Mám 17 a mama sa mi otočila chrbtom.

zara1617
20. sep 2019

Ahojte potrebovala by som radu... Neviem čo mám robiť mám 17 mama sa mi otočila chrptom nerozpráva sa somnou a každému hovorí že ja nie som jej dcéra... Vraj som omyl najväčsia chyba v jej živote a nič nedokážem... Učitelka z umeleckej školy mi zaslala prihlášku do superstár mám tam ísť no po tom všetkom čo mi natrepala do hlavy mama nemam na to... Po dlhom čase sa mi vrátili depresie znova užívam antidepresíva... Nevládzem. Čo mám robiť?...

veronikaszabova
20. sep 2019

@zara1617 a nepovedala ti to v hneve? Priznala si sa, ze si tehotna??

stela01
20. sep 2019

@veronikaszabova nie ? To vážne ? A je ?

zara1617
autor
20. sep 2019

@veronikaszabova bola som ale bola som na potrate preto som sem dlho ani nechodila.... Musela som inak by ma vyhodila z domu a nemala by som potom z malým kam ísť nič a keby som to nepodpísala tak má kamarátku psychiatričku ktorá by ma velmi lahko zbavila svojprávnosti..... Je to cele dlhy pribeh

stela01
20. sep 2019

@zara1617 smutne , píšeš A bez B .
Ťažko radiť

zara1617
autor
20. sep 2019

@stela01 nerozumieme si... Od malicka ma vychovával starší brat do teraz sa vobec nestará... Tak rada by som išla na ten kasting a dokazala jej ze mam na viac ako si mysli ale tak ma zhadzuje ze sa tam bojim ist..

stela01
20. sep 2019

@zara1617 zlatko čomu nerozumieme ?
My rozumieme . To ty nie .
Vidíš jedno bez druhého .... pre mamu si asi sklamaním pre to čo sa stalo ... neriešim mamin postoj len vysvetľujem

Určite chod na kasting keď sa na to cítiš . Držím palce .

deti95060810
20. sep 2019

na kasting choď a druhý krát si daj dobrý pozor pred neželaným tehotenstvom...😉

pivonka6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkasarka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkasarka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zara1617
autor
21. sep 2019

@stela01 myslím tym ze si nerozumiem z mamou..

marikost
23. sep 2019

Vaz si samu seba a tak aj konaj. Ak urobis nieco zle, ospravedln sa, daj najavo,ze ti to nie je jedno. Asi si mamu nahnevala vo vaznej veci.