Mám 18 a moj rodičia sa hádajú

19. aug 2024

Ja neviem, či toto je normálne alebo mám úplne zvrátenú rodinu. Rodicia asi tak dva krát do roka maju hádku. Nie výmenu názorov, ale búrlivú hádku, plnú kriku, hadzania vecami a vyhrážkami rozvodom, odchodmi z domu. Väčšinou sa to ta za týždeň dá do normálu a fungujú ďalej. Ja mám 18, snažím sa ich manželstvo neriešiť, ale ešte minimálne rok tak bývať budem. No včera som už vybuchla, lebo to sa nedá počúvať a cestou z domu som im povedala, že nech sa už konečne rozvedú, nech je pokoj. Večer som sa už nevrátila, otca som stretla v noci v meste v bare, kde som bola aj ja, pozrel na mňa a odišiel. Včera som sa už domov nevrátila a vôbec sa mi do tej atmosféry nechce vracať. Deje sa toto v manželstve bežne? Ja mám priateľa ale sme spolu len dva roky, to sa dá považovať ešte za nejaké obdobie zamilovanosti, popravde ani neviem, či chcem mať toto v živote, aj keď to nie je veľmi často.

miminka91
19. aug 2024

myslim si ze dvakrat za rok je uplne v pohode. nepoviem keby sa to dialo dvakrat za tyzden. neviem ci bola tvoja reakcia na mieste.

lila246
19. aug 2024

@miminka91 nie, hadat sa dvakrat do roka tak, ze sa hadze vecami a vyhraza sa rozvodom urcite nie je ani z daleka v pohode ??wtf

simsalabim
19. aug 2024

@lila246 tak su manzelstva, kde to funguje takto…. talianske manzelstvo sa tomu hovorilo. Mne sa to tiez nezda, ale to nic nemeni na fakte, ze taketo manzelstva su a casto spokojne.

biba_18
19. aug 2024

@miminka91 toto určite nie je v pohode...

thirstymonk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fednaja
19. aug 2024

Myslím si, že dvakrát za rok je úplne znesiteľné. Občas to proste takto vypáli, nič si z toho nerob. Pokiaľ sa to u vás nedeje častejšie, vôbec by som si s tým ťažkú hlavu nerobila.

biba_18
19. aug 2024

@fednaja a pohádajú sa tak že otec vyrazí v noci do barov a neprizná sa ani k vlastnej dcére ... je to úplne v poriadku ...

rado02
19. aug 2024

Nie je to v pohode. Jedna vec je vymena nazorov, nazvime to povedzme hadka, ale aj ta ma mat urcite pravidla. Neutoci sa a neublizuje (ani slovne) osobe, ale reaguje sa na konkretnu situaciu, napr. co mi vadi a preco. Urcite nie vyhrazky alebo hadzanie veci.

princezna_bosorka
20. aug 2024

@lila246 jj, mne to tiez nepride normalne

libusak
20. aug 2024

Nie, nie je to normalne a ani bezne. Takto sa dvaja v manzelstve a ani v partnerstve nehadaju.
Ani sa ti necudujem, ze ti to vadi a trapi ta to

dismonika
20. aug 2024

Až sa to zle čítalo... Nie je to normálne.

moulin20
21. aug 2024

Naši sa hadaju skoro denne, mozno nie az tak ze hazu veci ale stale 😃 kvoli blbostiam

mississ
22. aug 2024

Nie sú hádky napr. kvôli alkoholu, nadmerný konzum alkoholu?