Má náš vzťah šancu?

d_h_girls
1. mar 2017

Ahojte, velmk Vas prosim o radu 🙂
Mam 22 rokov. Moj priatel ma 29. Zoznamili sme sa v praci a sme spolu 4 mesiace. Doteraz som nikdy nemala poriadny pekny vztah bez problemov. Moj priatel mal normalny vztah pred 3 rokmi, kedy sa s nim byvala frajerka rozisla, aj ked nemali problemi, len jednoducho ho prestala lubit. Bol z toho dost hotovy, vyskusal jeden vztah ale vedel ze to nikam nevedie a prisla som ja. Je dobry, mame spolocny humor, temy, vela sa spolu nasmejeme a je to zaroven moj najlepsi kamarat. Vsetci o nas vedia, v praci niekedy sedime nedaleko seba ale pri povinnostiach sa velmi nevnimame, maximalne ak skocime na obed. Cas spolu travime cez vikend, alebo 2-3 krat do tyzdna u neho prespim.
Ale ja som clovek, ktory privelmi riesi... a mam konecne vysnivanu robotu a vysnivaneho frajera, ktory ma lubi, a vsetko fajn... ale stale sa obavam a stresujem, ci spolu budeme, ci to potrva dlho,... povedal ze keby v tom vztahu nevidel buducnost tak so mnou nie je.
Ale hrozne premyslam nad tym a mam pocit, ze nic neviem ovplyvnit. Potom si hovorim, ze ake uz len budem mat stastie, ak chlap ktoreho strenem v 22 spolu budeme stastni a budeme mat robotu. Ja viem, je to mozne,... u nas v praci je vela parov, mam tem dvoch mladych co su spolu 7 rokov a este aj sedia vedla seba a vsetko ok. Ale cl robit, nech sa nestresujem? Povedali sme sk ze ved zamilovanost opadne a potom je to uz na inej urovni ako si s clovekom rozumieme. Vela som sa natrapila a preto sa toho bojim ale viem ze to mi nepomoze. Prosim, dajte nejake tipy a nazory... ma takyto vztah sancu do buducna? Co je dolezite a priznacne na vztahoch ktore trvaju roky, je z toho svadba, rodina, atd?
Ja viem, sme spolu len 4 mesiace a nekalkulujem kedy budem rodit 🙂) ale rozumiete mi snad.
Dakujem velmi pekne 🙂

evittam
1. mar 2017

@d_h_girls Neries neriesitelne. Nemysli tak intenzívne na to co bude. Zi teraz a uzivaj si to. A ak ma mat vas vztah buducnost tak ju bude mat a bude spolocna😉.
Ja som stretla svojho muza ked som mala 23 on 26. Mala som za sebou skaredy rozchod,fakt som nikoho nehladala a hups-laska na prvy pohlad a sme spolu pomaly 16rokov.😉

xoxolusik
1. mar 2017

@d_h_girls ja som asi velmi nepochopila aky mas problem.. Ved podla tvojho opisu mate krasny mlady vztah, ktory sa aj slubne vyvija.. Ja ti nieco poviem, coho som zivym prikladom... Mala som 18 a moj mal 24, onedlho 25, ked sme sa spoznali a aj sme zostali spolu.. Uplne dokonale sme si rozumeli.. Chodili sme spolu 6 rokov, z toho 3 roky na slovensku a dalsie 3 roky sme spolu zili v uk, boli sme spolu 24/7,kedze sme spolu aj pracovali pri jednom stroji a zili spolu v byte.. Potom prisla svadba.. A vysledok je 2 krasne deticky, sme milujuca rodinka a sme spolu s manzelom dokopy 16 rokov, z toho 10 rokov manzelia 🙂😉 milujeme sa tak ako na zaciatku a chybame si tak ako na zaciatku, ziadna prvotna laska neopadla, trva dodnes..jednoducho sme sa nasli 🙂 nemaj ziadne pochybnosti.. Asi od sameho stastia, ze ste sa pravdepodobne nasli privela rozmyslas.. Nemysli na zle, zi pre pritomnost a buducnost, uzivaj si lasku a lubte sa 🙂 drzim vam palce 🙂

luckabac
1. mar 2017

Bože dievča mať tvoje problémy 😀

magmolatus
1. mar 2017

@d_h_girls no máš zapálené litka. Daj si studenu sprchu, ta ti tvoju dilemu vyriesi.

