rozmyslam nad niečim, stretla som sa s viacerymi nazormi, ale chcem pocut vas nezavisly nazor. nechcem tu rozvirit hladinu tlaku vyssieho. ja som videla u svojich rodicov, ze mama bila do otca, casto, provokovala ho, ziapala nanho, a neviem co, on nic, bol ako kludny furt nic neurobil, alebo sa hadal s nou, ja som nezazila, ze spory sa riesia pokojne doma. a hoci mam 32 rokov, tak som vzdy nachadzaal rovnakych chlapov. teraz ale k teme.
neviem, ma muz pravo polozit ruku na manzelku, spravat sa hrubo velmi, ak ona zvysuje hlas nanho pre nieco opakovane pre jeden a ten isty problem? napr. ked ho stale podozrieva z nevery a pyta sa ho na to, hoci on tvrdi, ze nie a nikdy ju nepodvedol? zena nema realne fyzicke dokazy, nema spravy nema nic, nema fotky, nic.., ale mysli si to( siesty zmysel). ak sa zena pyta preco je stale online a co robi na nete, nech jej ukaze telefon? hoci on tvrdi, ze nic nerobi za chrbtom zeny, on tvrdi, ze neurobil / nerobi , ze on je " nevinny " v niecom a zena si neda pokoj a husti donho a stale ho podozrieva kazdy den ? ma pravo muz ju chytit za vlasy, alebo jej povedat, ze je pi jebn. hystericka ziarliva, ze nech nanho nezvysuje hlas ze on neverny nebola nie je ?? ma muz pravo dat jej facku za to, ze zena zvysuje hlas a podozrievavo sa sprava k nemu? trva to rok a pol. Udajne preto sa parkrat stalo, ze "stratil nervy a uletela mu ruka aj usta " ( uz beztak je neskutocny vybusny cholerik), zena je nenormalne ziarliva, Zena mu dala prvykrat facku za to riadnu ked ju nazval pic.....a on jej vratil a strcil ju so slovami ze je pi..a zaplati mu za to,,, potom zena ho nechala na pokoji, a on aj tak ju udrel do ramena ? A stale ho podozrieva a on tvrdosijne odmieta ze je neeverny a ze nikdy neverny nebol, ze to je len zenina paranoja ?
ze nech ho uz necha zit a na pokoji. tiez facka za prehladanie telefonu, ked to zistil. ALebo hystericky amok a vybuch ked ho manzelka konfrotnuje, ze od koho je to smska, kde je srdiecko v nadpise ?? a cislo neulozene, obvinila ho zena, ze je to urcite prostituka nejaka, pricom neskor sa vysvetlilo ze nebola, ale muz jej jednu strelil za to, ze ho obvinila zena ze spava s prostitutkami. Bola to sestra len nemal ulozene jej cislo :( ma pravo muz dat zene zaucho, ked ona sa nanho vrhne na posteli a chyti ho za vlasy zo zufalstva aby jej povedal pravdu o nevere ?
alebo taky fight, ze nemohol sa mi muz dovolat a stalo sa nieco vaznejsie doma, a nepocula som hovor, telefon, mala som vypnute zvuky, volal asi 20krat, neskor ked som dosla domov, pustil sa do mna so slovami ze som jebn...nezodpovd pic...( jeho slovnik je zial taky na kazdeho) a zena sa s nim zacne hadat ze je jej pravo byt prec out von kde chce ona a ze nech jej da pokoj, a zena sa zacne balit, ze pojde spat do hotela, ze to nebude pocuvat, potom ju on udrel a chytil za vlasy, aby ostala doma a nesla nikam? neviem, je toto bezne chovanie ked zena krici,alebo zvysuje hlas, na chlapa, a udajne "" bezdovodne "" na taketo hrube zasahy od muza ?
