Má každý svoj príbeh?

9. apr 2023

myslite si že každý ma niečo v sebe čo nepovie len tak hocikomu ? bavime sa o ľuďoch okolo 20r. že či každý jeden človek v tom veku si niečo prežil, ma nejaký príbeh.. alebo sú aj ľudia čo nič take nezažili a majú normálny život a aj mali normálny život ?

jamimo
9. apr 2023

ja si myslím, že každý z nás má to svoje.... Môže to byť zvláštna prežitá situácia v detstve, škole, zážitok, emócie. A nielen vo veku 20 rokov. Asi to tak patrí k životu...

loliki
9. apr 2023

Myslíš si, že každý máme ten životný príbeh rovnaký?

jana_eyre_2
9. apr 2023

Myslím že áno, každý jeden niečo prežil, niečo.co ho robí výnimočným, niečo čo ho ovplyvnilo, zmenilo, zocelilo/zoslablo.. blbé je keď sa niekto so zazitym začne cítiť ako čosi viac a začne si myslieť že len on to mal ťažké a nemyslí na to, že každý si niečo prežil a niečo si nesie.. nepíšem však len o 20r ľuďoch, ale ľuďoch všeobecne..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
9. apr 2023

Každý človek má svoj príbeh. Pokiaľ sa tu zrazu neocitol ako dospelý 🤷 nerozumiem otázke.

pralinka25
9. apr 2023

samozrejme ze kazdy ma svoj pribeh. nikto nie je "plochy"
ja sama ich mam niekolko a nevesiam ich ludom na nos.
ale ja asi celkom nechapem otazku. podla mna je to uplne jasne ze to takto je.

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minsi
9. apr 2023

Áno, chápem tvoju otázku. Ja osobne to vnímam tak,že človek,ktorý si prežil v minulosti niečo zle, čo ho poznačilo, je "iný". Častokrát mám pocit, že taky človek je viac ľudský, empaticky, viac skrýva za usmevom.Aj ja mám svoj príbeh a čím som staršia viem o ňom rozprávať, avšak okolo 20 som si to nechávala pre seba.

marianarem
9. apr 2023

Ja som mala na vyske jednu taku spolubyvajucu, co "nic take nezazila". Bola to krasna, sikovna, velmi mila a oblubena baba. Z velmi dobre situovanej rodiny, uz vtedy mala niekolkorocny vztah so svojou prvou laskou. Naozaj vsetko jej v zivote vychadzalo. Ked prisla na intrak a rozpravali sme jej nase zazitky, tak len pozerala 🙂 Malo to ale nevyhodu v tom, ze sa jej tazko chapalo, ked sa ini niecim trapili. Napriklad jej kamarat sa rozisiel s frajerkou a ona nechapala, ze preco ho to uz neprejde. Proste nezazila.
Mam tiez jedneho kamarata, ktory mi este tak v 35ke hovoril, ze este nemal tazke obdobie. Bol/je to tiez taky typ, ktoremu sa proste dari po vsetkych strankach.

pralinka25
9. apr 2023

@minsi s tou ludskostou a empatickostou je to zial skor vynimka ako pravidlo. mnoho ludi si zvoli skor cestu zatrpknutosti a ukrivdenia a obvinovnia vsetkych a vsetkeho.

mimka1402
9. apr 2023

Musím povedať, že v 20ke som mala tiež prežite veci, ktoré nezaziju niektorí za celý život... Nie každý sa narodil pod "šťastnou hviezdou". Poznám ľudí, ktorí naozaj majú všetko ideálne až si človek príde, že wau, že takýto život by si nejeden človek prial. No, ale ako tu už bolo písané. Títo ľudia majú dosť silný problém s empatiou. Chcú, ale nerozumejú. Ja ju mam naživo veľmi silnú. Reagujem na podnety bez toho aby som to vedela. Takto som odhalila pár ľudí, ktorí mi spätne poďakovali, že si chceli ublížiť, ale niekto si ich konečne všimol... Ľudia, ktorí majú silné príbehy sú presne ti, ktorí sú často "mentori" a ľudia, ktorí podporujú iných. 🙂 A ja napríklad o svojom živote tu na mk píšem často práve preto aby ak to niekto nájde aby vedel, že nie je "sám". Ale naživo som s tým vždy mala problém. Aj vo vzťahu som musela časom vysvetľovať prečo na niektoré veci reagujem možno inak než bežná 23r žena. 🙂

bylinka25
10. apr 2023

Nemala som ani 20 a už som prežila smutnú udalosť, kedy mi náhle, tragicky zomrel môj 17-ročný brat.
Takže z môjho pohľadu, bez ohľadu na vek každý z nás má ten svoj príbeh.