Má o nás záujem?

sisa2111
26. jún 2013

Ahojte.... povedzte mi váš názor, budem rada, ak pridáte svoje postrehy - aspoň budem vedieť či sa tento problém javí tak aj mne alebo na to pozerám zle. Momentálne som v situácii, že sme s priateľom od seba skoro 5 mesiacov. Nebudem rozoberať dôvody je toho veľa.............. máme syna, preto človek zvažuje všetko možné aj nemožné. Priateľ by chcel aby sme sa k nemu vrátili........jeden deň plače ako už bez nás nevládze žiť, ako mu chyba syn.....................ale, keď príde na riešenie problémov, na komunikáciu, tak niektoré veci doslova popiera, skladá telefón, nechce komunikovať................ďalšia vec je financie...........ozve sa len keď príde nejaká upomienka, že nezaplatil. Len mi oznámi, že to treba zaplatiť, nesnaží sa sám nič vyriešiť, všetky problémy hádže na moje plecia.........neviem, mám z toho taký pocit, ako keby ma potreboval len pre peniaze, len na platenie životných nákladov.............sme od seba 5 mesiacov a ani na syna mi nič neprispieva... jeho odpoveď bola, že si mám pýtať od rodičov.....................neviem či na to ja pozerám z nesprávnej strany, ale mňa už nebaví všetko vždy riešiť, hľadať riešenia, hľadať zdroje, dávať veci na poriadok...........

renata5
26. jún 2013

ahoj bud rada ze si od neho keby vas miloval tak by sa inak spraval ze na syna nic nedal co je to za otca keby vas chcel naspat robi vsetko mozne aj nemozne ty sa uz nevracaj urci si pravidla na vyzivne atd

nivi
26. jún 2013

@sisa2111 hm z napisaneho mam pocit, ze veru o laske to nebude. kasli nanho. ak sa chce so synom stykat nech si plni aj povinnosti.

sisa2111
autor
26. jún 2013

veď to, že sa mi zdá, že keby o nás naozaj stál tak sa správa trošku inak..............preto mi to príde také zvláštne na jednej strane smútok, na strane druhej nezáujem............príde mi to naozaj tak, že potrebuje akurát slúžku a financmajstra a nič iné........

dionyzka
26. jún 2013

@sisa2111 podla mna nema o Teba zaujem. Lubi viac sam sebe a nie Teba a synceka. Velke nie pred takymto clovekom.

heleninamama
26. jún 2013

@sisa2111 V Tvojich riadkoch je okrem otázky aj odpoveď. Nechce komunikovať, nechce riešiť problémy, nedáva Vám peniaze. Mne keby povedal muž, že si mám na dieťa pýtať od rodičov, tak by ma už videl len pri súde.

barcelona94901
26. jún 2013

@sisa2111 vyznieva to ,ako mladý povalač ,neplatila by som za neho nič ,máš predsa syna ,ktorý potrebuje peniaze a nie aby si ich dávala neschopnemu ,darebnému" oteckovi "😕

p4nocka
26. jún 2013

@sisa2111 na rovinu? preco jemu pipne sms, ze ma zaplatit a on vola tebe? lebo ty to zaplatis? 😨 neplat. ty si zivitel rodiny? uvidis, co sa stane, ked prestanes platit jeho ucty. vyziadaj si oficialne prispevok na spolocne dieta, ak neprispeje, ries to. ved on na tebe orie. inak mu na tebe ani na malom nezalezi. a kde si venci "remeslo" 5 mesiacov.....radsej nejdem riesit 🤐

panizima
26. jún 2013

nevracaj sa knemu

sisa2111
autor
26. jún 2013

každý túži mať kompletnú rodinu, preto aj ja zvažujem všetky alternatívy............ za synom chodí tak raz za mesiac, ale vidia sa aj cez skype........no tam je ten problém, že dieťa je dieťa a niekedy nechce za pc sedieť...........a priateľ sa nahnevá, oduje a aj dva dni sa neozve............

