Chcela by som budúci týždeň cez víkend využiť možnosť a ísť na výlet a zároveň dopriať si jeden zážitok po ktorom túžim lebo nemám takú príležitosť často a teraz sa práve naskytla. Na miesto je cesta cca hodinu. Ale problém je ten, že rodičia so mnou nepôjdu, sestra ma male deti čiže nemôže cestovať dlho a ja zatiaľ ešte vodičák nemám mám aby som šoférovala ja a niekto z rodiny by prišiel so mnou. Neviem ako to už mám brať že rodičia nechcú ísť a výlet by bol cez víkend (sestru chápem kvôli deťom). Cítim sa akoby na mňa doslova "kašľali"
@pribinak nemám kamošky
Aký konkrétny zážitok? Koľko by to rodičov stalo? Koľko máš vlastne rokov a koľko rodičia? Sú oni výletné typy alebo skôr domasedi? Vedeli o tvojich očakávaniach dopredu? To všetko sú podľa mna relevantne otazky …
@mirkam3 rodičia sú veriaci teda cela naša rodina tak som dostala taký nápad že by sme šli na duchovný zážitok a omšu. Ja mám 18 mamka 52 otec 53. Vedeli o tom a nevyšiel by ich výlet draho
Najdi si na fb nejaku skupinu co sa tam chysta a pridaj sa k nim. Alebo napis na stranku mesta, ci niekto ide a mal by miesto v aute. Ak je to nejake kresťanské stretnutie urcite tam pojde kopec ludi. A ked aj pojdes sama, nikdy nie si sama, lebo je s tebou Boh.
Autobusy a vlaky tam nechodia?
Skús sa s rodičmi ešte o tom porozprávať.Mozno netušia ako ti na Tom záleží.mozno chcú oddýchnuť po celom týždni v práci.ale mohli by sa prekonať...
Ked sa chce, vsetko ide. Ja ked tuzim po nejakom vylete, tak sa tam dopravim a nikto mi nemusi robit doprovod. Resp. zoberiem aj svoje tri male deti a idem tam verejnou dopravou. Ale to som ja, no.
porozpravaj sa s rodicmi ak by nesli tak chod sama tam sa mozes s niekym spoznat vlak bus atd
Hľadaj radosť v Pánovi a dá ti, za čím túži tvoje srdce. (Žalm) 🙂 Web. stránka cp ... vlaky, autobusy. V tejto dobe neexistuje, že sa niekam nevieš dostať. Každý deň o tom hovor rodičom, že ich pozývaš. Ak nepôjdu, ideš bez nich. Vezmi svoju kabelku, mobil a choď. 🙂
@loliki zdá sa to akokeby na poslednú chvíľu. Uvažujem že sa opýtam kňaza v našej farnosti či by som nemohla ísť s ním lebo pravdepodobne on asi pôjde. Keby náhodou rodičia nešli
@loliki autobusom sa dá ísť ale to by som musela ísť do Michaloviec a z Michaloviec autobusom na to miesto je asi tak 20minut
@loliki do Michaloviec z Košíc.
Tak to musíš zvládnuť aj sama. Uži si to a prajem pekný zážitok.
to das v 18 nastke ist busom prestúpit pekne chod sama cestou mozno niekoho stretnes s rovnakym cielom
@mamina7070 skúsim sa opýtať ešte kňaza... Ďakujem
za mna nechapem preco chces aby ta bral knaz ktory ak tam pojde musi sa prisposobovat svojim povinnostiam atd a nie riesit 18 rocneho dospeleho normalne si oozri na fcb je urcite invitko a ludia co tam idu tiez alebo chod sama sak tam ti ide priamo bus z kosic nasadnes kupis listok a vystupis
No a? to je nejaký problém?Veď ak chcem niekde ísť,tak idem,či potrebuješ sa všade vyvážať?Si mladá zdravá,bez záväzkov,nevidím žiadny dôvod,prečo by s tebou mal niekto ísť,ak nechce 🤷
Myslim si, ze je vhodny cas vydat sa na cestu….zivotom. Sama. Zda sa, ze to potrebujes.
Chod s kamoskou, vlak, bus, bla bla car.