Ľúbime sa, ale papierovo je ženatý

gogolakova221
1. jan 2017

Nikdy som nebola človek, čo ľudí hneď podľa prvého počutia odsúdi a tak som neodsúdila ani teraz, ale ani som nečakala, že to bude tak, ako to teraz je.
Prosím neodsudzujte ma...namotala som sa...zamotala...zaľúbila...a nechcem sa s ním rozísť.

Pred asi 8 mesiacmi som sa rozišla s partnerom, ktorý fakt nestál ani za deravy groš. Bol rozvedený a zaprisahala som sa, že už len slobodného alebo vdovca, inak ani náhodou.
Tak som brázdila po sociálnych sieťach, nečakala som, že niečo nájdem a náhodou som sa spoznala so skvelým mužom.
Viackrát po sebe náhodou som klikla na jeho profil, slovo dalo slovo, zistili sme, že si rozumieme a asi po týždni sme sa stretli.
Pohľadný, milý, vie skvelo variť, krásny úsmev, dokonalý gentleman.
Tak sme sa hneď na prvom stretnutí rozhodli, že začneme spolu chodiť. Je o pár rokov starší, čo v podstate veľmi nevadí, nevadí mi ani, že má 3 deti od 2 žien, nevadí mi ani to, že som vlastne už, teda ak to výjde, tretia "láska" jeho života. Ale včera...som zostala ako obarená.
Sme spolu nejakých 7 týždňov a celú dobu som si bola istá tým, že je rozvedený, čo mi aj povedal.
Včera som sa dozvedela, že je ženatý so ženou, ktorú už nevidel cca 2,5 roka, ku ktorej nič necíti, ale proste neviem z akého dôvodu je s ňou stále vo zväzku.
Sú rôzne vzťahy, chápem, že nič nie je ideálne, aj chápem, že niektorý muži sa proste nechcú rozvádzať, kým nemajú dôvod, ale celý čas mi vravel, ako si budeme hovoriť len pravdu a toto mi zatajil?
Ako jeho vysvetlenie má tiež niečo do seba, že on už je rozvedený, i keď zatiaľ papier na to nemá, že k nej nič necíti a to, že ten papier je ešte právoplatný je pre neho nepodstatná vec, ktorá sa vyrieši rýchlo - čo je aj pravda.
Ale prečo mi hneď nepovedal pravdu je pre mňa záhada. Poznám sa s jeho dcérou, ktorá s ním žije. Poznám sa so susedmi.
Je len so mnou, nemá žiadne ženské návštevy, nerieši nič nikde, som jeho jediná...Má mi to stačiť, alebo mám tlačiť, aby sa stal rýchlo rozvedeným, aby som bola kvázi "spokojná"...
Som z toho zmätená a preto sem píšem. Určite tu bude mnoho názorov - tie, ktoré na podporia v láske a povedia mi, že ak s ňou už roky nie je, je to v poriadku a rozvod sa vyrieši - tie, ktoré ma odsúdia, že som si to hneď nepreverila a šla som do toho bez rozmyslu...Ale dievčatá, je to ten najskvelejší muž, akého som kedy stretla. Láskavý, šikovný, pracovitý, gentleman, pohľadný, kľudný, dobrý, prirodzene autoritatívny, robí pre našu budúcnosť maximum /zatiaľ okrem rozvodu/.
Neviem, či to riešiť a byť tá harpia, čo bude na neho tlačiť, alebo ho mám nechať, aby si to svojím tempom rozriešil sám.

Obaja sme hľadali lásku a jeden v druhom sme ju našli, našli sme porozumenie a všetko, čo k spoločnému nažívaniu patrí, i keď ešte spolu nebývame, bolo by to skoro...

Ale čo keď si pre bývalú/nebývalú necháva zadná vrátka, že keď iná už nebude....

moni244
1. jan 2017

7 tyzdnov ste spolu a uz si si nim ista? A poznas ho? Jaj, taha ti medove motuzy a riadne si mu naletela

pribinak
1. jan 2017

Klame ta hned od začiatku, takyto chlap nema perspektívu

gogolakova221
autor
1. jan 2017

@moni244 Áno, som si ním istá, i keď to je možno nepochopiteľné.

moni244
1. jan 2017

@gogolakova221 je to nepochopitelne a aj neuveritelne

sense
1. jan 2017

mas nasadene ruzove okuliare... preto nevidis nedostatky keby je taky uzastny nema viacero deti od viacerych zien a hlavne ti nezaklame ze je rozvedeny ked to tak nie je... urcite by som bola opatrna aj ked srdce vravi nieco ine...snazila by som sa pocuvat aj hlavou

jana_eyre
1. jan 2017

No a teda uz sa rozvadza, ci to som z prispevku nepostrehla? 7tyzdnov je tak kratucka doba, ze by som sa nedokazala o takomto vzťahu vyjadrovat ako o láske.. Poriadne by som zabzdila, aby z toho nebol ďalší chlap co nestojí ani za deravy gros.. Ale tak tvoj život..