sisa2111
autor
26. jún 2013

@barcelona94901 no až na to, že tento človek má po 40-tke...........preto mi to príde celé zvláštne

sissy27
26. jún 2013

@sisa2111 ja by som to riešila súdne - zverenie dieťaťa do tvojej opatery a od neho výživné, aké že máš si pýtať od rodičov?? veď ty si nepýtaš pre seba, ale pre dieťa a pýtaš si od neho ako rodiča... a čo sa týka platenia účtov - nech si ich platí sám, nechápem, prečo to robíš zaňho...
a k jeho veku - vraj chlapi sú do 40 v puberte a potom prichádza senilita, nič medzitým neexistuje, tak tento bude toho živým dôkazom...
ono to nie je ani tak zvláštne (by si sa čudovala, ale poznám osobne ešte jedného takého, akurát má tesne pred 40), ale zbytočne s ním nestrácaj čas, nervy a svoje najlepšie roky...

nivi
26. jún 2013

a on aj niekde pracuje? akoto ze ti na maleho neprispieva. a preco mu mas ty platit ucty? zije daleko ked sa s malym vidi raz do mesiaca?

sisa2111
autor
26. jún 2013

@nivi pracuje, účty si platí, len vždy keď príde nejaká upomienka, tak mi to oznámi a čaká ako zareagujem. Keď zaplatiť odmietnem, tak príde hnev, nadávky a sme vybavení. Preto sa mi zdá, že mu ani tak nejde o nás ako o rodinu, ale o to, aby mal niekoho, kto v prípade problémov ťahá kamene z ohňa........... momentálne sme od seba cca 300 km, takže preto je to tak, že raz za mesiac.........

jana121212
26. jún 2013

@sisa2111 mne pride ako male rozmaznane dieta. to dobre co mu vie syn ponuknut by chcel mat, aj sa s nim chvilu zahrat a vyplnit nudu v zivote, ale nechce niest zodpovednost ziadnu. neviem kolko ma rokov a kolko rokov mas ty ty, ani akych ma rodicov a ci niekde pracuje. poziadaj sud o urcenie vyzivneho a aj spatne a ukladaj to synovi na knizku, nikdy nevies kedy tie peniaze budete so synom potrebovat a ver tomu, ze vtedy na vas nikto nebude brat ohlad ako ty teraz beries na byvaleho.

nivi
26. jún 2013

@sisa2111 no a preco ti neplati na maleho, ked pracu ma? dietatko je aj jeho.
a tym upomienkam nerozumiem celkom. ten byt alebo co je tvoj? ci preco by si ty mala riesit dane upomienky. mam pocit, ze nieste ani manzelia.
jednoznacne ja by som ho spat nechcela pri takomto divnom spravani sa. jemu by som nebranila stykat sa so synom ale pripomenula by som mu aj iste povinnosti.

sisa2111
autor
26. jún 2013

@nivi manželia nie sme, máme spolu dom, ja v ňom ale nebývam, odsťahovala som sa. Navrhla som mu už všetky možné riešenia, ale všetko odmietol.......... no a keď prídu upomienky, tak mi oznámi, že to treba zaplatiť a hotovo. So synom mu nebránim sa stretávať, dokonca som skôr ja tá, ktorá mu zavolá a dá dieťa k telefónu alebo na skype.......lne sa mi proste zdá, že muž, ktorý chce získať späť rodinu sa správa inak................a tiež mi prekáža, že mi pri zmienke o problémoch, o ich riešení, o návrhoch ako ďalej - skladá telefón...........

p.j.jacky
26. jún 2013

ahoj,moj nazor je ze zaujem o vas nema.Ak by mal snazil by sa vsetko poplatit,daval by peniaze aj na syna a celkovoby o teba bojoval.Riesil by problemy-komunikoval by.Ja by som to ukoncila.... ☹

barcelona94901
26. jún 2013

zmizla mi odpoved 😀
40rokov?prepáč,ale správa sa ako decko,ten už iný nebude,je nezrelý a to správanie nie je v poriadku
to nie je milujuci rodič a partner ani vo sne,príde mi ako nula,niktoš,povalač čo sa ti ozve ked má pruser
nedala by som mu nič,čo dáva synovi do života?toto má byť vzor? rodič?otecko?čo si neváži ženu so synom?
toto nie je láska! toto je nič
,toho nič sa zbav ak sa raz chceš mať lepšie a nad návratom by som neuvažovala rodinou budeš aj ty a tvoj syn a lepšou než keby ste mali takého "ocka" a už len z lásky k synovi by som sa zbavila tvojej lásky k tomu "pánovi"
a nedala by som za neho ruku do ohna ,že nežije sám

