Mám 33 rokov a nemám s kým tráviť čas

janka_23
18. máj 2015

Ahojte,
Mam 33 a nemam s kym travit cas. Vsetky kamosky maju manzelov, deti a tym padom na mna nemaju cas. Ja som rok po rozchode s priatelom a mam cim dalej tym vacsiu depku lebo tato nuda ma ubija... Chodim sice do prace, ale kolegyne su starsie zeny a nie moja krvna skupina. Zarobim malo takze nejake aktivity musim obmedzovat...poradte ako sa z tohto vymotat? Chcem byt stastna

17alexis
18. máj 2015

@janka_23 ahoj, ja mám pre zmenu v meste, kde žijem iba 3 také fakt kamošky, jedna má dve deti, ale v pohode si vieme zariadiť čas a s druhou chodievam na túry. Nájdi si nejaký koníček. Tiež som čerstvo rozídená a začala som normálne žiť. Chodievam na rôzne akcie sama, čo by som predtým sama nešla ani za svet, často chodím do prírody, kde si čítam alebo sa len tak túlam a zisťujem, že vlastne byť sama je úplne super. A na to všetko nepotrebuješ ani brutálny príjem. Minulý víkend som bola na Noci múzeí, kde vstup bol zdarma, predtým na Noci literatúry, kde vstupy boli zdarma, chystám sa na envirofilmy, kde sú vstupy zdarma a čaká ma opera, tam tých 8€ nájdem. 🙂 Je to celé iba o myslení, nič viac.

natalym
18. máj 2015

@janka_23 Čo tak nájsť si lepšie platenú robotu a zarobené prachy využiť na cestovanie?

bonaqa2013
18. máj 2015

@janka_23 moja kolegyňa mala tiež na figu manžel., a tak chodila sama, Potom sa zapísala do turistickeho klubu ? a tam si našla priateľov habadej. Spolu chodili na turistiku.....

pribinak
18. máj 2015

Neviem z ktoreho mesta si, ale su kurzy tanca aj pre jednotlivcov, napr salsa, chodi tam kopa chalanov aj bab, ktori su single, platis si len hodinu na ktorej sa zucastnis, nestoji to horibilne prachy a je to fajn sposob travenia casu

valy
19. máj 2015

@janka_23 hlavne musis chodit hocikde medzi ludi, inak nikoho noveho nestretnes. ked mas tolko casu, prihlas sa na nejaky jazykovy kurz, turisticky klub, kinoklub, cykloklub a co ja viem co este, hocico, co je u Vas. chodievaj do kniznice, akcie v muzeu, koncerty, na plavaren, hocico, spoznas tam ludi. okrem toho su kadejake stranky na internete, kde sa ludia tiez stretavaju, napr. sachisti, hraci online hier, fanusikovia serialov, proste co Ta bavi. inak, ked to teraz tak citam, tak vidim, na co vsetko uz nemam cas, odkedy mam deti a ake to bolo super 😀

martina0220
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
autor
19. máj 2015

@natalym prácu si hľadám už viac ako rok...kvôli rodinným problémom nemôžem odísť z mesta kde bývam (Zvolen)

janka_23
autor
19. máj 2015

Ďakujem za všetky milé typy...nad takým niečím som už dlho uvažovala, ale keďže som dosť uzavretá musím sa na to odhodlať...práve preto potrebujem nejakú kamošku, ktorá ma trochu potiahne lebo ísť niekam sama...juuuj to je pre mňa utrpenie 😀

janka_23
autor
19. máj 2015

@martina0220 som zo Zvolena

valy
19. máj 2015

@janka_23 tam toho urcite mate kopu. ja som bola z ovela mensieho mesta a vsetko, co som vymenovala, sme tam mali a este omnoho viac. ked nechces ist sama, nech ide kamoska s Tebou napr na jedno stretnutie, tam sa date do reci s inymi a na druhy raz ju uz v tej istej partii nepotrebujes, lebo ich uz poznas.

