Mali ste niekedy zlé obdobie v živote?

29. feb 2024

Mali ste niekedy zle obdobie v živote,kedy sa vlastne nič nestalo, nikoho ste nestratili,žiadne zdravotné problémy a podobne,ale nič aj tak vás nič netešilo,nevedeli ste čo máte v živote robiť,žiadne svetlo na konci tunela, nenašli a nevedeli ste si nájsť pracu,ktorá by vás tešila,nemali ste vzťah strašné dlho - pár rokov, v kariére sa nikde neposuvali,aj keď ste napr.odisli z práce, snažili ste sa stretávať s kamarátmi,stále ste mali zaujmy, aktivity ale aj tak ste boli nešťastná, nespokojná so svojím životom?

otvorena
29. feb 2024

Jasne a vtedy vidiš kto sa na teba vysere 😁všetko zlé je na niečo dobré..neboj určite je to len obdobie a každý ho zažije
Niekoho to drží dlhšie ..

vilma7
29. feb 2024

Jedine obdobie som mala dlho bez partnera, ale.nijako som to nepovažovala za zlé obdobie, mala som kopec kamarátov, chodili sme na dovolenky, začala študovať atď..Nemala som asi žiadne, ktoré by som v mojej dospelosti označila za zlé, vždy som si niečo vymyslela na spestrenie obdobia.

vroni
29. feb 2024

Dlhé zle obdobie ano. Práve teraz, už dlho, predlho. Aj keď teda, partnera mám a svetlo na konci tunela - po niekoľkých rokoch - konečne vidím. Ale ano, napriek tomu taky stav poznám.

evuska135
29. feb 2024

Treba hladat zmysel zivota. Netreba od zivota cakat vela. Potom clovek neni spokojny s nicim. Treba najst pozitiva, mate pracu budte rada, to ze vas nebavi ani mna nebavila a musela som do nej chodit. Aj vela inych veci ma nebavi aj by som chcela aby boli inac a nejde to. Budte rada ze ste zdrava, ze mate zaco si kupit jest. Ja ked mam depku tak si kupim nieco pekne, idem sa prejst do obchodu,vybehnem na kavu, uz nam svieti slniecko a bude uz len krajsie.

subartic
29. feb 2024

ano mala , partnera mám aj nemám , musela som sa presťahovať a tri roky som bola ako utrhnutý vagón a to doslovne. Chvalabohu už vidím to svetlo na konci tunela a je čoraz bližie .

tilly
29. feb 2024

Áno, aj teraz také mam

anavianavi
29. feb 2024

Prosim? Vacsina ludi to zaziva. Stastni ti, co ich to obide. Niekedy to trva kratsie, inokedy dlhsie. Dobre je mat coping mechanizmus, co robit, ked to pride a nechces, aby to zasiahlo tvoj bezny zivot. Ja na tom este pracujem. Nie je to lahke.

ivangeline
29. feb 2024

Ano. V puberte. ;D

bublinka1426
29. feb 2024

par rokov. ale tak opodstatnene. nie len tak , bez priciny.

mabenn
29. feb 2024

ano

vorkola
29. feb 2024

@vilma7 Ty si stastna zena. tak to ma Byt

andrejka1974
29. feb 2024

Nie nemala som čas na také obdobie

bublinka1426
29. feb 2024

@vilma7 stastna zena.

sidicek
29. feb 2024

Nemala som , ale ja sa viem vždy niečím zmysluplným zamestnať a venujem sa viac pozitivam ako negativam.Je mi jasné, že dokonalý život nemá nikto a ani by som ho taky nechcela ,lebo potom by som si veľa vecí nevazila a považovala ich za samozrejmosť.

vilma7
29. feb 2024

@vorkola
@bublinka1426 tak šťastie mi neskace samé pod kolená. Ale vždy som išla vopred, nikdy som nestagnovala na jednom mieste a nečakala, že ma iní urobia šťastnou.
Plnila som si sny a nakoniec som sa po 40.tke dočkala aj dvoch krásnych deti, ktoré mi robia na 99 percent ozaj len radosť. Sú to fakt poklady...takže jedine na tie deti som mala šťastie ktoré prišlo samé od seba, na zvyšku som sama pracovala...

bublinka1426
1. mar 2024

@vilma7 ja tiez necakam ze vyhram milion :D
a ano, tiez si myslim ze nase deti su najvacsim stastim kazdej zeny ❤