Aky isiel, taku nasiel. Obidvaja v tomto pripade nie su normalni. Presne len dufam, ze to nevidia ziadne deti…
Muz je agresivny blbec. Ale ani ženino spravanie nie je vobec v poriadku. Proste dvaja nevyzreti jedinci. A odpoved na otazku - nie, nikto nema pravo sa k niekomu spravat hrubo, davat facky, chytat za vlasy a podobne (schvalne v rodovej neutralite lebo to plati aj opačne, nie len že muz nema pravo, ani žena, ani nikto...)
Zeny chcu rovnopravnost, tak ked moze dat chlap chlapovi po papuli, moze aj zene 🤣 zeny piece✌🏻, sorry nedalo mi nepodpichnut 😜😅
Podla mňa obidvaja totálne vyšinutí.
Myslím, že žena ešte viac ako on.
Žena nemá právo sa k nemu takto správať. Je šialená. A je zázrak ,že on to s ňou vydrží.
Neschvaľujem jeho správanie , ale aké by čakaka? Aby bol pokorne ticho a slušne 10000x vysvetľoval?
By ma zaujímalo,či je hrubý a hnusný aj bez príčiny. Teda, keď je ona "normálna".
Podla mna su obaja nie normalni...zena je hystericka a muz potom agresivny...nechcela by som doma ani jedneho z nich a som ptekvapena, ze ten muz ju uz davno neposlal do riti...
@joesvk muz je neskutocny cholerik, je vysinuty zvycajne na 95% pripadov , kedy zena zacne s " touto istou pesnickou", ktoru uz rok riesia, teda udajna nevera. Inak sa sprava celkom OK, len nenavidi ked zena nanho zvysuje hlas a provokuje ho o toto, a chyta mu telefon do ruky, a ked mu prezera telefon,resp. ked je on vytoceny na maximum a ona nanho zacne rozrpavat zvysenym hlasom a vravi mu ze ju podvadza ze istotne ju podvadza ze je klamar a zaletnik a nevernik a pod. Hoci priame dokazy neexistuju ( iba nejake naznaky a siesty zmysel)
ja by som na tvojom mieste napisala knihu, toto by bol psycho bestseller...nechapem ,ako sa moze niekto na toto vobec pytat, ci je to normalne, alebo ci ma pravo jeden, ci druhy..obaja v tejto dvojici su na hlavu
@mondolina nie, deti nie su praveze
Nie je normalne ani tvoje pisanie, raz rozpravas o zene v tretej osobe raz v prvej osobe...ak si cakala ze ti tu kazdy povie ze muz je nenormalny a nema na to pravo tak si sa asi sekla. Pretoze ani spravanie zeny ktorou si pravdepodobne ty nie je normalne.
@suzitok lenze muz dava zene zamienky a dovody na taketo podozrievave spravanie, pretoze sa sprava divnejsie a schovava si telefon a boli aj nejake spravy s inymi zenami, ktore zena objavila, aj ked k stretnutiu nedoslo s tymi zenami
@suzitok žena bola predtym uplne normalna
nebudem vo vztahu, ktorý nefunguje, toto je dvojica, ktora k sebe absolutne nepatri
@erikavesela zena nema hystericke amoky, skor muz, zena iba zvysuje hlas a chce nejake odpovede od muza, muz tvrdosijne odmieta odppovedat a nechce pocut ani o " tej udajne nevere " a to ho tak rozzuri ked zena stale pokracuje, ze voci nej je hruby a chyti za vlasy alebo da slabu facku
@joesvk ano, aby pokorne vysvetloval, co napr. stale robi online na mobile, s kym to pise?? aby napr prestal a aby sa venoval viac zene, alebo aby odlozil telefon bez zamky na stol, a nech sa sprava pekne a milo, k zene aj to moze nie ?
a čo spraví žena keď jej muž povie, že ju podvádza ? nech je teda spokojná.
@anonymanonym hej je agresivny, sice tvrdi, ze chce pokojny domov, ale sam dava podnety na taketo hystericke amoky a vybuchy,
@mondolina tak by si to vysvetlili ? a muz by s tym prestal ? lebo toto vedie len k sporom a incidentom tato neistota, kedze zena podozrieva a muz tvrdosijne zamieta , aspon by vedela ako sa zariadit. Ae muz nie je pokojny, nedokaze si sadnut a v klude vysvetlovat, alebo prestat s podozrivym spravanim a u zeny to vzdy vyvolava otazniky a podozrenia.
