Mám 175 cm a vážim 79 kg. Podľa svokry som tučná

11. jún 2020

Zdravim vopred sa ospravedlnujem ze zakladam tuto diskusiu lebo viem ze je tu takych asi milion ale ide mi o vas nazor ci podla vas je clovek ktory meria 175 cm a vazi 79 kg tucny..lebo podla mojej svokry ano a uz by som mala zo sebou nieco robit ( som 10 mesiacov po porode) ze by som mala aspon takych 8 kil zhodit..uz mi vytipovala aj programy na cvicenie kde by som sa podla nej mala prihlasit u nas v meste...ale to ze jej dcera vazi o 5 kil viac ako ja a ma o 10 cm menej to jej neprekaza..lebo ona ma vraj z akychsi liekov..( nie z toho ze zje celu bonboneriu na posedenie a iny napoj ako colu alebo radler ju piť neuvidite)..proste nemam slov uz

zooeynka
11. jún 2020

Takmer 80 kg je pri tvojej vyske fakt vela

missdiva
11. jún 2020

Myslim, ze ide hlavne o to ci si so sebou ty spokojna alebo nie. Urcite by som nechudla kvoli nariadeniu svokry, iba ak by som sa sama sebe nepacila.
Podla mna nikto nema pravo takto kritizovat vahu niekoho ineho.

autor
11. jún 2020

@zooeynka ja netvrdim ze som modelka ale zas urcite si nepripadam tučna..podla mna tucny clovek vyzera inak..

0silvia0
11. jún 2020

A svokra ma miery 90 60 90 a 50 kil?

zooeynka
11. jún 2020

Nemyslim to v zlom...ale ta vaha je fakt vysoka. Urcite schudnut. Ale ak si ty vo svojom tele spokojna(a tvoj muz) tak na ostatnych sa vyser.

zuza.m
11. jún 2020

Je rozdiel mat 80 kg svalu alebo 80kg tuku, aj podľa postavy záleží ako je ten tuk rozlozeny, ja mam o 10cm.menej a aj o 15kg menej a chcem schudnúť,

dusankomoj
11. jún 2020

@zooeynka a to vieš ako? Fotku som tu nevidela. Možno má postavu presýpacích hodín,alebo športovú.Svaly sú ťažšie. Ale určite to nieje ,,fáaakt,,veľa!!! Dieťa sa naučí behať a zhodí pri ňom.

autor
11. jún 2020

@zooeynka som spokojna..a ked netvrdim ze by mi neuskodilo nejake to kilo dat dole..ale naozaj nevyzeram ako tucny clovek..mam to asi dobre rozlozene..aj manzel sa neustale hada so svojou mamou koli tomuto..ze podla neho mi vobec netreba chudnut...aj svokor minule zbrzdil svokru ked mala zase poznamky na moju vahu..ze podla neho som akurat..🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
whatever1
11. jún 2020

Podľa BMI máš nadváhu, ideálna váha pre teba by bola okolo 67 kg. Ale keď sa cítiš dobre a zdravo tak je to tvoja vec. Svokra nech sa stará o seba🙄

zooeynka
11. jún 2020

@dusankomoj ver ze skoro 80 kg je fakt vela na zenu. Tato tema by nevznikla keby sama autorka nemala pochybnosti o svojej vahe. Cize ano, je to velka vaha v pomere ku vyske.

h2
11. jún 2020

Tak podľa čísel Ti to nikto nepovie, niekedy na pohľad štíhla baba môže vážiť viac, než bacuľka. Škoda, že si nedala fotku, tak ale chápem, že ak zakladáš diskusiu anonymne, tak sem fotku asi nedáš. Ale to je jedno. Nejde o to, či si, alebo nie si tučná. Ide o to, že svokru do toho vôbec, ale vôbec nič nie je.

moonlight1210
11. jún 2020

vezmi to ako vyzvu a na tie cvicenia just chod.
aspon mozes povedat aj muzovi, ze to chce jeho mama a mozes mu rovno deti nechat na postrazenie.

a ty tym iba ziskas. jednak krajsiu postavu, jednak cas pre seba, postretas novych ludi a ine benefity.

ja by som sa neurazala. ja by som o vyuzila, ze ma do toho tlacia.
na oko by som sa tvarila, ze ma do toho dotlacili a v skutocnosti by som si z toho urobila rodinnu tradiciu. moj volny cas, ktory sa naucia vsetci automaticky akceptovat.