janinah
1. mar 2017

no,nie,ja ti nerozumiem....nemám problém,tak si ho idem vyrobiť?

alerka
2. mar 2017

Ja asi viem co chces.. ale bud opatrna... to ze chces vas vztah posunut do vaznejsej roviny je fajn.. asi ste spolu uz spali..a ty citis ze to pre teba znamena viac.. to nie je hanba len to nie je bezne v dnesnej dobe... mne moj muz povedal po par stretnutiach ze toto nie je len tak nejake chodenie (a bol na 2t dovolenke v SR. 3roky bol akurat v UK). O rok sa vratil a na dalsi sme sa vzali.. ale ked teraz je moderne zit spolu na kope bez papiera tak ten moment posunu dalej ani nepostrehnes.. poradit ti nieje co.. to by ste museli zit podla inych pravidiel..

sunny8
2. mar 2017

Zbytocne sa trapis .... Nic nezmenis maximalne si tym riesenim mozes dobabrat pekny vztah ... Uzivaj si ho ... Ludia sa rozchadzaju zoznamuju randia neustale co ma prist tak pride ;) ste spolu este velmi kratko nato aby ste riesili svadbu babo a podobne mate pracu uzivajte si str mladi a nehladaj problemy tam kde nie su mala by si byt teraz stastna ;))

moni244
2. mar 2017

@d_h_girls nechapem, preco je to v kategorii rodinne problemy? Ked problem nemate? ste epolu 4 mesiace, si mlada, naco tolko spekulovat, riesit, chces si znicit vztah? Tak analyzuj dalej a trap sa, ako to bude dalej v buducnosti.
Nechapem ludi, co ked nemaju ziadny prbolem, tak si ho chcu stoj co stoj vyrobit

0silvia0
2. mar 2017

@d_h_girls keď takto riešiš, si z toho upätá a nervózna, rozoberáš nerozoberateľné, miesto toho, aby si si užívala život a vašu lásku, je možné, že ho týmto otráviš a zneistíš a on bude hľadať niekoho uvoľnenejšieho, veselšieho, kto si dokáže život aj užívať. Obavami si ho nepripútaš, skôr sa mu vzdiališ...

mysicka36
2. mar 2017

Užívaj si prítomnosť. Prílišné rozoberanie toho "čo bude" je zbytočné a vyčerpávajúce.

stanulienkat
2. mar 2017

to ti nikto na svete nepovie, ci ma vas vztah buducnost. To nikto nemoze povedat ani o svojom vztahu dopredu.

dominika6
2. mar 2017

@d_h_girls nemáš problém tak si ho vyrob...to ti ide super.. a takýmto štýlom sa stane z teba jedine stíhačka..

moonlight1210
2. mar 2017

@d_h_girls ty si kvôli comu neveris? naco si budujes nabeh na ziarlivost?

