Som len ako debil
Deti mám 3 ani neviem ako som k nim prišla. Manžel má jednoducho znásilní a nepýta sa či stým súhlasim alebo nie.Peniaze mi do centa berie nedroguje nehrá automaty nepije len fajčí cigarety Proste šetrí. Deťom všetko kupuje aj mne .
Keď som sa konečne odhodlala povedať matke čo sa deje vravela že nemusím jej všetko vešať na nos.ze či chcem deťom zničiť život školu mám len výučný list chcela som si dokončiť ale môj manžel nechce kontroluje všetko ako sa obliekam bez neho sa nemôže nič diať v mojom živote...
Keď sa občas sťažujem že už nevládzem niekomu v rodine tak mi povedia načo si si robila toľko detí veď sú tvoje nestazuj sa
A pri Tom ja som ich ani nechcela ale musím sa o nich starať
Raz som chcela ujsť ale deti nechceli ísť somnou že tatik má peniaze že kde budeme bývať chcela som ujsť do nejakého centra všetci v rodine si myslia aký je on skvelú muž ako zariadil dom záhradu upravil stará sa o detí ale ja vnútri kričím neviem ako dlho to vydržím
@zlostitko Ani existuje a ako si ju mám zadovážiť? Ja nemám ani peňaženku a nie to ešte peniaze
Ale na preventivky hadam chodis, riesila by som s gynekologom, any si tych deti nemala este viac.
Tak utec bez deti, ak si ich nechcela. Ale teraz vážne, deti majú kolko, že sa ich pýtaš? Takže tolko k tomu.
A to z čista jasna zo dňa na deň sa stal z neho takýto magor? alebo bol taký už predtým a ty si s ním aj tak ostala, vydala sa za neho.. ?
Tak deti nechaj tatikovi, a ti odíť do centra. Očividne je im prednejsi ich otec a jeho prachy, ako ich vlastná mama.
@zlostitko Jasné chodím a čo jej poviem Pani doktorka dajte mi zadarmo nejakú antikoncepciu?
@danielahamar Chlapec 13 Dievča 10 a ešte jedno dievča Ročne
Podaj navrh na rozvod. To, ze nemas pristup k peniazom ak je to naozaj pravda dokazat budes vediet. Navyse evidentne to vedia dosvedcit aj tvoje deti. Moze sa ich na to spytat aj socialna pracovnicka a potom svedcit v tvoj prospech.
Daj si od manzela platit vyzivne aj na teba a samozrejme na deti.
A v prvom rade si vytiahni hlavu zo zadku. Z tvojho textu je na kilometre citit ze nemas pevnu volu. Len sa stazujes.
@terry2003 A ako odídem ...ja naozaj nemám ani 10centov nič. ..ani na autobus ...raz som bola sama v meste a slabšom na kutatelu poradiť sa povedali že tie centra sú väčšinou pre matky s deťmi ....a že keď pojdem bez detí musím platiť výživné....
Začínam si myslieť, že pomaly každá druhá diskusia je vymyslená lebo neverím že je toľko takých ľudí, ani neviem ako to nazvaty, aby som niekoho neurazila... Takýto človek sa nezmení zo dňa na deň. Mala si utekať od neho ešte pred prvým dieťaťom alebo aspoň po prvom. Teraz to bude ťažšie ale odísť sa dá vždy
@solange7 Mám aj schizofréniu takže málo ľudí mi aj verí...
nechodis do prace, nemas ziadny prijem? akoze ti peniaze zoberie? ved si zriad vlastny ucet, odtial ti nema ako zobrat peniaze.. to, ze si vydata, neznamena, ze si nesvojpravna a muz si moze s tebou robit, co chce
Kazda tvoja odpoved len neviem neda sa. Tak naco si sem pisala. Co si myslis, ze ti tu niekto potlapka chrbat a da kufrik s peniazmi? Zmena musi vychadzat v prvom rade od teba.
Pozri zober rocne detsko a chod do centra, dalej navrh na rozvod a vyzivne. Internet mas ocividne, tak hladaj sposob. Ked starsie deti nechcu, tak s tym neurobis nic.
