Mali by dvaja po zásnubách už spolu bývať?

30. jan 2023

Keď sa dvaja zasnúbila mali by už spolu bývať?

21anjelik19
30. jan 2023

Nie je to pravidlo,....môžu nemusia...to sa musia oni dvaja dohodnúť 🙂

jaja20
30. jan 2023

My sme bývali už aj pred zásnubami.

kp7333
30. jan 2023

co si, az po svadbe 😉

lubisvecko
30. jan 2023

Mali by? Kto hovori, rozhoduje o tom, co by sa malo alebo nemalo? 🙂
Je to len na tych dvoch ako sa rozhodnu, dohodnu. Poznam par, ktory spolu nebyval ani po zasnubach, ani ked uz mali dve deti. Stale byvali kazdy u svojich rodicov. Zvlastne, ale fungovali tak a zacali spolu byvat, ked ta mladsia dcera ich mala asi dva roky.

dkl
30. jan 2023

To je samozrejme na snubencoch, ako sa dohodnu, neexistuje ziadne pevne stanovene pravidlo.

Ale napriklad ja by som sa bez vopred odskusaneho spolocneho byvania nezasnubila.

hipuska
30. jan 2023

Tak v prvom rade si medzi partnermi treba ujasniť, čo znamená byť zasnúbení. Niekto (väčšinou ženy) to berú ako pokyn, že sa ide chystat svadba. U druhej polovicky to tak byť nemusí. Zjavne, v tom nemáte jasno s mužom, keď sa na to pytas

andy37
30. jan 2023

Každý má na to iný pohľad...ja osobne by som sa nechcela vydať, tým pádom ani zasnubit s mužom, s ktorým by som nebývala aspoň jeden rok. To bývanie vie veľa ukázať či tí dvaja ostanú spolu alebo nie.

galganka
30. jan 2023

Môžu / nemusia. My sme pred napr. nemali ako stihnúť. Ale pred svadbou by podľa mňa mali.

autor
30. jan 2023

Je to celé také zmätene,na Vianoce ma požiadal o ruku s prsteňom V septembri sme sa rozišli lebo ja som nechcela strácať čas mám 30 aj keď som ho milovala ale on sa niekam do ničoho neponáhľal po 2 rokoch.Odbseptembrabsmebnebolinspolubaj keď v častom mobilnom kontakte od decembra stretnutia a bum zrazu prsteň Keďže ho ľúbim som rada a viem že aj on len akoby mal do všetkého strach!Preto sa pýtam na bývanie ani ste to mali vy?ja mám byť on je u rodičov

lilyianka
30. jan 2023

My sme spolu bývali skoro hneď ako sme sa zoznámili

luczach
30. jan 2023

Rozhodne treba zacat spolu byvat pred svadbou. Az pri tom sa skutocne ukaze, ako si rozumiete. Alebo ci si nezacnete liest na nervy. Randit je jedna vec, byvat je druha. Ako si rozdelite pracu. Ci zo seba nebudete mat ponorku, ked budete spolu 24/7.

crazy_cat_lady
30. jan 2023

No v tomto pripade co opisujete by ste si to byvanie mali vyskusat a uvidite, ci Vam to bude vyhovovat...

kittykat22
30. jan 2023

chapem to dobre, ze ste spolu boli 2 roky vo vztahu. Pocas tych 2 rokov ste spolu nezacali ani byvat. Ty mas 30 rokov. A potom ked sa k nicomu nemal, tak si sa s nim v septembri rozisla a on ti v decembri dal prsten - a ty teraz mesiac po zasnubach riesis, ci sa mas k nemu nastahovat.
Lebo ak ano, tak teda nie je na co cakat. Ty si prakticky beries muza ktoreho "nepoznas". Az ked s niekym zijes tak sa vyvrbia urcite problemy. A uvidis ci ich budes schopna a vobec mat zaujem riesit. To, ze zije u rodicov bude asi problem. Mama hotel - nikdy nezil sam. Caka, ze mu budes robit sluzku. Aby si nebola sklamana.

galganka
30. jan 2023

Tak v tridsiatke by ste už dávno mali byť v jednej posteli nasťahovaní. 🤷‍♀️

autor
30. jan 2023

@kittykat22 toho sa nebojím,je dosť samostatný,aj sme boli na dovolenkách cca 2 týždne tam to bolo ok aj keď iné jasne

sima234
30. jan 2023

My sme spolu začali bývať až po svadbe. Takže nie, nemusíte spolu bývať po zásnubách.

kittykat22
30. jan 2023

urcite byvanie spolocne. Upratovanie, zaujem pomahat, peniaze - to su veci ktore on doteraz poriadne nerobil. Ten je rozmaznany az hruza. Podla mna budes v soku, co ten bude predvadzat.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
s_o_n_i_k_e
30. jan 2023

My sme bývali spolu a poznali sme sa 4 mesiace, zásnuby prišli na prvé výročiek a o rok neskôr svadba 🙂

galganka
30. jan 2023

2 týždne dovolenky neporovnáš s partnerkou v horúčkach, o ktorú sa treba postarať, alebo s deľbou domácich prác ako pranie, umývanie riadu a pod.

123kika1234
30. jan 2023

My sme bývali aj pred zasnubami.

kp7333
30. jan 2023

dovolenka ma len malo spolocne s realitou bezneho zivota. spolocne byvanie je skuskou vztahu, povedala by som maturitou. svadba je nadstavba a deti vysokou skolou spoluzitia.

svetlonos
30. jan 2023

Keby sa so mnou niekto „ taha“ v takom veku po roku este mimo spolocneho byvania, tak by som s nim dva roky nebola. Tuez myslim, ze budes prekvapena a nie milo. Mohol ti namiesto prstena navrhnut spolocne byvanie.

123kika1234
30. jan 2023

My sme začali bývať spolu po 2 mesiacoch od spoznania, najlepšie rozhodnutie..

autor
30. jan 2023

@svetlonos víkendy bývame spolu aj 1-2 krát v týždni už aj pomáhal a vari super

eeffka
30. jan 2023

Len sa nastahujte spolu, dovolenka ci 1-2dni je nic.

kp7333
30. jan 2023

treba si vyskusat spolocne byvanie, starostlivost o domacnost, spravu financii. vela sa rozpravat o spolocnej buducnosti, poznat nazor partnera na niektore otazky vratane planovania deti, byvanie atd. aby potom nedoslo k neprijemnym prekvapeniam a nedorozumeniam.

galganka
30. jan 2023

Varí možno super, ale po víkende vezme trenky a dá ich vyprať u maminy... 🤷‍♀️

zmrzlinka2021
30. jan 2023

My sme začali bývať až po svadbe a úplná spokojnosť. A poznám páriky, čo dokonca mali aj prvý bozk az ako snúbenci, a majú pevné a krásne manželstva. Príčinou rozvodu nikdy nie je chýbajúce bývanie pred svadbou, ale charakter a hodnoty ľudí. Celé manželstvo sa ľudia spoznávajú. A máš páry, čo roky bývali spolu, aj deti mali, svadba a bum rozvod.

tykat
30. jan 2023

Ak planujete byt spolu tak cim skor zacnite spolu byvat, bez ohladu na zasnuby. Vtedy sa najlepsie ukaze aky je vas vztah a ci dokazete spolu fungovat.