Mali ste partnera, ktorý bol príživník?

anka1989
18. feb 2016

Bývala som s bývalým partnerom v jednej domácnosti takmer 4 roky. Byvali sme v najomnom byte. No v poslednej dobe neprispieval na domacnost tym padom som sa dostala do dlhov. Neviete ako mam dalej postupovat?? Dakujem

danielacool
18. feb 2016

Nepises, o ake dlhy - voci komu a v akej vyske - sa jedna. Pokial sa jedna o dlhy voci prenajimatelovi, je na dohode medzi Vami a prenajimatelom, ako dalej postupovat. Kazdy jeden dlh ma specificke riesenia.

maria1989
18. feb 2016

keď potrebuješ poradiť z právnej stránky, skús tu: https://www.modrykonik.sk/group/1900/

lubkavargova1
18. feb 2016

jeho vykopnut natrvalo..neboj furt sa najde chudera ktorej sa zavesy na krk....a tebe ostava len vyjednavat, s exekutormi sa da dohodnut len treba sa ozyvat, splatkovy kalendar atd...vzdy sa da, aj ked po troske, ale da sa splacat

andrylm
18. feb 2016

ak je v najomnej zmluve uvedene len Vase meno a nie ste zobrati ,dlch je len Vas ,ak tam mal trvaly pobyt,ak mate mestsky byt, je to nieco ine ,dohodnite si hlavne cim skor s najomcom splatkovy kalendar,to pisomne,aby ste nemali exekutora,lebo z Vas zderu aj kozu ako sa hovori

katkahaly
18. feb 2016

Pises ze byvala si s nim, tak to tak uz nechaj, nepustaj ho nazad. A co sa tyka dlhu asi myslis voci majitelovi nehnutelnosti? Je to viac menej o dohode, ak je clovek pochopi to a dohodne sa na splatke napr. Ak vsak tvoj priatel figuruje na najomnej zmluve tiez, obratila by som sa na pravnu pomoc

marcelatje
19. feb 2016

Ja som takeho mala nastastie to zostalo "len" v rovine dlhu voci mne. Dala som ho na sud. Vyhrala som uplne hladko mala som vsetky doklady. To bolo pred 4 rokmi no dodnes som nevidela ani cent. Zatial nic nevymohol ani exekutor.
Kludne sa moze stat ze vsetko zaplatis sama.

vierka74
19. feb 2016
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

je to hrozne ked natrafite na takeho cloveka