Dobrý deň. Potrebujem poradiť lebo neviem ako dlho vydržím taký vzťah.Som vdova s dvomi deťmi bývame v byte a pracujem. Aj keď som veľmi nechcela vzťah tak skoro rok a pol po smrti.Bola som veľmi na dne psychicky smrť manžela bola nečakane a boli sme veľká láska od 18r asi 20r spolu, pretože som si prežila svoje aj zlé veci mala som len jedného partnera. Ma moja kolegyňa zoznámila
s jediným mužom,ktorým sme si padli doka hneď na druhom stretnutí a už sme spolu viac ako 7mes..On mal predtým vzťah a žili ako druh a družka a majú spolu dieťa chlapčeka.Rozisli sa pre to aká je pije a fajčí nevedela nič o syna sa postarať naučil ju on.Vraj ho podviedla s druhým keď bol v práci a malý mal 6mes. Odisiel od nej aj pre maďarskú národnosť on je Slovák. Byva u mamy a syna si berie dva razy do týždňa. Dava na súd o jeho starostlivosť chce ho mať pri sebe. Poznam už jeho syna no viac nechce moje deti by ho radi poznali. No vraj keď malý nechce ísť nikam je s ním len doma. Lubime sa chodí do práce no keď nemá syna ide ku mne nikde nechodíme sme len doma mamu poznám aj bratov. Vždy hovorí že má zadné vrátka.Byvat ku mne nechce ísť veď syn môže chodiť aj k nám zvykne. Mám ho brať takého aký je!! Ma taký vzťah zmysel? A smskuje si z ňou vraj kvôli synovi zatajuje mi to.Je tam aj vzdialenosť ale hovorí že mu to nevadí.Poradite mi čo robiť? Ďakujem
nej aj pre narodstnejjznenavidelsynaa miluje.Rozisli sa aj pre národnosť ona chcela
a čo ti vlastne vadí? že nebýva u teba? v tom ho plne chápem,chráni aj svoje dieťa,nepotrebuje ho hned do inej rodiny začleňovať........7 mes. je príliť krátka doba
Ako keby si zazivala pubertu...
On aj ty mate deti, ktore potrebuju svoj cas a sukromie...tlacis na noveho partnera...a co tvoje deti? Uz sa zmierili so smrtou otca a su pripravene na to ze ty mas noveho partnera?
O akych zadnych vratkach je rec? Logicky mi z toho vychadzas ty kym si inu nenajde ...ale mozno si to len blbo napisala
Nastahujte sa rychlo k sebe a zacnu problemy a hadky. Co kto, ako je zvyknuty robit, kto viac upratuje, kto ma kolko platit za najom ,... :D
Takto kazdy vo svojom, spravi si podla seba a sustredite sa cisto na seba. Casom sa uvidi.
Mysli na svoje deti a nanasačkuj si nového chlapa do domu a do postele tak krátko po smrti manžela/otca. Na čo na neho tlačíš, aby býval u teba?
Ja nechapem tu blbost ze rozisli sa pre narodnost. Ved nez si urobili dieta vedeli o tom aku mà kto narodnost. Koli tomu sa ludia nerozchadzaju. A to ze chce byt len doma usudzujes ze nechce aby ludia vedeli ze ste spolu. Otvorene vratka myslis ze sa chce vratit k ex ci aby mohol lahsie odist zo vztahu s tebou? Dost chaoticky napisane aka je vlastne otazka? Co mas robit? Pockaj a uvidis. Ten vztah sa nejak vykrištalizuje. (Bud je opatrny alebo to stebou nemysli moc vazne mam pocit)
možno je to aj dobre...bývaj si sama s deťmi a chlapa budeš mať len na spoločnosť... určite netlač na pílu....mne by to aj vyhovovalo....
@miadi no ono po určitom čase už asi vadí všetko....máme v rodine...žena mekotala len po maďarsky s každým a on pozeral ako puk.... niečo vedel ale ....
a tak si po čase nadávali ona jemu do sprostých slovákov a on jej do jebnutých maďariek..
Rozviedli sa ...
@deti95060810 tam kde nie je laska vadi aj to ako ten druhy dycha. Mm mà inu narodnost ako ja a klape nam to. Len nie je madar😆mama mà priatela madarskej narodnosti 6rokov boli spolu potom 6rozideny a teraz zas 2r spolu .. ale koli narodnosti si tu “pauzu “ nedali.
@miadi tiez si myslim, ze ta narodnost je riadna hovadina. asi je to teraz v mode tvrdit niekomu, ze sa rozisli kvoli narodnosti. hlavne volicom istych stran to imponuje. a ze zena "mekovala" po madarsky... akoze predtym, ako si ju bral, nevedel, ako to "mekoce"? alebo mu amorko so sipom prekladal do uska? 🙄
@krassavec to co si tu opisala nevypada ako recept na rodinne stastie 🙄
Ty jejo dieta poznas ale on tboje nechce.... myslim ze ta ma len.na zabavu a vyplnenie casu
@krassavec To je riadna blbosť "zadné vrátka" ved ci spolu budete bývať alebo nie tak o ne nepride🤔, vždy sa k rodičom bude môcť vrátiť.. To je teda argument... Vyhovuje mu mamahotel, má svoj vlastný život, tvoje deti ho nezaujímajú, bývať s tebou neplanuje. Ak mu zveria syna co pochybujem, babička sa postará on môže chodiť do prace, platiť bude iba na nho, tvojim detskam nemusí nič kupovat a určite to tam ma lacnejšie ako keby ste bývali spolu. Myslím ze zadnými vrátkami si pre nho ty, keď sa nudí tak ma kde odbehnúť na spríjemnenie chvíľ ale láska to určite nie je, to by ste mali spoločne plány..
@whatever1 .moje deti pozná aj prespáva u mňa,no deti si ho obľúbili,s manželom to nebolo ideálne až teraz som si to uvedomila,boli tam aj zlé veci deti trpeli.On je pozorný, pomáha mi aj kúpi mne aj deťom len vraví že sa raz popálil. Vie že ja som iného nemala a ľúbim ho. Asi mama hotel do 30r si užíval.Alebo čaká kedy sa jeho vybujaci a vráti sa k nej.Mam sa ho opýtať?
Júj toto neznie dobre. Nechcem radšej ani tipovať ako to môže dopadnúť celé.
@ave17 tak po tme to nebolo vidno 😂
Z popisu chlapa, jeho správania a rečí cítim prúser aj cez displej.