0silvia0
2. mar 2017

@d_h_girls som vydatá 16 rokov, zaručí mi niekto, že to bude "až pokým nás smrť nerozdelí"? Nie, nikto mi to nezaručí, môže sa stať kedykoľvek a čokoľvek, treba žiť najlepšie ako vieš a nerozmýšľať čo by bolo keby bolo...

mamutka
2. mar 2017

@dominika6 presne toto ma napadlo.... aby chlapca este neomrzelo, ze z krásneho spolocneho dna na vylete je zrazu "boze, co ak tam niekoho stretne, krivo sa pozriem, zle sa obleciem, nieco ma zrazi... nikam nepodme, ale ked budeme doma a navarim to co v jeho dectve sposobilo zvracanie a ja o tom neviem, co to dalej sposobi??? ..."

dievca, uzivaj si zivot, mas krasny vztah, idealne podmienky, neries co by bolo keby.
na vztahu treba pracovat a zbytocnymi nervami a stresmi to nedosiahnes. Uvolni sa, tes sa, aby videl, ze to ma zmysel...

germaniawerks
2. mar 2017

"ma takyto vztah sancu do buducna?"

no ak si teraz podchytíš kým máš ešte budúcnosť. veľa ženských najprv odďaľuje a potom začne tlačiť keď už nemajú budúcnosť. Taktiež chlapa jakého máš ako 22-ka, už neklofneš ako tricinka

mysicka36
2. mar 2017

Nééééé 😀 @germaniawerks že podchytiť si chlapa. čo príspevok, to perla.

moonlight1210
2. mar 2017

@germaniawerks teba ocividne klofla akurát tak panvica po hlave.

marina24
2. mar 2017

kriste na nebi,, panebože..dievča, tak v prvom rade 1. zhod ružové okuliare, teraz síce si zblazneny a zamilovany donho,a je pan dokonaly a uzasny,ale ver mi .- NENI ! 2. bod cisla dva obsahuje bod 1 a je jeho vyplynutim, nerieš, to aj tak ta sklame po case, neni to tvoj vysnivany, a ani práca nebude vysnívana, vsetko nakoniec dopadne aj tak inak uplne. a o rok tu budeš nariekať, aka je svina ten chlap, zbytocne riešiš. co aj tak bude.a je to nezvratne. ze 4 mesiace vztahu :DDDD sa tak rehlim....to vidno na tvojich slovách..ked budeš s niekym 10 rokov vo vztahu a toto napises, ok,je uzasny este stale,ale to pochybujem, skor ci neskor pride pád, a velmi tvrdy, ver mi.

libawet
2. mar 2017

@d_h_girls neznepokojuj sa budúcnosťou, lebo si neužiješ ani prítomnosť. Všetko bude tak, ako má byť.

obsadenemeno
2. mar 2017

@d_h_girls naco zakladas dalsiu temu? Uz si to tu rozoberala, tak si len precitaj, co ti zeny pisali tam.....
ako nechapem, co riesis. Uzivaj si vztah, kym je pekny. Lebo tymto vecnym rozoberanim a riesenim ze co/ako/ked/kedy/preco/naco/zaco/kolko/kde/kedy/jak/naco si to len poseries. Excuse my language.

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mam-krasny-vztah-ale-som-smutna-co-robit-2/

libawet
2. mar 2017

@obsadenemeno inak aj mne sa zdalo, že už čosi podobné len " v žltom " som tu čítala....

bluka2
2. mar 2017

Mozno by vas vztah mal sancu, znie to dobre, ale takto mu kopes hrob. Je to material pre psychologa, ako ovladnut svoj strach z opustenia, straty vztahu... Da sa s tym pracovat.

germaniawerks
2. mar 2017

a hlavne milovanie v 22 naplno si užívaj, páč tací silní jako teraz, keď si na vrchole ženskosti, už pak na teba muži nebudú vzadu. respektíve už len vedľajšia

obsadenemeno
2. mar 2017

@germaniawerks no a co ked to chce silno spredu, nee len zezadu 😲

mishkamishka
2. mar 2017

nuz, na nedostatok problemov a starosti a skvele naplnenie casu odporucam - urobte si babatko a podla moznosti sa aj zoberte, aby sa narodilo do rodiny. potom uz nebudes mat cas riesit blbosti, budes riesit realne veci a na cas, ked si analyzovala kazdu blbost, budes nostalgicky spominat. zjavne praca ta natolko nezamestnava!
ja som bola taka ista, tiez som vsetko analyzovala az moc a prvy super vztah som si preanalyzovala do rozchodu po 9 rokoch. az dieta z dalsieho vztahu ma zobudilo do reality, vrelo odporucam. (ale si este dost mlada, ja som rodila v 29). vekom clovek aj zmudrie, ale oklamat sa to neda, to si proste musis odzit. 4 mesiace je hodne kratko. Uzivaj si motyle v bruchu, naveky tam nebudu... Drzim palce!