@dadis ziarlenie je priserne, lebo je nadherny muz, ale on dava podnety zene ziarlit, a potom ked ona vybuchne alebo sa pyta a chce odpovede, tak ju vyfacka alebo chyti za vlasy alebo jej nada ze je p...
Ked niekoho, napriek tomu, ze nemam dokazy, upodozrievam z napr.nevery a robim to rok a neustale, taham ho za vlasy, ked je v posteli, ziapem po nom, zvysujem hlas atd, tak som hysterka...
Zena je hysterka, ci sa ti to paci, ci nie...sama pises (17,11) o hysterickych amokoch a vybuchoch zeny
príklad...
on na telefone v noci vedla nej, ona sa ho spyta preco si na mobile este o 2 rano? co tam hladis a s kym pises ? co pozeras zas s nejakymi babami? on na to, co zas mas preboha ? nic nerobim zle, daj mi pokoj, s nikym nepisem, zene to nestaci, a tak stale sa ho vypytuje, ze nech jej ukaze telefon laskavo, s kym to pise, muz ale neodlozi telefon prec a ani vobec si ju nevsima, je stale na telefone, nesnazi sa urobit ustupok, ze ho vypne a ide spat, tak zena stale rype donho, ze co tam stale robi nech ide spat proste vedla nej a nech neni na telefone, tak on sa rozzuri ze zena mu nema organizovat zivot, ze sa s nikym nestretava, ze len nieco pozera, tak nech teda ukaze co pozera, ale on vobec neda zene nahliadnut do telefonu, tak sa zena nastve a zvysenym hlasom povie, ze ty ma podvadzas ja to viem a citim, si klamar, tak on jej za to streli nasere sa a odide prec ...to bol len jeden priklad z desiatok
@erikavesela to chytenie za vlasy, bolo raz iba zo strany zeny zo zufalstva, aby jej venoval pozornost, upodozrieva vsak z nevery viac ako rok, zvysujem hlas ( neziapem) muz vsak stale tvrdi, ze ziape zena, co nie je pravda.
si chorá.
už len preto, že si s ním keď mu neveríš.
Si hysterka, ziarliva hysterka, kt.sa nevie ovladat...vies, vo vztahu ma existovat aj nieco ako dovera, ale tebe to slovo nic nehovori...prepac, ale si chora...
Čo tá žena čaká?
Že jej teda povie:"Áno,som ti neverný ".
Potom bude spokojná,že konečne zistila pravdu a potom sa s ním teda rozíde?
Ak sa totiž jej správanie nezmení,rozchod je istý, lebo toto nikto nemôže dlho vydržať.
A zmeniť by mala toto.Žiadne otázky,či nie je neverný, žiadne kontroly mobilu-nikdy ,nikdy,nikdy mu už nepozriemť do mobilu .Ak chce vážne normálny vzťah,kde očakáva od neho úctu, tak aj ona musi začať dôverovať a správať sa s úctou. A to je vec rozhodnutia. Dôverujem, aj keď je samozrejmé, že riziko,že môžem byť oklamaná existuje.Ale to riziko bude existovať hoci sa postavím na hlavu a nikdy mi nikto nedá úplnú istotu. Ale ja sa rozhodnem aj tak dôverovať...A keď to nevyjde, potom to budem riešiť...Nie DOPREDU.
Aké dáva muž podnety? To že ťuká do mobilu a nechce aby to videla žena? Boože, to robí väčšina populácie. Veď odíď od neho.
Ani ja by som pokorne nevysvetľovala, ani by som neukázala mobil,keby ma muž vyzval s poznámkou, či mu nie som neverná.Prečo?Lebo by ma to ponižovalo.
Aj jeho to pravdepodobne ponižuje, preto je potom hrubý.
@duunlo piece? 😂
choré. celý vzťah. dúfam že v tejto psychiatrii nevyrastajú deti.