Vies co... tak ostan tak jak si. Ja na toto nemam nervy ked to citam. Neda sa, nejde to, namozem, nemam. Nazdar.
@autorka totálne vymyslený príbeh. Keby ti je tak zle, tak by si po prvých hrozných zážitkoch zavolala políciu, najmä už keď si sa údajne snažila ujsť. Už keď deti nevedia písať ani trápne scenáre, tak to je moc.
@reanda rovnaky prispevok som tu uz citala. Znasilnena, 3 deti, nechcela ich, nema peniaze, muz je zly. Rovnake odpovede. Zrejme je to ta ista osoba. Tu je skoda radit. Neda si povedat. Keby aspon boli jej odpovede na rady konstruktivne a dotazovala by sa ako na to. Ale ked vidim ako kazdemu odpise len dalsi dovod preco sa nieco neda, tak uz ma to vazne stve. Mozno keby jej niekto ponukol zaplatenu hotelovu izbu a vreckove, tak by si sposob ako sa dostat na miesto urcenia nasla.
Píšes,že máš schizofréniu,takže ti ju musel nejaký lekár diagnostikovat a musíš chodiť pravidelne na kontroly k psychiatrovi ...jemu si sa zdôverila so svojimi problémami?
ak staršie nechcú ísť, zober iba ročného, ale ...... to musíš aj chcieť, nie len plakať
Ist na policiu, nahlasit domace tyranie a znasilnenia.
A hneď žiadosť o rozvod
@solange7 no vidis, mozno sa najde niekto, kto jej ponukne zaplatenu hotelovu izbu a vreckove 😀 a bude to pre nu dobry start k novemu zaciatku.. ono aj poradit a pomoct treba vediet vhodnym sposobom a ked niekto neprijima niecie rady, nemusi byt chyba v tom, ze rady vobec nechce, len tieto nie su zrovna pre neho vhodne.. nie kazdy je proste tak schopny, aby vedel urobit to, co iny by v jeho situacii urobit dokazal.. niekto to nezvladne.. a este ho za to skritizovat a ponizit mu moc nepomoze.. ked sa uz beztak citi ako debil
Ahoj, dr ti môže napríklad pomôcť so sterilizáciou zo zdravotných dôvodov. Skús gynekologičke vysvetliť svoj problém, ako žiješ, tak ako si to tu napísala, normálne ľudsky sa s ňou porozprávať, že si v stave, že si ani antikoncepciu nevieš/nemôžeš kúpiť. Možno by vedela nejaký zdravotný dôvod vymyslieť, aby si mohla ten zákrok bezplatne absolvovať... Veľmi ma to mrzí v akej si situácii a veľmi ti držím palce, aby mala doktorka pre to pochopenie a aby ťa len neodbila ☹️.
@solange7 Naozaj tu píšem prvý krát ohľadom môjho poroblemu
@janka2927 Áno...chodila som aj na terapiu a zdoverila som sa ale môj manžel to všetko poprel plus som bola porezana a zvalil to na to že ma nemôže nechať samu pretože môžem ublížiť sebe alebo deťom....po tomto má už na terapie nepúšťa a nikomu odtiaľ ani nechýbam zdá sa
@mikadooo Myslíš žeby sa to dalo? Možno dalo však....
Ďakujem ti za radu skúsim to
@zmrzlinka2021 Ako sa dostanem na tu políciu? Napisem to ešte raz nemám ani 10centou ani občiansky preukaz nič pri sebe...
Stale má niekto stráži...manžel je Cudzinec
Ty si strateny pripad .. clovek nevie ci sa ma smiat ci plakat ked taketo blbosti cita :D kazdopadne sama si si strojcom svojho stastia. 🙂
Nemas obciansky , hlavne ze mas mobil :D :D a vypisujes somariny :D
Nechcen zlahcovat tvoju situaciu a mrzi ma, ze niekto takto zije ale existuje antikoncepcia ak si nechcela deti s nasilnikom. Ani o tom nemusel vediet.