valy
19. máj 2015

@janka_23 a este som mala skusenost, ze ti aktivni vacsinou robia viac veci, napr zoznamis sa s nimi v cykloklube a iny den pojdete spolu do kinoklubu, potom ich stretnes na koncerte a cez vikend na horskej chate 🙂

happybaby2015
19. máj 2015

zapis sa do jazykovky,alebo tak...tam stretnes novych zaujimavych ludi....mas zumbu,mas jogu,mas jazyky...tam sa koncentruju mladi ludia....skus to...co sa tyka zarobku,mozno si skus rozposlat cvcka kde sa da,co vies,mozno sa ozvu a zarobis viac.

butterfly333
19. máj 2015

Ani ja nemám žiadnu kamošku po ruke s ktorou by som išla na kavu či len tak von.

bonaqa2013
19. máj 2015

Ženy moje ja ani neviem čo je to kámoška. Mne spoločnosť robia moje 4 deti....

janinah
19. máj 2015

@bonaqa2013 kamošky si treba držať,deti odrastú a odcudzené kamošky už nebudú mať záujem stretávať sa po rokoch ....

17alexis
19. máj 2015

@janka_23 Tak ak si zo Zvolena, ja v Zvolene robím. To aj kafčo môžeme dať. 🙂

janka_23
autor
19. máj 2015

@17alexis tak to je super 🙂 veru by sme aj mohli 🙂

janka_23
autor
19. máj 2015

Veru, kamosky si treba drzat aj ked chapem ze pri detoch si najst cas je niekedy zlozite. Ja som teraz v dost zlizitej situacii, vazne problemy v rodine a tak no a tato samota mi veru nepridava :(

lu4444
18. jún 2015

Ahoj, ja mam tiez 33 rokov, skoda, ze si zo Zvolena 😢 😢 😢 , Ja so z Bratislavy. A tiez nemam s kym.

misskisa
18. jún 2015

@lu4444 ahoj, aj ja som z BA, cerstvo rozidena ;) a tiez velmi nemam s kym.....

kibuk
18. jún 2015

Ahojte ,hm pozeram ze nas je tu viac samich bez kamošiek... v praci sme štyri žienky a ja z toho najmladšia takže nič z toho :/ a ked tak stale sama s detmi.. tiež by som rada niekam len na "kafčo" s kamoškou a bez deti

zuzica88
18. jún 2015

Ja som y Trnavy, tiež nemám s kým tráviť čas asi je nás viac

lu4444
18. jún 2015

@misskisa Ahoj mozme zbehnut na kafe.

evrill2
16. nov 2015

@kibuk ak este stale nemas s kym chodit von, ja sa pridam🙂 som z petrzalky

kibuk
17. nov 2015

@evrill2 hmm ja z opacnej strany svk..

sue
17. nov 2015

...ja tiež postrádam ozajstné priateľstvo 😐 mojim najlepším priateľom je môj manžel, ale veľmi mi chýba aj klasické priateľstvo...

nika6765
22. nov 2015

@butterfly333 ahoj, aj ja som z HC, ak chces mozeme vybehnut na tu kavu, pokecat🙂

butterfly333
22. nov 2015

@nika6765 ahoj tak to bybolo faj.A kolko maš rokov?

nika6765
23. nov 2015

@butterfly333 o niečo menej ako ty, 34

tib89
26. nov 2015

Ahojte, pozeram, ze kolko je vas tu takych....aj ja som po rozchode (skoro 7 rokov spolu) a zrazu zistujem, ze nemam kamosov, iba spolocnich a ti mi pripominaju byvalu. Sportujem, beham, cvicim, ale stale prazdno vo vnutri. Ani plakat sa mi uz nechce. Dufam, ze to cim skorej prejde. Lebo inak som mili, zabavny, splocensky, komunikativny, ale teraz som ako vymeneni.