jana121212
26. jún 2013

@sisa2111 je to vas dom, ale byva v nom on a ty mu mas platit polku nakladov? zisti si ako mas pravne postupovat aby si peniaze za svoju cast domu ziskala spat, to ze on nesuhlasi, to je jedno, bude to riesit sud, poziadaj o vyzivne. tu na konikovi je aj nejaka uzavreta skupina, kde radia mamy pravnicky. ja viem ze je to tazke, ze s tym clovekom mas spolocnu minulost, ale ty nie si za neho zodpovedna a on sa nezmeni, on si nevie najomne pre seba zaplatit, takze co je s jeho dietatom a ci ma vsetko co potrebuje mu je uplne jedno

nivi
26. jún 2013

@sisa2111 poriesila by som ten dom, ak ste spoluvlastnici a tiez starostlivost o dieta.
presne ako hovoris, iba uteka od problemov, s nicim Vam nepomaha :( to uz lepsie podla mna nebude.
chce to otvoreny rozhovor z oci do oci. ma 40rokov tak nech sa uvedomi laskavo.
ty ho lubis este? vedela by si si predstavit zivot s nim?

eeffka
26. jún 2013

@sisa2111 Moja zlata, ake vracanie sa k sebe? Pekne si poziadaj o platenie alimentov na syna a zasexovat si moze prist kedy budes mat TY chut.
Z toho chlapa nemas nic len dlhy. Nebud sprosta ze sa k nemu vratis a okrem penazenky, budes robit aj oper a uvar/ku

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisa2111
autor
26. jún 2013

@nivi dobrá otázka na záver... ja mám z toho pocit, že mu nestojíme za nič......... plakať je pekné, ale problémy by sa mali riešiť, nie ich ignorovať, obchádzať a myslieť si, že ma preskočia.........a potom keď už tečie do topánok tak hľadať pomoc..... z tohto človeka som nadobudla dojem, že ak prídu problémy, tak pomoc nájdem na konci svojej ruky. U neho teda určite nie.

jatamido
26. jún 2013

@sisa2111 nehnevaj sa,ale to čo je za debila???...mne stačí jedna jeho odpoveď :pýtaj si od rodičov 😲 😲 😲

victory1
26. jún 2013

@sisa2111 Mas uplne spravny pocit, ze takto to dalej nepojde, ze nie je normalne stale len chciet a nic nedavat. Poloz si otazku, co z neho budes mat, ked sa k nemu vratis???? A hlavne, co on bude mat z teba!!! Ty nie si kapsicka potras sa a chlap by ti mal byt oporou a nemyslim tym len finacnou. A nebud hlupa, podaj navrh na platenie vyzivneho, su to peniaze pre tvoje dieta a nie pre teba...

froschka
26. jún 2013

@sisa2111 muz sa ma postarat o svoju rodinu a nie robit jej starosti... Bud rada ze si sa ho striasla, a vsetky ucty nechaj preposielat jemu na adresu a ty za neho neplat nic...to kde sme?

kveta
26. jún 2013

@sisa2111 Posudzuj ludi podla cinov, nie reci. Nevidim ziadny cin, ktorym by prejavoval zaujem.

sisa2111
autor
26. jún 2013

@victory1 návrh som podala.... veď to, že chlap by mal byť oporou a to nie len čo sa týka peňazí. Ja si neviem predstaviť ako by sme doteraz žili, keby som všetko nechala len na ňom. A asi som to tak mala urobiť, lebo on si zvykol na to, že ten kto rieši problémy a hľadá riešenia som ja.............

sisa2111
autor
26. jún 2013

@kveta presne! ďakujem za tento postreh, lebo toto mu stále hovorím, že len reči nestačia, že treba aj niečo urobiť, niečo navrhnúť, riešiť proste veci a netváriť sa, že ma to obíde...........

tilly
26. jún 2013

ked si vydrzala 5 mesiacov bez neho, vydrzis aj dlhsie, tam to nema cenu....