

@danica2711 sranda, ja mam na to muza. len to oblecko si nevymiename

0silvia0
15. feb 2022

@kiwi3 napodobne, tiez mam na to muza😁, ale mam este aj par kamosiek z mladosti, s ktorymi sa obcas stretneme. Ale do skrin si nelezieme🤪

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
16. feb 2022

@kiwi3 aj na babskú jazdu, spomienky na školu, výber kozmetiky a pod. máš muža? Ja tiež môžem s mužom rozprávať o všetkom, ale viac blízkych ľudí život obohatí

kiwi3
16. feb 2022

@danica2711 babsku jazdu fakt nepotrebujem, vyber kozmetiky tiez nepotrebujem konzultovat. okrem toho mam mamu, sestru aj neter. to mi uplne ako zensky element staci

0silvia0
16. feb 2022

@danica2711 ono tiez nie kazdy potrebuje babske jazdy, mne napriklad vela zien pokope lezie na nervy.

kiwi3
16. feb 2022

@0silvia0 mne sa to naposledy stalo niekedy po vyske a cely cas som si hovorila,: "co tu ja robim"... nerozumela som obcas ani o com a preco sa to hovori. ja sa radsej porozpravam vecne a o niecom a to sa nejak nekonalo

0silvia0
16. feb 2022

@kiwi3 tak kazda sme ina, niektorej vyhovuje to chichichi chachacha a zenske reci o handrach, ucesoch, chlapoch a kozmetike. Pre mna je toto otrava, ja toto nepestujem. Mam par kamosiek, s ktorymi sa stretavam (asi 4 ks), ale vzdy len s jednou, ony sa navzajom nepoznaju. A mne to tak uplne vyhovuje. Vela ludi pokope ma vycerpava.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mrva
14. sep 2023

Vôbec mi to nepríde divne. Život ti pravdepodobne do života časom prinesie aj niekoho iného. Len mu treba dať prilezitost