Ahojte. Mám 18 rokov. Idem si po radu je problém keď môj priateľ je odomňa starší o 6 rokov ? Sme už spolu polroka. Ja sa bojím to povedať rodičom že o koľko je odo mňa starší.
Ďakujem.
Ahoj ,tiež som s mužom od 18 a je odo mňa o 8 rokov starší, už sme spolu 5 rokov. Rodicia trochu mali poznámky ako ze budeme mat skoro deti, ze si mam užiť mladosť a v tom 19 ročná sestra priniesla ešte staršieho 😀 takže mňa si už nikto nevšimal 😀
Je to ok , ak sa ľúbite a rozumiete si . Medzi mnou a priateľom je rozdiel 8 rokov . Sme spolu 7 rokov už . Všetko nám od začiatku klape , sme šťastní spolu .
@eminaaaa šesť rokov je úplne v pohode aj v tvojom veku, dnes sa mladí muži veľmi nehrnú do zakladania rodiny, takže máte 5-8 rokov čas
pre tento istý problém poslali nádejní svokrovci môjho syna do čerta... vraj je pre ich dcéru starý a moc vzdelaný... rozdiel 6 r.
Ja som rodičom v 18tich predstavila svojho 27 ročného frajera .. tiež som sa bála, ale naši to vôbec neriešili. Sme 10 rokov manželia 😁
Ahojky ja od mojich 17 som s priatelom ktory je o 6 rokov srarsi odomna. Moji riducua s tym vibec probkem nemaly. Teraz sme spolu uz skoro 13 rokov a ideme sa konecne brat. Mame aj syna 4 rocneho
Ja som s mojim od mojich 16tich tiež ma o 6 rokov viac.... o dva mesiace budeme spolu 13 rokov a mame dve detičky ☺️☺️☺️
Neni to žiadny problém a snáď to pochopia aj Tvoji rodiacia a aj keby nie tak si dospela a je to tvoj život 😉
@eminaaaa prosím ta 😂 ja som mala 17 a mala som 25 ročného 🤭 vôbec som nemala strach 😀ale každí rodiča sú iní
Prečo myslíš že to bude problém? Je k tebe milý, má ťa rád, rešpektuje tá? Tak potom nie je o čom, vekový rozdiel je nepodstatný 😉 najskôr im to normálne povedz s týmito argumentami - nie aby to zistili až keď im ho predstavis.. čo som mala prvý vážny vzťah, tak bol starší o5r a mala som 17 keď sme spolu začali chodiť.. šikovný vysokoškolák, myslím že mojej mame sa páčil..
@eminaaaa Ak vám to klape, nie je problém. Síce nie všetci rodiča to berú. Záleží od ich povahy. Ja som chodila vždy ešte so staršími. Môj partner je asi najmladší a je medzi nami 6 rokov rozdiel. Sme spolu 10 rokov, mame rodinu, vzťah perfektný. Ale nikdy mi rodičia do toho nehovorili, čo sa týka veku partnera. Bolo to vždy moje rozhodnutie a rešpektovali to. Pokiaľ je normálny tak nevidím problém.
@eminaaaa z toho si nič rob ja mám manžela o 5 staršieho a mala som 17 keď sme spolu začali chodiť. Naši to prezili keď som s ním bola týždeň oslávila som 17 narodeniny a vtedy sa aj zoznámil s mojimi rodičmi trocha rozpačité ale ústí to všetky strany. Teraz sme spolu 13 rokov z toho 9 manželia a máme 2 deti.
@eminaaaa neboj nic, nic hrozne sa nedeje...neboj sa, mozno budu obavy zo strany rodicov ale je na vas/ nom aby si ich ziskal...moji rodicia predychali a prijali mojho muza, ktory je o 10 rokov starsi...akoze, prvotna reakcia bola kadejaka..ale dali sme to..
v tvojom veku som mala o 7 rokov starsieho 😊
@surama Dnes mozes hladat lupou chalana v 24 rokoch tuziaceho po rodine.Aj po 30tke tazko niekedy ako tak pozeram.
@littlebubble Tak tak. Nikdy nevies.
Mna v 18 balil tiež 28 ročný...veľmi sa mi páčil, sedeli sme si, názorovo (vzdy som si rozumela so staršími)... Dokonca moji starki mali 10r rozdiel.
Ale vedela som ze by rodina hádzal polená pod nohy....upalila som svoje city, všetko som hneď ukončila... Aj ked som maka pocit ze to je ten pravý...
Škoda... Spravila som chybu možno..
6 r je úplne normálny rozdiel podla mna
Medzi nami doma je tiez 6r (a sme spolu od mojich 20tich.. Dlheee roky) 😂 nemas 15... Vtedy by to možno vadilo niekomu, inak je to ok.
Inak vek som rodicom asi ani nevravela 😂
Coho sa bojis ? Mà 24 nie 34. Tych 6r nie je velky rozdiel chlapi dospievaju pomalsie. Ked si predstavym ze Moja dcera raz v 18ke by mala 24r priatela tak uplne v pohode. Len by mà mrzelo ze pol rok ho mà a nic mi nepovedala.. Moj muz je starsi o 9rokov.
A čo ako? Môj bol starší o 5 rokov a to som v 19 otehotnela.. A co by si chcela mať? Predsa na veku nezáleží.. Spolužiačka v 19 otehotnela so 45 ročným to bol goooool
@eminaaaa mám 17 a môj má 34 a pohodka😀sme spolu rok, rodičia sú s tým v pohode😉😊
Mala som 21, keď som sa zoznámila s mojím manželom, on mal 28. Sme spolu 19 rokov. Prvé dieťa prišlo po 7-mich rokoch vzťahu, druhé po 17-tich. Takýto vekový rozdiel je celkom v pohode. Problém je pre mňa 10 a viac rokov.
Ja som musela doma oznamovať, že môj partner je o 6 rokov mladší... Od mojej mamky 😂 toto by som oznámila s úsmevom na tvári.
@zuzanockamt Pre niekoho problém, pre niekoho nie.
@littlebubble napísala som, že pre mňa, nech si ostatní robia čo chcú, takže nerozumiem tej poznámke
6 rokov je v pohode. Aj keď v 18-tich sa to zdá veľa. Môj je odo mňa starší o 7 rokov. 😉