Ja neviem, či toto je normálne alebo mám úplne zvrátenú rodinu. Rodicia asi tak dva krát do roka maju hádku. Nie výmenu názorov, ale búrlivú hádku, plnú kriku, hadzania vecami a vyhrážkami rozvodom, odchodmi z domu. Väčšinou sa to ta za týždeň dá do normálu a fungujú ďalej. Ja mám 18, snažím sa ich manželstvo neriešiť, ale ešte minimálne rok tak bývať budem. No včera som už vybuchla, lebo to sa nedá počúvať a cestou z domu som im povedala, že nech sa už konečne rozvedú, nech je pokoj. Večer som sa už nevrátila, otca som stretla v noci v meste v bare, kde som bola aj ja, pozrel na mňa a odišiel. Včera som sa už domov nevrátila a vôbec sa mi do tej atmosféry nechce vracať. Deje sa toto v manželstve bežne? Ja mám priateľa ale sme spolu len dva roky, to sa dá považovať ešte za nejaké obdobie zamilovanosti, popravde ani neviem, či chcem mať toto v živote, aj keď to nie je veľmi často.
@lila246 tak su manzelstva, kde to funguje takto…. talianske manzelstvo sa tomu hovorilo. Mne sa to tiez nezda, ale to nic nemeni na fakte, ze taketo manzelstva su a casto spokojne.
Myslím si, že dvakrát za rok je úplne znesiteľné. Občas to proste takto vypáli, nič si z toho nerob. Pokiaľ sa to u vás nedeje častejšie, vôbec by som si s tým ťažkú hlavu nerobila.
Nie je to v pohode. Jedna vec je vymena nazorov, nazvime to povedzme hadka, ale aj ta ma mat urcite pravidla. Neutoci sa a neublizuje (ani slovne) osobe, ale reaguje sa na konkretnu situaciu, napr. co mi vadi a preco. Urcite nie vyhrazky alebo hadzanie veci.
@lila246 jj, mne to tiez nepride normalne
Nie, nie je to normalne a ani bezne. Takto sa dvaja v manzelstve a ani v partnerstve nehadaju.
Ani sa ti necudujem, ze ti to vadi a trapi ta to
Až sa to zle čítalo... Nie je to normálne.
Naši sa hadaju skoro denne, mozno nie az tak ze hazu veci ale stale 😃 kvoli blbostiam
Nie sú hádky napr. kvôli alkoholu, nadmerný konzum alkoholu?
myslim si ze dvakrat za rok je uplne v pohode. nepoviem keby sa to dialo dvakrat za tyzden. neviem ci bola tvoja reakcia na mieste.