Mám 38 rokov v živote som nemala vzťah,nič.Ani za milenku ma nikto nechcel..Myslite,že je to nejake prekliatie z pokolenia?Škaredá niesom,stále sa o seba staram aj o postavu..Je ešte nejaká nádej,že si nájdem aspon milenca?
@janetinka27 neviem zatial by stačil aspoň milenec,keďže do života sa mi nepodarilo nikoho najst
Blba doba a malo prilezitosti.Skus aktivne hladat na serioznejsich zoznamkach,povedz kamoskam a okoliu ze hladas partnera ci o niekom nevedia,skus skupiny na FB turisticke alebo ine zaujmove.Milenec je strata casu,kratkodobe uspokojenie a nakoniec sa budes len trapit..Drzim palce💙
ak teda fakt skareda nie si, popracuj na svojom charaktere... mozno, ked prehovoris sa kazdy zlakne a zdupka prec....
sprosto povedané - na každú dieru sa nájde záplata 😀
otázne je, či naozaj teba nikto nechcel, alebo si aj ty bola odmietavá... ja teda čo si všímam okolie, tak tie najmenej atraktívne ženy (a je jedno, či sa bavíme o vzhľade alebo mentálne kapacite) majú najmenej núdzu o známosti. Ale pekné a inteligentné sú často single - jednak z nich chlapi majú strach a potom aj ony sú prieberčivé. Ja mám skôr podozrenie, že budeš tá druhá skupina 😀
Niekto sa ti musel pacit, nepodnikla si ziadne kroky? Nezoznamujes sa vonku, nie si ani na zoznamke? Vacsinou, ked niekto nieco chce, tak si to vyriesi... To je skor o tom, vyvinut nejaku aktivitu. A riesit druh vztahu, no kazdy ta musi najskor spoznat, samozrejme mal by tam byt zaujem spoznat celu tvoju osobu...aj ty si najdi niekoho kto sa ti bude pacit povahovo aj fyzicky, ine ta bavit nebude...bud aktivna...tu ti nik neporadi...alebo bojujes s predsudkami a tym odradzas, pripadne si nazorovo specificka, neviem, len rozmyslam, cim to je a samozrejme vobec nehladas...
Nechapem...moj prvy vztah bol este v skolke 🤔
s milencom len stratis cas, bo ti to ako-tak zalepi oci, prestanes sa zaujimat o inych muzov.
Hľadaj muža pre život,to ako chces nájsť "iba" milenca?
a čo preto robíš? Pri nákupe v Tescu napríklad známosť nenájdeš na 99,9 percent. Dnes ťa žiaden chlap neosloví len tak na ulici že sa mu páčiš. Treba zoznamky, chodiť medzi ľudí, aj v okolí povedať že niekoho hľadáš, či nemá niekto pre teba niekoho s kým by ťa nemohol zoznámiť či tam nebudú sympatie vzájomné.
@zahrajzlato asi si na ňu moc hrrr 😁
Každý tovar ma svojho kupcu...nezufaj
Inak zaujímave, že chlap môže byť akokoľvek škaredý, vždy si najde babu. Chlap, čo vyplakava, že ho žiadna nechce je divny, lebo aj najškaredši ma manželku a niektori aj milenku...to už musi byť nejake psycho a intuicia mi napoveda, že niečo na tom bude
To sa ako da? V skole si nemala napadnikov? Nechodis medzi ludi?
Nie nemyslím si že je to prekliatie. Jednoducho si ešte nenašla toho správneho. Verím že sa to ešte podarí, vo veľkej väčšine je to len zhoda náhod ako sa tí dvaja k sebe dostanú. (Napríklad v našom prípade nás dal dokopy s mužom omyl 🤷). Tiež nie som nejaká ultra kráska, skôr som celý život sivá myška.
@marca12 Medzi ludi chodím a nie nemala som
@karolinakr trafila si klinec po hlavicke😀 Mozno ti muzi nech akokolvek vyzeraju tak skusaju a aktivne hladaju kym sa nejaka nechyti..
@karolinakr takže vlastne som asi psycho keď som natom ako som že
Tam som spomenula mužský rod, ked si lepšie všimneš
To vážne?
Nikto,nikde,nič?😁
Pre autorku
Možno aj mal niekto záujem len ty si si nevšimla. Nie si náročná na svojho budúceho partnera?
A čo si pre to doteraz spravila, aby sa s niekým zoznámila?Až sa mi nechce veriť ani v škole, práci, medzi kamarátkami nebol jeden, ktorý by sa Ti páčil a preskočila iskra?
s milencom nestracaj cas. hladaj rovno niekoho do zivota, teda ak mas sama zaujem o spolocny zivot. 38 dnes nie je tak vela, v tomto veku mnohi znova zacinaju, ale je aj vela slobodnych