Ahojte,pekny vecer,asi sa potrebujem iba vyrozpravat.Mam 35 rokov a nikdy som nemala partnersky vztah.Neviem co je to niekoho objat,pohladit,pobozkat,pritulit,mat sexualny kontakt.Nikdy som tieto veci nezazila.Neviem dnes to na mna prislo ze som z môjho zivota taka smutna:( Aj kef na druhej strane ked tu vidím a citam problémy zien s muzmi,tak som aj rada ze ja toto riesit nemusim,ale potom si uvedomim,ze vzdy je lepšie si nieco prezit aj ked to nevyjde,ako nezazit nic a nemat ziadne spomienky a zivot:(
Suhlasim s komentarom vyssie... ja len ze to ti napadlo az v 35?
poznam jednu podobnu zenu a nakoniec sa vydala za prveho co prejavil zaujem, len casom sa z chlapika vyklul psychiatricky pacient mava depresie, uzkosti a v takom obrovskom rozsahu ze ona je na vsetko sama, tak bacha na to, aby si nebrala hned prveho ktory bude mat zaujem
To si nikdy nemala napadnika?
Smer zoznamka. Moje 30+ kamosky roky tvrdili, ako to nie je pre nich. Nakoniec skusili a zrazu stastne slniecka, maju prietelov, manzelov aj deti. Vela si tak naslo v mojom okoli
K tym nestastnym vztahom. Podla mna drviva vacsina ma dobry vztah. Lenze o nom nema co pisat na mk. Pisu len tie, co maju problem, tak potom je to opticky v nepomere a kazdy vztah vyzera problemovy. Ja mam stastne manzelstvo, nevidm o com by som mala v tejto oblasti zalozit na mk temu
Moj manzel ma kolegu,ktory ide mat 40 a tiez nemal nikdy vztah,chalan je velmi zlaty,sporotovo zalozeny,len zial mal casovo narocnu pracu,ked siel na turistiku tak s kamosmi,ale kazdy z nich uz ma rodinu,takze ostal sam...on je velmi hanblivy😅 s ludmi,ktorych pozna sa vie porozpravat ale s cudzimi je to tazsie. Nejake pokusy o stretko aj boli ale vzdy to ostalo tak pri 2,3 rande....porozmyslaj,preco je to tak a hladaj sposob ako to zmenit. Este mas cas😊ja som mala aj kamosku,ktora bola stale sama,stastie akosi nemala na chlapov,teraz ma uz cez 40,zije s rodicmi,chodi do prace a domov...vsade s mamou....nikdy neurobila nic preto aby mala iny zivot
ja niekedy aj závidím takýmto ľuďom...
nikde nieje napisane musis mat nejaky vztah, muza, deti... kopec zien a muzov su slobodni a je to v poriadku. Tiez som bola toho nazoru ze vsetko sa musi, lebo sa patri a uz to pri mojich detoch neriesim. Ked budu mat vzah ok, ked nie v pohode, ani vnucata nemusim mat silou mocou.
@galioska Lenže autorke to zrejme vadí..
Ahoj, ak chceš môžeš popísať, zažívam niečo podobne, len ja nebudem mať partnera vôbec. Ak chceš, napiš súkromnú správu.
@slniecko_12 a? ides to vyriesit? alebo to niekto vyriesi za nu?
@deti95060810 v com im zavidis?
@annamalaga ako vies, ze nebudes mat partnera vobec?
Si introvert alebo extrover? Chodis vobec medzi ludi? Socializujes sa? Aku mas pracu? Nemas prilis vysoke naroky na potencialneho partnera? Boli naznaky od nejakeho muza/mala si napadnikov? Prejavila si ty o niekoho zaujem? Vela si toho o sebe nenapisala, tak tazko ti radit...
Autorka, ty nechodis s kamaratkami von? Ani si nechodila? Nikdy ta nikto nezaujal?
Ešte nie je neskoro, len treba byť otvorená novým ľuďom a možno aj prehodnotiť nároky, resp. Reálne si priznať kde je problém. Minimálne to aspoň podľa mňa musíš tušiť, a potom sa to pokúsiť zmeniť.
žijú si pokojný život... viac ak len tak do IP
Bola tu raz diskusia, kde sme chválili svojich dobrých mužov, skús ju nájsť.. A uvidíš, že nie vždy je to len negatívne..
@0silvia0 asi hlada partnerku a nie partnera.
@monika77kol som hetero..sklamem ta.
@deti95060810 ziju si pokojny zivot? A z coho usudzujes ze ten zivot pokojny aj naozaj je? Ako nemyslim to v zlom,len ma zaujima ze z coho usudzujes,ci poznas taketo "pokojne" osoby.
*pokojné životy
Aj sa dozvieme ci ta niekedy nejaky muz zaujal? Ci chodis von, do spolicnosti ci len sedis doma?
Autorka, a chces na svojom živote vobec nieco menit?ci je to len taky piatkovy povzdych?
Popracuj na sebavedomi, na vzhlade a bud aktivna v hladani muza. Bohuzial nikto ti na dvere nezaklope. Ked prekrocis 40 tak vsetko bude este ovela narocnejsie
Hladaj online. Ja som si nasla muza online a aj kopec ludi ktorych poznam
Moja kamaratka ma 35 a tiez je bez vztahu. Ona je vsak narocna. Nechce hociakeho.
no.. cim dlhsie cakas, tym vacsia sanca neskor, ak sa raz rozhodnes mat partnera, ze natrafis na nejakeho debila, zial uz po 30tke ak je niekto slobodny tak je s nim nieco v neporiadku (ja to volam chybny material)...a je tam vzdy padny dovod, preco taky clovek nema partnera (v chovani/v jeho zivote)...
Asi bude niekde chyba ...