Mám 24 rokov a od 20tky žijem sama

25. jan 2022

Ahojte žijete niektora sama v mladom veku ? Mám 24 a od 20 žijem sama. Chcem vedieť aké vám to príde , čo robíte keď ste samé a pod. Vďaka

marianarem
26. jan 2022

Ja som zila sama od 23. V tom veku som vacsinu dni chodila von s kamosmi, este boli vsetci az na jednu babu slobodni a bezdetni. Tu jednu s detmi som tiez chodila casto pozerat. Vela som cestovala. Ja mam ale aj dost konickov, ktore sa daju robit osamote. A chodila som kludne aj sama do kina.

anjelicek26
26. jan 2022

Nasi sa odstahovali ked som mala sotva 19... nechali nam byt, sestra mala len 15... mali co robit sami zo sebou, mama dosla raz za tyzden a nakupila potraviny, to bolo asi cele. Dodnes gratulujem sestre, ze sa neflakala a normalne chodila do skoly, lebo ja som na nu teda chut dozerat nemala..Zacala som chodit na vysku, popri tom pracovala, mala vlastne peniaze, zivot, domov som chodila tak akurat padnut do postele a rano von... volne vikendy vzdy s priatelom, kamaratmi, sama mam pocit som nebola prakticky nikdy...

mamina0078
26. jan 2022

Ja som sa odstahovala ked som mala 21 a co som robila? Studovala na VS, chodila na brigady, ucila sa, bola s kamosmi a ani som nevedela ako mi cely den zbehol 🤣 vobec som s tym nemala problem, ze zijem sama

klarik707
26. jan 2022

predpokladam, ze nejake tie kamosky a zaujmy mas, takze ono ked si vies nejak tak vytazit den, malo by to byt celkom v pohode. ono na tom nie je nic divneho, ze byvas sama. ja to napriklad kvitujem, ked sa clovek uz v mladom veku proste osamostatni

nwnw
26. jan 2022

Ja som studovala a brigadovala, potom konicky a kamarati. Najtrajsie roky zivota 😁. Ano neboli lockdowny.