gogolakova221
autor
1. jan 2017

@pribinak A ty máš perspektívu podľa akých kritérií? Vieš, možno by bolo pekné najskôr sa snažiť pochopiť a potom do niekoho kopať a na niekoho pľuvať.

emilia25
1. jan 2017

Jaj a preco uz mal 2 zeny.ja sa stavim ze zeny boli tie coho podvadzali a on je anjelik.no a preco ti to nepovedal aby si neutiekla.ja dnes uz dalsia tema mlada baba a rozvedeny a este zenaty chlap zo zaveskami.ach boze.

liz_lemon
1. jan 2017

@gogolakova221 kolko mas rokov?

gogolakova221
autor
1. jan 2017

DOBRE NO, STE TU ROVNAKE OSADENSTVO, AKO KED SOM TU BOLA O INU RADU PRED MNOHYMI ROKMI. NIKTO SA NESNAZI POCHOPIT A DAT RADU AKO TO UKOCIROVAT, KAZDY SI RAD KOPNE DO TOHO DRUHEHO A CHVALI SA, ZE MA KRASNY VZTAH.
TENTO MUZ ZA MOJU SNAHU STOJI. A SKODA, ZE NIKTO SA NESPYTAL, AKY JE, KAZDY HNED ODSUDIL. NEPOZNATEHO A MOZNO JE TO AJ DOBRE...MYSLIM, ZE ODCHADZAM Z TOHOTO FORA, LEBO DOKONALE ZENY PRISLI ODSUDZOVAT..
FAKT SOM SI MYSLELA, ZE SA NIEKTO NAJDE, KTO MAL ALEBO MA PODOBNY PROBLEM, NIE 100 HARPII, CO RADI BUZERUJU

pribinak
1. jan 2017

@gogolakova221 šibe ti? Do koho kopec ci na koho pľujem?

Mne by blikali kontrolky, 3 deti a 2 deti.....proste to nie je OK

gogolakova221
autor
1. jan 2017

@emilia25 Nie som taka mlada, aby som si mohla vyberat chlapov z radu, co stoji od mojho domu az po Vieden

moni244
1. jan 2017

@emilia25 len aby to nebola jedna a ta ista

gogolakova221
autor
1. jan 2017

@pribinak AKE TRI A DVE DETI? ON NEMA DETI::: AKO SMETI

moni244
1. jan 2017

@gogolakova221 to, aky je, si uz opisala ty a to dost farbisto a priklasnene, my sa ti snazime len otvorit oci, ze tu nie je vsetko v poriadku. Ale ked vidim, ako reagujes, je mi jasne, ze dalsia vymyslena tema

moni244
1. jan 2017

@gogolakova221 a rovno napis, ze si zufala a beries prveho, co pride

majocka24
1. jan 2017

No najskvelejsi asi nie je ked uz bol 2 x zenaty urcite je niekde pes zakopany ale nech ti to vyjde 🙂

zaufe
1. jan 2017

Si zaľúbená, veľmi...Ešte s klapkamy na očiach. Len rozum aspoň mne hovorí, že mal byť aj v tomto úprimný... Vieš není to maličkosť, no sama píšeš, že si jeho tretia láska života, žiaľ nemusíš byť aj posledná a to, že má ešte nedoriešené rozchody (rozvod) môže aj nemusí niečo znamenať...Ak to s tebou myslí vážne,tak to porieši rýchlo,ak nie bude tu kopec výhovoriek a ty sa nemusíš dozvedieť ani ozajstné dôvody...Tak to ostane na tebe, či budeš alebo nebudeš mať trpezlivosť...A potom sama prídeš na to čo chceš...Len si nevyberajú trápenie sa,tam cesta nevedie... Drž sa!!!🙂

gogolakova221
autor
1. jan 2017

@zaufe 2. februára to začína riešiť, skor ako sme sa spoznali, podal návrh na súd. Ďakujem, že aspoň ty si to zobrala z trošku iného konca.

michi200
1. jan 2017

@gogolakova221 no je to určite divné, že ti to zatajil, mal ti povedať,že je ženatý,klame to by mi vadilo. Inak mne nepríde moc super ten tvoj chlap, keď má 3 deti a mal 2 ženy, kebyže sa kopne raz pochopím, ale 2 x ? A ste spolu len 7 týždňov, to je strašné málo, nepoznáš ho ešte dobre a asi ešte nevieš, aký v skutočnosti naozaj je...

