Ahojte , poradte ,co robit? Ako sa spravate? Snazite obrnit? Ak sa musite vidavat s ludmi, ktori vas hlavne psychicky vycerpavaju, beru vam energiu,ste z nich nervozny? Ako sa ochranit? Ked vidat sa s nimi musite? Dakujem
Obmedziť stretávanie na minimum , sú to toxicki ľudia, ktorí si to MOŽNO ani neuvedomujú.Hlavne sa im neprispôsobuje a nedajte sa im stiahnuť na ich stranu.Rýchlo preč od nich , po dlhšom čase je to naročnejšie, uzurpujú si právo s Vami manipulovať.✊
Mám to a obmedzila som stretávanie, a keď náhodou sa stretneme, tak minimálne komunikujem,svoju energiu vtedy venujem deťom alebo inej činnosti aby to nevyzeralo divne až tak,že ignorujem.
Ale súhlasím s
@macikovaiveta ,proste čím dlhšie to bude že stretávať sa ,tak tým viac bude manipulácia a také veci. Ja keď som sa snažila a často sme sa vidavalai,kvôli deťom najmä, tak to bol pre mňa horor, a aj pre deti.
V poslednom case zacinam byt po kazdom stretnuti psychicky odpalena, snaha z mojej strany chapat ich bola vzdy, no pochopenie pre seba tam nenajdem. Stretavat sa musime,nemam to ako obmedzit,chcela som poprosit radu ako deti,seba,muza ochranit z tej psychickej nepohody po stretnutiach.
Ale vsak napis viac i co ide
Prečo sa stretávať musíte ? Kto to je ? Aký rodinný príslušník ? Možno len obmedz stretávanie na fakt minimum. Ale to ako ochránis seba,deti a muža po stretnutí od psychickej nepohody neviem, to je veľmi zložité. Asi ak nie si na to taká povaha,tak ťažko. Ja som to stále v sebe mala,prežívala a najviac hlavne kvôli deťom,lebo tie sa nevedia brániť a ani to inak vnímať,kašľať na to. Proste kým som nemala deti ešte sa to dalo,teraz sa ich snažím ochrániť od danej osoby, v čo najväčšej miere ako sa dá. Snažím sa o danej osobe nerozprávat,keď náhodou sa stretneme niekde,deti nepustím z dohľadu. Muž už by mal vedieť spracovať danú osobu, a jej toxicitu,alebo to nevníma tak. Ale deti si chran.
Keď sa už musíte stretávať, treba , komunikovať , čo najmenej a viesť neutrálne témy počasie atď.Neodkryvať svoje súkromie ,lebo bez Vašej reakcie je druha strana bezradná .😀Neberte to všetko tak osobne a treba nájsť osobu , ktorej to možete povedať. ✊🍀
Snažím sa v nich vidieť niečo dobré. Nikdy sa úplne nevyhneš nepríjemným ľudom. Netreba si to tak pripúšťať.