ahojte zeny pred rokom som zazila najhorsi rozchod mojho zivota chodila som s jednym muzim z nemecka skoro 3 roky, no bohuzial to nefungovalo a z jedneho dna na fruhy ma poslal prec z domu ze ma uz nechce… Do teraz tomu nerozumiem. To je jedno na to asi o 2 tyzdne som sa zoznamila s jednym muzom ktory ma velmi pdoporoval a dali sme sa dokopy no ja som zacala velmi pit pretoze som z toho celeho predoslehi vztahu mala depresie. V maji sme isli na festival jeden a tam som sa strasne moc opila ze som ani nevedela kto som no pamatam si jeden moment ze ma tam jeden muz zacal bozkavat… a ja opita som nic nerobila iba stala. S novym priatelom sme spolu uz ten rok a som si na to spomenula a strasne ma to zacalo trapit a mam vycitky… samozrejme ze ma nic neospravedlnuje ale neviem ako sa s tym vyrovnat. Je to cele v skratke napisane su tam hocijake okolonosti ake nechcem aby to bolo prislis dlhe no…
Myslite si ze by som mala mat vycitky? ked proste po 3 rokoch som isla medzi ludi prvykrat alkohol som zacala pit a hento sa stalo no… neviem vtedy som na to aj zabudla lebo som bola dost na alkohole ale teraz nejak ma to chytilo a myslim na to
@anjelicek26 vieš len, 3 roky som sa trapila s byvalum s ptm tska volnost a idla som po 2 tyzdnoch hned do vztahu tak neviem mala sommtake nutkanie piťs na vsetko zabudať a potom sa hento stalo a uplne akoze nechcem to zhadzovať ale ten muž videl že som na mol a využil situacie… a trz trpim znova ja myslienkami.
chod k psychologovi/psycvhiatrovi ak mas taky problem ze v depkach isahas po alkohole. fakt mozes skoncit ako alkoholicka, a to asi nechces, kezde zivot prinesie vela roznych zlych situacii a treba sa ich naucit zvladat inak ako alkoholom, a inymi nevhodnymi vecami, ktore ti skodia.
Uz nepit.
Mein got. Dievca nevyjadruj sa ako sedlacka, ked pijes tak, ze nemas mieru nie je to dobre.
To sa takto spijas osamote?
Povedz priatelovi pravdu. Ze si bola mimo, ze si o sebe nevedela, tak si sa ani nebranila. A ze ta to mrzi. Ak nie je hlupak, pochopi to. Vravis, ze ta na zaciatku podrzal a podporoval, tak myslim, ze hlupak nebude. Len sa proste priznaj, inak ta tie vycitky budu zozierat (bez ohladu na to, ci ti tu my napiseme, ci mas alebo nemas mat vycitky), overthinkovat, zase sa dostanes do nejakeho kruhu depresivno-alkoholickeho, a to isto nechces.
Priatelovi nic nehovor a uz to nikdy neurob. Pouc sa z tejto skusenosti, urob zo seba lepsiu partnerku a lepsieho cloveka.
@kitycat ako chápem tvoj názor no chápem že po tr3 rokoch ťa niekto odkopne len tak jak keby si bola kus handry ešte ta vyhodí a ty sa s tým vyrovnať snažíš sa na to nemyslieť aby si nemala depresie a povedzme si pravdu sú chalupy ktorý vedia vycítiť kedy je žena najsbia kedy nebude ťažke ako na ňu spravila hlúposti už by si nemala toľko piť určite alkohol nič nerieši len pridáva problémi no tiež by som sa v Tom až tak nevrtala a nvraca sa k tomu spravila som kol...už sa nemôže nikdy štát koniec alkoholu a ak len s mierov a niekým komu môžeš veriť či už kamarátky alebo piť iba pri priateľovi alebo nepiť vôbec no minulosť nevrátia spať ale môžeš sa s nej ponaucit aspoň vieš že bývali nestál za to aby si utapala v alkohole a teraz sa budeš utápať ešte v sebe a to všetko začalo jedny bezdôvodným nečakaný nevysvetlenim ahoj už ťa nechcem čo prečo zaco čo sa deje to ako vážne bola si zmetena a alkohol to ešte zhoršil máš ponaučenie že takto sa to nerieši drž a pre chlapa nepi ani neplač nestoja za tie peniaze ani slzy radšej si ju niečo pekné na seba alebo zmeň vlasy nové vlasy nový život nový chlap krásna triezva a zadaná a je to
Ano mas mat vycitky, alebo si myslis, ze alkohol tvoje ciny ospravedlni. Predpokladam, ze si pila dobrovolne. Naco pijes, ked sa potom nevies ovladat. Nespamatala si sa z prveho vztahu uz si liezla do druheho. Ano su to tvoje sracky, sama si za ne zodpovedas.
Kašli na to, čas nevrátia, už sa vyvaruj toho, aby sa to, alebo niečo podobne nestalo zas
Výčitky by si mala mať hlavne kvôli tomu, že príliš piješ. To ostatné pusť z hlavy.
@evica17 asi ste ma nepochopili ale to bolo po vztahu starom teraz uz nie…
@katkati *priliš pila, to bolo už nepijem. Nepila som osamote ze mam na to chuť, ale iba vtedy ked som chcela zabudat. Už nepijem
Tak to je super 😊
asi som to zle pochopila, super ze nepijes. ale popravde, davaj si pozor na to aj tak, ked potrebujes pit aby si zabudla. a co sa tyka tych vycitiek, ak som to spravne pochopila, zahod to za hlavu, stalo sa a uz sa neodstane, zivot ide dalej, a clovek sa uci na vlastnych chybach a uz to nezopakuje, rovnaku chybu viackrat 🙂
Uz nepi. Nic ineho sa k tomu napisat neda. Proste ani doma, ani na festivale, pretoze to - nevies a skodi to akemukolvek zdravemu usudku pri vybere partnerov... par bozkov na festivale by som neriesila, ale ze pijes na zahnanie depresii, to nie je dobra cesta. Depresie to nezazenie a narobis si nove problemy - zavislost na alkohole a o zdravotnom aspekte ani nehovorim...