Beriem nejaké lieky, ale aj tak ma nič nebaví, neteší..len prezivam.mavam aj myšlienky na samovrazdu...poraďte prosim
Ahoj,
je nám ľúto, že vo svojom živote prežívaš zlú situáciu. Je potrebné o problémoch hovoriť, nemlčať a požiadať o pomoc.
Pomocnú ruku Ti bezplatne podajú na týchto linkoch, prípadne telefónnych číslach:
https://www.modrykonik.sk/faq/zo-zivotnej-situacie-uz-nevidim-ziadne-vychodisko/
- Nonstop Linka dôvery Nezábudka: 0800 800 566
- Nonstop psychologická pomoc: 0800 500 333
- Nonstop poradňa cez internet (chat)
- E-mailová poradňa
- Videoporadňa
Veľa sily a pekný deň
Modrý koník - Sprievodca tehotenstvom a materstvom
Čo by ti najviac pomohlo??Napíš viac ako ti pomôcť...❤️
Ahoj, napíš nám niečo o sebe, možno nájdeš niekoho kto ti bude vedieť pomôcť, poradiť. Vek, pohlavie, čo presne ťa trápi.. radi by sme pomohli
mala som take tazsie obdobie, ktore trvalo uz dlhsie ako 2 roky.. nebrala som ziadne lieky ale bolo to na hrane, ze som uz zvazovala. Minule som zacula vyrok od Petersona, ze co s bolestou? ,,Jediny sposob ako ju spracovat je ,,ist cez nu,,..Prezit ju.. Takze som sa jej prestala branit, idem cez nu a snou. Nevravim, ze som stastna ale mam vsebe nadej
Polož si jednu otázku: narodila si sa preto, aby si svoj život ukončila samovraždou?
Na svete sú milióny ľudí, čo prežívajú zo dňa na deň v slumoch, nevedia čo budú zajtra jesť, nemajú pitnú vodu, nevedia či ich niekto neprepadne, nevedia či ich neskosí nejaký Kinžal, a snažia sa prežiť.
Život máš len jeden tak si ho váž a snaž sa ho prežiť čo najlepšie. Iní toľko šťastia nemajú.
kontaktuj ipcko
@sevrin chapem, ze to myslis dobre. Ale ako ma niekomu, kto sa citi zle pomoct informacia, ze niekto sa ma este horsie?
Ak sa liecis uz dlhodobo a nepomaha to, tak ja by som ti odporucila hladat Boha, ist na cestu pokania, vyuzit moznost sv. spovede, sv. omse a prijimania. To su najvacsie dary ake nam Ježiš zanechal. Su tu pre nas a su to najlepsie lieky na zlomene srdce a dusu. Treba len verit a nechat sa premenit Jeho uzdravujucou laskou. Ak budes Ježišovi doverovat a odovzdas mu svoj zivot, On ti ho vie vratit naspat premeneny a uzdraveny.
Vyhladaj najblizsie spolocenstvo a kostol.
@larinka552 ja som deista a život ma naučil, že dobre sa budem mať len vtedy, ak budem sám na sebe tvrdo pracovať.
@sevrin tvrdo na sebe pracovat a verit v Boha sa moze sucastne. Jedno nevylucuje druhe.
Drz sa, vydrz to, nevzdavaj to. Drzim Ti palce. A otvorene sem pis co sa deje. Daj to von.
Povedz to lekárom, aby vedeli ako sa cítiš