eeffka
1. jan 2017

@gogolakova221 takze podla tvojich slov si radsej budes nahovarat ze mas po 7tyzdnoch megasuper vztah s clovekom co ma 3deti od 2 matiek ale inak je to super clovek...len taku drobnostku ako je zakonna manzelka pozabudol :slight_smile to vazne? Tak by letel ze by zakruty nestihal vyberat.a bolo by mi u prdele ci na mna stoji sora chalpov alebo nie.

bruneta880
1. jan 2017

Ahoj, ale veď si písala, že ma 3 deti od dvoch žien....

gogolakova221
autor
1. jan 2017

@moni244 Vymyslená téma? Tak sa mi zdá, že všetci sme trafení, len ty si dokonalé lietadlo

emilia25
1. jan 2017

Ale ani ty sama ho este nepoznas.to ake rozpravky nakeca jaj ale realita moze byt uplne ina.navonok dobrucky a ked zacnete spolu zit sa ukaze preco tie 2 zeny usli od neho.teraz je to len a len o sexe.

moonlight1210
1. jan 2017

@gogolakova221 ak ho tu ides obhajovat, tak zavri kram. Uz si si odpoved dala.
Darmo ta intuicia sekla po krizoch. Poslala si ju do kelu, lebo ty si mu pripravena porodit deti.

Potom budes riesit, ze on to akoze zas rozvadzajuci sa taha so stvrtou (teraz uz isto iste ozajstnou) laskou, s ktorou si mohutne rozumie a ty netusis, ze uz spolu 2 roky vlastne nezijete.

Aby sa ti susedia nebavili na tom, kolkata v rade si, co si tam vodi a predstavuje ju kazdemu naokolo, aby mala pocit dovery, ze to s nou mysli vazne.

tanija133
1. jan 2017

Iba cas ukaze v tvojom pripade, rozvod zatial neries uzivaj si s nim, ked ho lubis, a za pol roka nam napis, ako sa to vykrystalizovalo, toto je zatial velmi kratka doba...

anjelicek26
1. jan 2017

Osadenstvo sa nezmenilo a aj keby sa zmenilo, nepovedali by ti tie baby nic ineho. Utekaj. Nie si mlada? Nemas si s koho vyberat? Je jediny, co ti momentalne hovori, ze si krasna, uzasna a si len TY? Mozno. Lenze toto nevydrzi a stratis s nim dni, mesiace, roky zivota, ostanes opustena, sklamana, zo zlomenym srdcom, lebo suknickar ostane suknickarom a za nim len spust a opustene zeny a deti. Otvorit oci a nabrat sebavedomie a takehoto muza si pre pana ani nepripusti k telu. Ten sikovny pohladny gentleman bude najblizsich 20 rokov platit svojim exmanzelkam a detom platit vyzivne, budes ich mavat doma na prazdniny, sviatky, pripadne on bude u nich, budes varit prat upratovat po jeho detoch, ziadne vase dovolenky zamilovane, ziadne vase peniaze, vas dom, vsetky financie pojdu smer byvala rodina. Toto je tvoj sen? Tvoja buducnost? Tvoje RUZOVE OKULIARE. Zobudime sa rychlo, kym to nezajde pridaleko.

halit13
1. jan 2017

@gogolakova221 a čo vlastne chceš počuť? Keď nechceš počuť realitu, tak buď s ním ..... komu niet rady, tomu niet pomoci , veď po 7mich týždňoch ho isto dokonale poznáš, veď si buď číslo tri o pár mesiacov nájde na sociálnej sieti číslo 4, potom 5 ......

moni244
1. jan 2017

@gogolakova221 nie, ja som ponorka so stieracmi

gogolakova221
autor
1. jan 2017

Nie je to len o sexe. Nakoľko naozaj nie som najmladšia, tak mám partnera, ktorý má pri sebe V OPATERE 15 ročnú dcérku, ktorá odišla od matky, ktorá bola ožran a ju psychicky týrala. Škoda, že na dôvody rozvodov hneď KAŽDÁ ženská kuká na chlapa... A určite áno -

MAJTE RADOSŤ
PRACUJEM S ĽUĎMI ROKY...ŠTUDOVALA SOM PSYCHOLÓGIU A BEZ TOHO, ABY SOM SI ZASTÁVALA SVOJHO SÚČASNÉHO PARTNERA, VÁM GARANTUJEM, ŽE VŠETKY DOHROMADY MU ASI NESIAHATE ANI PO KOLENÁ.

PRÁVE STE MI SVOJIM "SUPER" KONANÍM UKÁZALI, PREČO JA SOM SA ZMENILA A ĽUDÍ PO 5 SEKUNDÁCH NEODCUDZUJEM.