Ahojte chcela som sa spytat ci ste na tom podobne ako ja ale skoro vzdy sa mi stane ze ked mam tusaka na nieco vzdy sa to stane alebo pravda vinde najavo...Niekedy ani nechcem vediet pravdu ale je to ako naschval 🙂 myslite ze ako zeny mame siesty zmysel a mali by sme sa podla neho riadit?
Jasne, a rozvinie sa, ked na neho veris a sustredis sa na neho! Ja tak fungujem, riadim sa srdcom, treba si najst cas na utisenie, upokojit sa, ticho klud a tam vnutri seba najdes vzdy odpoved. 😉 ja si riadim moju realitu tak ako chcem a vyuzivam intuiciiu...vnutri najdes vzdy spravnu odpoved...
samozrejme..vsetci mame siesty zmysel.....je len na nas ako sa s nim naucime pracovat a nakolko ho akceptujeme...preto sa zda ze zeny ho maju silnejsi ale je to len tym ze zeny sa vo vela veciach riadia pocitmi kym muzi vacsinou vsetko beru logicky a prakticky takze tu svoju intuiciu umlcia rozumnymi argumentami..ale maju ju tiez, fakt zalezi len na cloveku nakolko je ochotny pocuvat vnutorny hlas..
To ze sa zda ze nam niekedy hovori intuicia akokeby opacne veci je len tym ze nevieme tieto posolstva spravne interpretovat, ono castokrat je pocit velmi neurcity a pokial clovek nieje zvyknuty s tymto robit a definovat tak ma pocit ze je tusenie nespravne
Napriklad ked sa nam niekam velmi velmi nechce tak je tam nakoniec dobre a ked sa na nieco upiname a tesime tak to velakrat stoji za ho.....ale je to len sposob akym intuicia pracuje..ked sa pocuvame tak to rozozname
Som presvedčená, že určite. Aj keď sa konkrétna situácia nestane hneď, v najbližšej dobe príde. Mne sa tomu manžel dlho smial, ale po istej situácii mi uznal, že je to tak.
@agina7777- ja sa riadim predovsetkyym rozumom, pocity iste, ovplyvnuju nas tiez, ale nie az do takej miery. Tusaka ma clovek vzdy, ale strasne casto uplne nespravneho ;) Uz co sa tyka takeho zakladneho - zena vie, co nosi pod srdcom - no ja mam statistiku biednu, len jedno z troch deti som si tipla spravne, takze asi tak....