Ľúbi ma, no neodpisuje hneď

3. aug 2021

Baby, co si myslite o tomto spravani sa muza pred 30tkou: vsimla som si, ze hoci je na tej appke, cez ktoru piseme, aj tak ma niekedy nerozklikne a neprecita napriklad v ten vecer, ale az na druhy den napriklad... Byvaly robil to iste - bol tam, no precital a odpisal mi az za trebars hodinu. Alebo povie, ze nebol velmi na telefone, preto mi neodpisal, no na tej appke bol... To robi udajne velmi zamilovany chalan.
Dakujem.

makova333
3. aug 2021

Netrap sa, ak ta toto bude stvat, tak aj tento bude byvaly.

lesana25
3. aug 2021

Pred 30 ste koľko, ešte 15 rokov?

ella_price
3. aug 2021

Ach, deti. Nechaj ho dýchať a prestaň žiť na sociálnych sieťach. Láska fakt nezávisí od rýchlosti odpovedí na správy-

dankanka
3. aug 2021

Zrejme si zamilovaba viac a on ma pocit ze tlacis. Z toho nic nebude, moc to riesis .

hipuska
3. aug 2021

Veď záleží - čo píšeš. Skús konkrétne, že niečo súrne potrebuješ a ak zareaguje na druhý deň , to by mi vadilo. Ale ak mu pošleš správu typu: čo robkas a on prave rieši niečo pracovné........

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_23
3. aug 2021

Ako keby rýchlosť odpísania na správu bola to najdôležitejšie vo vzťahu. Dôvodov môže byť XY. Nemá čas lebo práve niečo rieši, nechce sa mu odpisovať lebo ho bombardujes správami, nie je z teba až tak paf, píše si aj s inými a nestíha, má veľa prace... Dôvodov môže byť tisic. Nebuď stíhačka, nerieš blbosti lebo raz sa stane, že ti neodpise vôbec. Ak máte inak pekný vzťah tak toto je naozaj nepodstatne.

derdia
3. aug 2021

No neodpisuje hned, leboma na haku... Nrzaujima ho co pises, a tak to da bokom, a odpise ked ma chut... Neviem ci si uz pocula vetu, vseeeetko okrem ANO je NIE!
A ked je na tej appke ci ako to vy pladi volate tak prostw to vidi ale nrma zaujem. A bodka.

ivkazba
3. aug 2021

Aká apka? V každom prípade, ak by ťa ľúbil, neodpisoval by až na druhý deň. Zaľúbený chlap robí všetko pre to aby bol so ženou. Ak ťa týmto spôsobom ignoruje, tak ťa proste nechce. A úprimne, tiež by som nechcela niekoho, kto sleduje každý môj krok na sociálnych sieťach.

thoughtfulweirdo
3. aug 2021

Niežeby som sa ho chcela zastávať, ale ja svietim na Viberi aktívna, aj keď leží mobil odložený už dlhšiu chvíľu. Zrejme mi beží na pozadí a tak to ukazuje 🤷 tak neviem, cez čo si píšete a či to nemôže byť aj jeho prípad, že mu len beží minimalizovaná apka, ale skús mu napríklad napísať sms alebo zatelefonovať, či aj to bude ignorovať.

liljana
3. aug 2021

Nie vsetci muzi su na socialne siete, odpisovanie, chatovanie,.. Mozno zije aktivne, fyzicky pracuje, nie je nalepeny cely den na mobile ,... Najdi si takeho co odpisuje do minuty kazdej, ale zase ti nepomoze neskor s detmi, v domacnosti,...

autor
3. aug 2021

@liljana
@thoughtfulweirdo Mne ide skor o to, ze tam prispel- poslal/pozrel momentku a mna neprecital. Vidim to podla toho, ako mu rastie skore. 1 bod za kazdu momentku...

marcellka32
3. aug 2021

No takto: napíš mu, ale nečakaj s mobilom v ruke kedy odpíše, ak nie do hodiny, tak už ťa nemá rád a podobné myšlienky...ľudia aj pracujú, majú koníčky aj vo vzťahu, nedus ho....láska je ako prd, keď moc tlacis, je z toho h*vno 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
3. aug 2021

Veď ty si normálny stalker. Sleduješ kedy tam je, čo lajkuje, čo pozrel. Ani sa mu nečudujem. Od stalkerov ruky preč.

