Má jeho žena nárok na moje auto?

29. nov 2024

Partner (s ktorym som nebola zosobasena, ale chodili sme spolu) ma manzelku. Tahali to spolu vpodstate iba kvoli detom, o mne nevedela.
My sme viac menej normalne fungovali sem tam prespaval u nas na byte, chodili sme na dovolenky atd. Minuly rok mi kupil auto, vsetko bolo ok. Ale jeho manzelka sa o tom dozvedela, urobila bordel, chce rozvod atd no a okrem toho pani sa teraz rozhodla ze vraj mi to auto nepatri ze ho mam vratit im do rodiny.

Existuje nejaky zakon ze by som ho musela vratit? Auto je normalne na mojom mene.

oli18
29. nov 2024

Ak si ty majitelka, ona narok nema.

miadi
29. nov 2024

Tak moralne mà na to auto viac narok manzelka ako milenka ale ked je pisane na teba bol to dar a vlastnik si ty nie jej manzel.Tak nema nanho pravo technkcky . Pani by ho mala kopnut do zadku a auto aj pana si mozes nechat .

mamina7070
29. nov 2024

ak si ty vlastnik auta tak je auto tvoje ona nech si to vyriesi s manzelom

ivik4
29. nov 2024

Ked je tvoje,pisane na Teba tak nema ...
Ale inak dobry grc 😁😁😁
Hej hej, len skrz deti boli spolu a preto Ta zatajoval 🤭🤭

taktotedanie
29. nov 2024

No pokial je auto pisane na manzela tak ma na neho pravo aj ona a ty si mozes kupit mesacnik na MHD

zuzanita1609
29. nov 2024

Rozmýšľam,čím rozmýšľal,keď sa nerozviedol a ešte v manželstve kupuje auto milenke 🤭

dadka1997
29. nov 2024

Narok nema, ale ty si dobre sprostá.. hnus toto, ci od teba alebo od neho

deti95060810
29. nov 2024

pozri do papierov kto je majiteľ auta... pozri veľký tech, preukaz
ak je tam meno pána manžela tak pani má na neho nárok - polovicu

vierkainka
29. nov 2024

Ak si majiteľ ty,tak nemá.Ale byť na mieste manželky,tak ho kopnem do zadku,vysudim výživné na deti,na seba a ty mu per oprdene spodky.A vieš,karma je zdarma....aby si raz nebola na tom tak,ako teraz jeho ešte súčasná manželka.Ale toto nebolo prednerom tvojej otázky.

melanta
29. nov 2024

Z akých peňazí kúpil auto? Z peňazí, ktoré nadobudol pred manželstvom alebo ktoré zarobil počas manželstva? Ak druhá alternatíva, je normálne, ak žena bude súdom žiadať o vyrovnanie, nakoľko kúpu auta financoval z peňazí, ktoré patrili aj manželke.

gabriela2952
29. nov 2024

No kúpil ti auto za peniaze ,ktoré boli ich.... ale si pekná potvora ti poviem .. ale každému sa všetko vráti

mamina7070
29. nov 2024

a co na to hovori ten chlap? on teoreticky moze riesit vratenie daru

ivik4
29. nov 2024

Prave rozmyslam nad tym ze aj keby si majitelka a jeho manzelka chce auto lebo ho kupil ON za ich spolocne peniaze, ako by tento spor dopadol 🤔

melanta
29. nov 2024

Mimochodom, aká chudera prijme auto z peňazí, ktoré patria aj manželke milenca?!

ina2405
29. nov 2024

K tebe sa nepriznával, takže si bola iba bokovka. Nie, že iba kvôli deťom.
Dúfam, že ho kopne do zadku a on zostane pri tebe.

anett0123
29. nov 2024

Ty si si vedomá toho, že auto, ktoré ti daroval či kúpil z peňazí, ktoré pravdepodobne patria do BSM? ....Nehnevaj sa, ale si bezcharakterná osoba. Nevadí ti, že ničíš cudziu rodinu a vidím, že ťa zaujímajú len peniaze. Minimálne z morálneho hľadiska má na to nárok manželka Dúfam, že ti auto kúpil zo spoločných peňazí a bude musieť za dané auto manželku vyplatiť.