ivett1
2. mar 2017

@d_h_girls každý vzťah má šancu do budúcna ...aspoň prvé 4 mesiace určite😉 potom je to už horšie, hlavne...keď to začneš príliš riešiť 😉 ... a zamýšľať sa, či má váš vzťah šancu v budúcnosti ... otráviš tým hlavne svojho partnera a možno aj svoju najkamošku - ak to s ňou budeš denne rozoberať ...

denny_0019
9. jan 2018

Ahojte,taktiez mam problem s priatelom ...dufam ze mi aspon niekto poradi co mam robit ...problem je v tom ze moj priatel je vkuse unaveny pride z prace . Mame dvoj rocnu dcerku ktorej sa apsolutne nevenuje ...no s5 j tej praci robi pre jednu kuriersku spolocnost takze v aute sedi a obcas vystupi nirco zanist takze nema az velmi namahavu pracu nehovorim ze nemoze byt unaveny unas to je denno denne ci je sobota nedela alebo obycajny tyzden ...z prace chodi v normalnom case o 16-17 to neni podla mna velky problem je to normalny cas ..pride domov hned lahne na gauc pozera telku . Snazim sa rozpravat no on len klasika co chce to povie o 10 min uz spi na gauci okey necham ho ved prisiel z prace ...ale toto je az dokym neuspim malu . Potom chcem aspon aby sa mi povenoval ved cely den je prec a on co urobi zase spi az kym sa nepresunie z gauca do spalne uz som mu povedala ze sa mi to nepaci proste ze to nebude fungovat ved nic z neho nemam len leziaceho chlapa na gauci sme mladí ja mam 22 on ma 23..ved nemoze byt bkuse unaveny ako stary cap ...tak si ho chcem uzit kym malinka spinka ..kee si zavola kamosov na pokec nieco vypiju tak znimi neni unaveny vydzri dost dlho hore ale primne uz o takom case spi pytala som sa ci sa primne nudi ved mame cly vecer pre seba ale on len spi a spi este je urazeny ze on zato nemoze ze je unaveny ale to netrva mesiac ...vzdy mu to hovorim este ja som zla lebo co zase mam proti nemu ...on to nechape ze ma zanesbava povedala som mu od zlosti uz ze co nenajdem doma najdem niekde inde ano mozno velmi krute slova ale kto nezazije nepochopi moju situaciu viem ze niekto ma ovela vacsie problemi ako mam ja ale som mala nie 50rocna aby som vysedavala na gauci a cumela na telku sama lebo vedla mna "stary" cap spi co mam robit ako mu to vysvetlit uz som mu nahovarala aby si to zmenil ze to robim ja ci by sa mu ti pacilo ved nemoze byt az tak unaveny zeby naozaj neposedel nedame si vinko pokecame posrandujeme ved to je normalne cele dni som len sama s malinkou malokedy ideme niekam sme same alebo s mojimi kamoskami a to ma aj ptoblem lee niekdy vecrr idem von na kavu ..alebo mi niekto napise a kus poekcam ale skym sa mam rozpravat ked on vkuse spi...prosim poradte co mu mam este povedat aby ma pochopil

eludka
9. jan 2018

@denny_0019 moze mat zdravotny problem, alebo depesiu

obsadenemeno
9. jan 2018

@eludka a mozno je len lenivy, nezaujimavy clovek