kvetinka75
3. aug 2021

pane bože, z tých sociálnych sietí len ohlupujete všetci

janka_23
3. aug 2021

To cez čo ho sleduješ ze vidíš takéto veci? 😅 Musíš sa veľmi nudiť keď máš na takéto niečo čas. Radím ti prestaň s tým lebo sa z toho zbláznis a chalana od seba úplne odozenies. Vsak ty ho normálne stalkujes. Myslím, že on z teba cíti ze si na ňom závislá, preto neodpovedá. Toto nebude mať dlhé trvanie

zuzubb007
3. aug 2021

Tak zaľúbený isto nebude, keď ti odpíše na druhý deň, viac menej ťa má na háku, veľmi by som sa mu nevtierala, nenapis mu ty dva dni a uvidíš možno sa ani neozve celý rad, že má kľud, toto som myslela, že riešia 14 ročne pubertiacky moje nervy

janka_23
3. aug 2021

Už som pochopila prečo Bill Gates a Steve Jobs obmedzovali svojim deťom prístup k internetu 😃

ella_price
3. aug 2021

@janka_23 Každý dodávatel internetu by mal najprv predložiť klientovi psychologické testy a takýmto zážitkárom zriadiť detskú zámku 😂

janka_23
3. aug 2021

@ella_price to máš pravdu 😂 nuž darmo, internet je dobrý sluha ale zlý pán. Kedysi sme takéto problémy nemali a ako nám bolo fajn 😃

sense
3. aug 2021

Aj ja svojho ľúbim a neodpisuje hneď obzvlášť keď mám niečo na plane robiť a keď viem ze nebudem mat čas polhodinu sa vykecavat...
A neviem xez akú appku toto sleduješ ale teda keby ma chlap staljuje kde som kedy ako. Prihlásená a co som likla alebo postla tak by som zmenila veľmi rýchlo názor na neho...

zuzka38
3. aug 2021

ak sa na IG pozri sa na motivacnych koucov, ktori sa venuju tejto problematike velmi trefne a vtipne

napr. #thelovedrive
#adamcam10

reni1512
3. aug 2021

Urcite ta nelubi viac ako svoju appku 😂🙏

ella_price
3. aug 2021

@zuzka38 Ako zle na tom ľudstvo je, keď už potrebuje koučing na každé 💩

snazilka_bio_mamka
3. aug 2021

ani si neprecitam komenty a hned z názvu diskusie ti odporucam ROZCHOD. to uz co je za kretena, ze ti hned neodpisuje?? vies preco?? lebo si isto píše s inou! a tebe uz nema cas odpisat! alebo ho práve orálne uspokojuje tvoja úhlavná nepriatelka zo strednej školy a pri tom sa bavia o tebe aka si hlupa a škareda. (irónia)

desore
3. aug 2021

Pokial pracuje a nestiha, pochopim, ze odpise neskor, napr. vecer.
Neverim, ze si nedokaze najst 2 minuty na to, aby odpisal alebo zavolal!
Nie si jeho priorita, prepac. Zalubeny muz sa takto nesprava.
Pokial je to tvoj priatel s vyhoda, iba si ta udrziava, aby si mu neutiekla.

mell27
3. aug 2021

Ja si myslím, že muž, ktorý má o ženu úprimný záujem sa snaží byť s ňou čo najcastejsie, podľa toho ako to opisuješ ťa má na háku, lásku si nevynutis... zbytočne sa len budeš trápiť. Nie je jediný chlap na svete... Ja by som takého nechcela...

klip0
3. aug 2021

A už ste sa stretli ?

naobedbuduspagety
3. aug 2021

No čo ja viem. Ja mám priateľa, mám ho úprimne rada ale keď sa mi nechce tak mu proste neodpisujem aj pol dňa. Mám aj iné veci na robote. On veľa píše hlavne keď sa nudí a chce sa rozprávať. Ak mám ja niečo na práci tak to drnkanie telefónu proste ignorujem a on to chápe. A občas ho ignorujem aj keď nemám nič na práci len sa mi proste nechce baviť. Rovnako to má aj on. Nečaká celý deň s telefónom v ruke či mu napíšem.. A občas tiež odpíše až na druhý deň.