vierkainka
29. nov 2024

@melanta aha ved v podstate áno....vsak ak to kupil zo spoločných peňazí tak je to tak ako si pisala v komentári

zuzanita1609
29. nov 2024

Myslím si,že ak je stále ženatý a kúpu auta inicioval počas manželstva, patrí asi obom manželom, spoločne peniaze, spoločný majetok. Bože,tohto chlapa vystaviť a dať ako príklad iným hlúpym chlapom,keď zatemní rozum 😁.

mabenn
29. nov 2024

Peniaze za ktore auto kupoval boli v BSM manzelov, takze narok ja tam vidim

ivik4
29. nov 2024

Inak mas fest stastie ze robi iba bordel, ja by som Ta v tom amoku tym autom hadam aj presla 🤭🤣🤣. A jeho cestou spät chuja

tanyan
29. nov 2024

Tam je veľa detailov, uhlov pohľadu a nezodpovedaných otázok...
V manželstve je síce BSM, ale manželia sú považovaní za rovnako oprávnených nakladať s majetkom. Z Tvojho pohľadu je to dar a ak je napísané na Teba, tak je Tvoje.
V žiadnom prípade to nerieš Ty s manželkou Tvojho milenca, lebo Ty s ňou nemáš žiadny vzťah. Manželka si to má vyriešiť s manželom.

ullala
29. nov 2024

Vies o tom, ze to ich auto je kupovane z ich spolocnych penazi? Nie je ti trapne jazdit na aute, z ktoreho polka isla z jej penazi. Fuj zle mi je z teba, nemala si ziadne zabrany, spavat so zenatym chlapom a este sa aj cudujes, ze ona chce to auto. Samozrejme, ze chce to auto, to auto je kupene z ich spolocnych penazi. Este som to tu nikdy nikomu nenapisala, ale si trapka

zuzanita1609
29. nov 2024

@ivik4 👍🤣

tanyan
29. nov 2024

A nerozumiem prečo sa niektoré navážate do autorky. Je to slobodné rozhodnutie toho pána a on musí znášať následky svojich rozhodnutí a riešiť vzniknuté situácie.

mamutka
29. nov 2024

Tak auto je aj z peňazí manželky, takže ty a tvoj nabijak ste taki zlatí “Blbý a blbší”. Prajem veselý súd a šťastný život s charakterom, ktorý sa ti nasťahuje domov. 🤣

0kristina0
29. nov 2024

Typicka milenka - dovolenky, auta, kabelky, ciste vydrziavanie, ako sa tomu nadava? Zlatokopka?

really8
29. nov 2024

Ja si furt hovorim aka som sprosta ze nej som spina a kur*a vychcana. Ako som sa mohla mat dobre.

ina2405
29. nov 2024

@tanyan asi len ten spôsob, ako to tu napísala bezstarostne je iritujúci...mňa by strašne trápilo, že som rozbila rodinu, že sa jeho žena trápi. A autorku trápi len auto a ženu opisuje ako dáku hysterku. No keby môj chlap oplieskal tisíce alebo desaťtisíce na frajerku, tiež by som vyvádzala.

mamutka
29. nov 2024

@0kristina0 zlatokopka si urve bankomat len pre seba. Táto sa nacucla na rodinu. Ale nechcem byt vulgárna….

ivik4
29. nov 2024

Mna neirituje ani tak to ze ma milenku, ved manzelka aspon nebude mat na krku debila a necha si ho milenka, ale to ze si dovoli vziat tak velky dar z penazi ich celej rodiny. To je proste hnus, neviem aka chudera by som musela byt aby som to spravila. Nepoviem keby su rozvedeny.A basnicka ze su spolu skrz deti a milenka pritom zatajena