Bývala som s bývalým partnerom v jednej domácnosti takmer 4 roky. Byvali sme v najomnom byte. No v poslednej dobe neprispieval na domacnost tym padom som sa dostala do dlhov. Neviete ako mam dalej postupovat?? Dakujem
keď potrebuješ poradiť z právnej stránky, skús tu: https://www.modrykonik.sk/group/1900/
jeho vykopnut natrvalo..neboj furt sa najde chudera ktorej sa zavesy na krk....a tebe ostava len vyjednavat, s exekutormi sa da dohodnut len treba sa ozyvat, splatkovy kalendar atd...vzdy sa da, aj ked po troske, ale da sa splacat
ak je v najomnej zmluve uvedene len Vase meno a nie ste zobrati ,dlch je len Vas ,ak tam mal trvaly pobyt,ak mate mestsky byt, je to nieco ine ,dohodnite si hlavne cim skor s najomcom splatkovy kalendar,to pisomne,aby ste nemali exekutora,lebo z Vas zderu aj kozu ako sa hovori
Pises ze byvala si s nim, tak to tak uz nechaj, nepustaj ho nazad. A co sa tyka dlhu asi myslis voci majitelovi nehnutelnosti? Je to viac menej o dohode, ak je clovek pochopi to a dohodne sa na splatke napr. Ak vsak tvoj priatel figuruje na najomnej zmluve tiez, obratila by som sa na pravnu pomoc
Ja som takeho mala nastastie to zostalo "len" v rovine dlhu voci mne. Dala som ho na sud. Vyhrala som uplne hladko mala som vsetky doklady. To bolo pred 4 rokmi no dodnes som nevidela ani cent. Zatial nic nevymohol ani exekutor.
Kludne sa moze stat ze vsetko zaplatis sama.
je to hrozne ked natrafite na takeho cloveka
Nepises, o ake dlhy - voci komu a v akej vyske - sa jedna. Pokial sa jedna o dlhy voci prenajimatelovi, je na dohode medzi Vami a prenajimatelom, ako dalej postupovat. Kazdy jeden dlh ma specificke riesenia.