Ahojte. Som mladé 23 ročne dievča. Aj by som chcela mať frajera. Ale mam taky problém. Máloktorý chlap sa mi páči. A keď sa mi niekdo vážne paci a proste cítim ze ma priťahuje tak ma frajerku. Vždy mi kamaradky niekoho dohadzuju. Myslím takých bohatých chlapcov. A vravia ze by som sa mala dobre s nimi. Ale já nedokážem s niekym byť len kvoli tomu že by mi s ním bolo dobre. Je tu ešte nejaká žena ktorá má problém si niekoho nájsť tak aby sa jej páčil ten muž?
Ano 😄, presne to iste mam aj ja. Mam 22.
Vypni fb, otvor oči, choď na disko každý víkend, a spoznavaj. Aj tvojho brata kamarát má brata, ktorý žije 30km ďalej u babky a má kamosa. Nikdy nevies 🙂 držím palce
ja som pred 20r spoznala môjho muža náhodou bo páčil sa mi jeho brat 😂
si mlada, mas prilezitosti sa zoznamovat, mladi ludia chodia do spolocnosti, cestuju, stretavaju sa, tiez hladaju niekoho do paru. urcite sa podari, najst chlapca s rovnakymi hodnotami a este takeho, co sa ti aj paci.... to proste musi prist
A preco cakas na to, co Ti kamosky dohodia?
nepozeraj hned na kazdeho chlapa ako buduceho frajera, lebo vtedy hned vidis chyby, povedz si ze budes hladat dobreho kamarata. a ak najdes dobreho kamarata mozno to prerastie v lasku. ak nie, ostane ti mozno kamarat, ktori ta zoberie von...
Raz to príde, netlač na pílu. Však si mladá, celý život pred sebou. 😄
@hankm nemám potrebu niekomu niekoho kradnúť. Cítim ze sa mi ten človek paci, priťahuje .. A až potom zistím ze je zadaný
@hankm páčia sa mi vysoký krátko vlasy muži. Tak to proste je. A pupok mi nejako nevadí
Ja ti nájdem 😁
Ahoj ako sa volas
Vela stastia nech ti dohodia bohateho co ta bude za kazdym rohom podvadzat