denden77
11. jún 2020

podla mna by zase nieco so sebou mala robit tvoja svokra.. na uvod moze zacat tym, ze sa bude starat o seba ✌

nairia
11. jún 2020

hej, suhlasim s @moonlight1210 🙂 zacni, najdi si cas a typ, kedy ti to vyhovuje a povedz svokruske, ze dakujes a ci by svagrina nechodila s tebou, ze jej by sa to tiez urcite zislo 😝

sixas
11. jún 2020

To by sme museli vidiet ajo vyzeras podla mna.. Ale aj mne by bolo blbe keby mi toto svokra robila. Mam vysku ako ty.. Som v 9 mesiaci a vazim 81 kil co. Je cca skoro to iste len o 2 kg viac. A ked sa pozriem do zrkadla tak mam dost.. Ale zas vsetko mam v bruchu a v zadku.. Dufam ze potom schudnem na povodnych 67 😁 podla mna zhodit 10 kg nieje az tak vela😊 ale ak sa citis dobre tak nemen nic.. A svokru si nevsimaj.. Snad raz prestane

dusankomoj
11. jún 2020

Nie,autorku skôr zaujíma, či svokra má právo označiť ju za tučnú a určovať kedy a koľko má zhodiť!

h2
11. jún 2020

@moonlight1210 Teda, toto je vážne skvelý nápad! A svokrička nech stráži. 👍

gelifil
11. jún 2020

Ta svokra je teda riadna drzana!

panelacikova
11. jún 2020

autorka: chcelo by to fotku 🙂
ja mám 171/65 a poviem ti pravdu, veľakrát si pripadám "tučná", pretože všetko sa mi ukladá do zadku a stehien. inak som štíhla, len tieto partie hotová hrôza. neviem si predstaviť, keby som mala povedzme ešte o 10 kg viac, zase by to nabralo do tých istých partií...
ale.... na druhú stranu, svokru je do toho hovno - pardon za výraz. nech sa stará sama o seba, hlavne ak ešte aj manžel ti povie, že jemu to nevadí a taká sa mu páčiš...

panelacikova
11. jún 2020

@h2 mohla by dať fotku bez hlavy 😀

nickpick
11. jún 2020

@whatever1 suhlas
autorke: mam priblizne rovnaku vysku a vahu a pripadam si silna, zvykla som mat o 10 kg menej, tak ale suhrou viacerych faktorov - prestala som fajcit, neskor tehotenstvo, kojim som sa dopracovala k 78 kg a poviem ti nie som spokojna, aj podla BMI je to vela, nie je to obezita, ale je to vyssia vaha na danu vysku, to je fakt, druhym faktom zostava, ze svokru do toho trt makovy, ...

mariacka
11. jún 2020

tvoja svokra by si po papuli

dori92
11. jún 2020

Ja mam 176 a donedavna vahu 78 a necitila som sa dobre, pripadala som si tucna...ale teda teraz mam 73 a ide to dole postupne, citim sa lepsie a ideálne ked budem mat mojich 67 naspat, to uz budem fit 😂

3petka
11. jún 2020

Tak ja mam 174 a 80 a veru mám nadváhu... Snažím sa cvičiť aj strava upravena ale ide to pomaly... Ak sa cítiš fajn ty tak buď taká aká si...

autor
11. jún 2020

@dori92 a ako sa vam dari chudnut?..diéta?

elementissa
11. jún 2020

Prepáč autorka.. Nič v zlom, ale si tučná. Ja nepatrím medzi ultra omega štíhle modelky, každý, aj drobný specik na sebe vidím a to mam 172 cm a 55 kg.
S manželom sme začali cvičiť ultra kardio aby sme mali lepšiu kondičku a lepšie telo vo všeobecnosti. Je to program na dva mesiace (velmi intenzívny) a má super výsledky. Otázka je, či zo sebou spraviť niečo chceš alebo nie. Ak nie, tak potom si zapchaj uši, daj si čokoládou a povedz si, že si krásna a stihla, vyhovujes si taká ako si a ži svoj pokojný život. Každopádne, je hlavne v tvojom záujme mať zdravé telo.

gazpalm
11. jún 2020

@zooeynka a povedz u mna ...mam 180 cm a 78 kg...a pripadam si normalna aj mi to kazdy hovori( aj ked po tejto karantene, by som zarucene potrebovala ist cvicit a spevnit)ked som robila modelku v zahranici (bola som rok v milane, rok v parizi) mala som najmenej za cely dospely zivot 65 kg a to mi kazali pribrat(myslim moja agentura), lebo mi trcali vsetky kosti 😂..ja som asi nejaka divna v tomto ...ale je pravda ze mam siroke ramena, zarucene nepriberiem na bruchu, ale zadok a nohy...tak sa to asi nejak primerane rozklada alebo co😂

autor
11. jún 2020

@panelacikova poslem vam do ip

tncka
11. jún 2020

Je to vela to je fakt,ide o to ci to vadi tebe a teraz nemyslim len pohlad do zrkadla.ale aj z pohladu zdravia. Ja by som svokre odpovedala velmi milo az v riti by ju pichlo co sa ma co starat do mojej postavy. Vsetci vieme ze sa nechudne lahko,ale skus s tym nieco robit,nemyslim nejak drasticky,par kil za par mesiacov das aj bez trapenia sa hladom a cvicenim vo fitku 🙂