Mala som atak a moja mama sa prestala so mnou baviť

21. aug 2022

Dobrý večer. Chcem sa poradiť alebo vyrozprávať minulý týždeň som ba u rodičov všetko bolo v pohode stretávali sme sa no mám úzkosti poruchu a nečakane ma prepadol atak práve tam moja mama hneď zistilo čo ide nakoľko pracuje v nemocnici zrazu sa so mnou prestala baviť nezdvíha telefón začala ma ignorovať zrazu ju už nezaujímajú ani vnúčatá mám dve deti a dobrého manžela príde mi to čudné má sa podľa vás správať takto jeden rodič pred tým ako som od nich odišla som aj zvracala vôbec ju netrápi ako sa mám čo je so mnou ja viem že mám 30 rokov aj vlastní život ale je to čudné cítim sa tak trápne tak ponížene

autor
21. aug 2022

🤦‍♀️ mala som na mysli rodičia

autor
21. aug 2022

Ospravedlňujem sa za chyby v texte no mobil mi automaticky upravuje text a potom keď to čítam tak sa chytám za hlavu

deti95060810
21. aug 2022

napísala si to chaoticky a ani na druhý krát neviem čo kde kedy a prečo...

michaelam2
21. aug 2022

V dobrom odporucam nabuduce pouzivat ciarky a bodky lebo toto je naozaj jeden velky chaos. Nepytala si sa jej, ze co sa stalo ? Preco ta ignoruje? Mozno vobec nie kvoli tebe, len ma vela prace alebo sa neciti dobre atd.

autor
21. aug 2022

@deti95060810 minulý týždeň som bola u rodičov a návšteve a tam ma prepadol panicky atak moja mama hneď vedela o čo sa jedná nakoľko pracuje v nemocnici od vtedy sa so mnou odmieta baviť ignoruje ma nezaujímam ju už ani vnúčatá

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. aug 2022

@michaelam2 ved to neviem prečo ma ignoruje nezdvíha mi telefón

michaelam2
21. aug 2022

Tak tam zbehni na navstevu

matullienka
21. aug 2022

A prečo tam nezbehnes a neopytas sa? Ja osobne by som mala o mamu strach ak by som sa jej nevedela dovolať

lija22
21. aug 2022

ja sa spytam laicky. ako sa tvoj panicky atak prejavuje? nemohlo sa stat, ze si sa jej dacim dotkla? este jej daj cas, nejak sa to vyvrbi

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
22. aug 2022

a čo si jej v tom ataku povedala?

autor
22. aug 2022

@panelacikova nič len ostala taká šokovaná dnes som jej písala dokonca som zavolala aj do jej práce a odkázala mi nech ju už nekontaktujem toto je psychická podpora od rodiča co už

dahra
22. aug 2022

Niečo pre ňu veľmi nepríjemné sa stalo, niečo asi nevie spracovať. Vedela o tvojej diagnóze? Videla tá už niekedy v takom stave? Možno to musí len spracovať.

panelacikova
22. aug 2022

tak ako sa prejavil ten záchvat? bola si úplne ticho? nič?

kiwi3
22. aug 2022

tiez sa mi to zda cudne, asi si nepovedala celu pravdu. bud co sa tam stalo alebo co tomu predchadzalo...

autor
22. aug 2022

Nič tomu neprechádzalo proste som sa začala triasť ostali mi zle to bolo akurát na železničnej stanici keď sme išli domov vie o tom ze máme dosť veľké problémy nakoľko manželovi zomrel otec a jeho matka sa zbláznila na nás ostalo všetko pohreb sme museli vybaviť atď. nechápem ju ja by som to určite svojmu dieťaťu neurobila v poslednej dobe bola aj tak čudná vždy keď som jej chcela povedať co ma trápi tal to zahovorila nejako ju to nezaujíma