Prosím čo mam robiť už som tu písala že mam 18 a moja mama ma núti na potrat ale teraz ma dokonca vyhodila z domu s pár vecami a že ide inštalovať kamery do domu aby som si nezobrala ani jednu vec že pokým to nedám preč tak ja nejsom jej dcéra strašne po mne stále cez telefón kričí núti ma do potratu stále chce volat priatelovej mame že to dieťa bude postihnuté lebo že ja som brala espumisan a že som chudá že dieťa nemá živiny že to musí ísť preč že roztahujem nohy a takto mi stále nadáva uráža ma cez telefón neviem čo mam robiť už som zúfalá
si dospela, takze rozhodnutie je na tebe, preberas zodpovednost za seba a za svoje dieta... teraz uz len poriesit s otcom dietata, co dalej (byvanie, financie,..)
Raz espumisan, raz pakcreplan?
Ešte ťa to baví?
zmeň si číslo a s mamou nekomunikuj, minule sme ti radili pomerne podrobne tak si to skús aj prečítať
no tak sa odsťahuj od mamky, aký problém? Vek na to máš, bola si dosť dospelá na sex, tak si dosť dospelá aj na následky.
Ako si napisala, nie je to ani tvoja matka, tak preco sa od nej neodstahujes? Chod byvat k priatelovi, nejako si to vybav s jeho maminou, ze tam budete byvat ak oni su za to, aby si si dietatko nechala.
Tieto anonymné témy....ľudia OTUPEJEVJAJÚ. Akože čo tým sleduješ? Vyvolať vášne? Drankáš prachy?
Ahoj,mama by mala stať pri tebe ak to nerobí chod za priateľom a je to na vas,,,uz sa to stalo,treba to riešiť na niečo urcite prídete,vsetko sa da len treba chciet😚
Veď v minulej diskusii si dostala kopec rad...
Rady si dostala - prestahuj sa k priatelovi, matku ignoruj.