Ahojte uz som tu dala tuto otazku ale chcela som skor dikutovat ako len dostat odpovede, neviem ako to tu chodi 🙂 chcela som sa spytat ci ste na tom podobne ako ja ... Skoro vzdy sa mi stane ze ked mam tusaka na nieco vzdy sa to stane alebo pravda vinde najavo...Niekedy ani nechcem vediet pravdu ale je to ako naschval 🙂 myslite ze ako zeny mame siesty zmysel a mali by sme sa podla neho riadit?Ja mam taky pocit ze moj muž ma milenku sice nemam ziadny dokaz v rukach ale mam ten pocit ze sa nieco zmenilo proste to citim a neviem co dalej,Mam sa riadit tym pocitom alebo cakat kym nieco praskne..
My zeny mame siesty zmysel ale radi si aj nieco domyslime. Asi ta tvoj neklame ze sa nieco zmenilo a nieco sa deje ale milenka to byt nemusi. Moze to byt cokolvek ine
Tvrdi ze chce volnost a pokoj aby som si ho nevsimala tak ako on si nevsima mna.Mozno si to naozaj domyslam ale ked furt sa mi to tusenie potvrdilo....Naposledy som mala tusenie ze skorka nieco pred nami taji ze klame aj ked som sa stale predviedcala ze to tak nie je potvrdilo sa mi to a vysla pravda najovo ze nas klamala mna a vlastneho syna ktory si z toho nic nerobil...jeho reakcia bola ze on nechce robit konflikty 😖
Nerozumiem tomu úplne,. Ako sa vravi, že chce voľnosť, máte nejakú krízu alebo ... Na to nemusíš mať ani šiesty zmysel, už podľa jeho slov musíš vedieť, že niečo v poriadku nie je, kedže chce aby si si ho nevšímala tak ako si nevšíma on teba...
pred chvilou som davala status,ze mam pocit akoby bolo ticho pred burkou..neviem to specifikovat,nemyslim nic v rodine ale celkovo.proste citim vnutornu nervozitu,taky tusak.ano ja verim ze dokazeme vycitit ak je nieco vo vzduchu, verim v silu autosugescie,verim v nieco co nevieme ovplyvnit co mozno nazvat osudom.
Ja siesty zmysel mam a riadim sa nim,vzdy ma doviedol na spravnu cestu.Ak mas pocit ze sa nieco deje tak patraj...
praveze sme spolu malo 3 roky z toho rok sme manzelia.. predtym ma sem tam objal pohladkal dal mi pusu teraz sa mu musim prosit ked chcem aby si ma vsimol
no ak nemas nejake dokaz na milenku, este to nemusi byt milenka ale taka kriza, vychladnutie vztahu trosku
z jeho strany
ak potrebuje ze si ho nebudes vsimat ok, nevsimaj si ho ale nesed hlupo doma a necakaj kedy zmeni nazor,
zacni chodit s babami von,
zacni nieco robit a daj mu trosku pociti ze sa vzdialujes a ze je ti ukradnuty
poznam vela pribehov kedy bola tato kriza a ked chlap prisiel o priatelku az v tedy mu to doslo a chcel spat..
niekedy maju pocit a necitia nic a su pomyleni, jedine ak bude mat pocit ze ta nema alebo stratil sa mu moze vyjasnit
ak nie ... aspon si urobila vsetko... a budes uz trosku v obehu 😉
zmen uces ,modu a zacni byt podozrivo tajomna a stastna , sed pri pocitaci akokeby si si pisala s niekym, a tak uplne ho ignoruj vela krat to zabera..
niekedy treba len zabojovat , manzelstvo ci vztach je taky, neni to vzdy zalubensot to by sme museli striedat manzelov kazde dva roky, treba na tom pracovat
@agina777
no tak sak to je snad jasne , nekomunikuj s nim a daj mu pokoj, chodit za nim a bavit sa snim ked nechce tomu nepomoze
musis mu dat najavo ze si tam neni , vyhybaj sa mu a zmen cosi ...
proste k tebe teraz neciti zalubenost to sa stava aj po 3 rokoch preto musis o to zabojovat lebo sa to da este zmenit
takze baby treba napady na to ako ozivit vztah a ako ho dostat spat ! a nie ze sa ma snim porozpravat
skus a hned , lebo este ak nema milenku co neskor bude hladat mozes zachranit vztah
drzim palce
baby dajte tipy 😎
prvy tip, ignorovat ale nie akoze na silu ale byt (aspon vyzerat stastna) a chodit "casto" von
kup si sviecky a urob si vonavy kupel ked bude doma to mu bude divne, cosi pekne si kup
a dohodni sa s babami na castych kavickach alebo chod navstivit casto mamu
kup si dobru knihu s podorivym nazvom a citaj tak ta nenapadne komunikovat s nim
drzim palce
diky moc vsetkym pomohli ste mi 🙂
Zvacsa aj ma zena tusaka ze ju mm podvadza ,byva to aj pravda,bohuzial.
nečítala som všetky príspveky, ale môj názor je že 6 zmysel máme, mna môj nesklamal, bohužiaľ ☹
Siesty zmysel ma kazdy. Je to obycajne intuicia...
Musis se nejak odreagovat a zamyslet se nad tim, zda mas sesty smysel a nebo jestli si neco zbytecne nenamyslis... 😉