Lezie vám partner na nervy??

rhodesian
3. apr 2021

Ahojte žienky, trošku netradičná otázka ale predsa .
Lezie vám váš partner na nervy ?
S priateľom sme mali super vzťah, bol úplne zlatíčko, bolo vidieť že ma ľúbi. Pred nedávnom som prekonala MA a odvtedy mi príšerne lezie na nervy. Aj veci ktoré mi predtým nevadili .
Má svojho 11 ročného psíka (samozrejme je s ním dlhšie ako somnou) . Aby ma niekto nepochopil zle ,som veľký milovník zvierat , dokonca som zachraňovala psíkov bojových plemien ktoré boli týrané alebo už "nechcené ".
S jeho psíkom som si vytvorila krásny vzťah, psík začal spávať dokonca častejšie pri mne ako pri nom. Ale zrazu mi to začalo vadiť. Začalo mi strašne vadiť že je v posteli obrovský pes (naozaj obrovský,má 40kg). Začalo mi vadiť že spolu so psom zaberu celu postel a ja často musím ísť spať na gauč lebo nemám priestor . Začalo mi vadiť že je často na telefóne, miesto toho aby sa mi venoval,všimol si ma ,objal ma. Keď mi doktor oznámil tú smutnú správu, nepočula som od neho ani jedno slovko podpory. Začínam mať pocit ako keby sa to všetko medzi nami stráca, ale čo je to horšie, mám pocit že mi ani nezáleží na tom aby to bolo dobre. Proste mi príde ako keby sa naše cesty úplne rozišli po MA a zostávame spolu už len kvôli synovi ktorého mame. Neviem si pomôcť ale neviem ho vystáť vo svojej blízkosti. Bol by to strasnr dlhý článok keby tu mám písať všetko čo mi vadí, a v konečnom dôsledku mám pocit že sú to aj tak blbosti. Dnes som si radšej išla ľahnúť k malému ako ostať s ním v izbe, nemám chuť pri ňom byť.
Žienky poraďte, môžu to byť ešte zmiešané hormóny po tehotenstve? Lezie vám váš partner na nervy kvôli úplným blbostiam?alebo mi už len proste šibe?
Ďakujem. Pekný večer a pokojne sviatky prajem všetkým ❤

ledgerka
3. apr 2021

podla mna su tvoje pocity sposobene tym ze ta nijako nepodporil a mas pocit ze si MA prezila sama a on ta nechape. Co tak sa s nim o tom porozpravat?

rhodesian
autor
3. apr 2021

@ledgerka skúšala som . Vždy keď sa snažím s ním porozprávať, povedať mu čo sa deje a čo cítim, dá mi pusu na čelo a povie že "však ta ľúbim " . A hotovo, debata skončila 🙄

jeennyv
3. apr 2021

@rhodesian podla mna je to stavom, hormonmi a vsetkym dokopy..to je psychika cisto..my sme mali 18,5 roka psika ako zomrel dnes to bude uz cez rok a som ako iny clovek ako predtym..tym chcem povedat, ze ked prezijes pre seba velmi tazku situaciu, ta zmeni a mas aj ine pocity nalady a ludia tazko dokazu pochopit, tieto veci z vonku ako sa citis, lebo to je v tebe...ako to ty citis a prezivass..chyba nie je v nikom ani tebe ci partnerovi..chce to cas spracovat situaciu zivot...plus dnes resp teraz nie su take moznosti sa uvolnit kvoli opatreniam..casom to bude lepsi uvidis urcite

pininka1
3. apr 2021

Ano su to hormony, ale na druhej strane ked chcete mat babo, tak toho 40kg krasavca by som premiestnila z postele prec, predsa casto sa stava ze babatko spi pri tebe a teda ja osobne by som babo nenechala spat pri takom psovi, ja vlastne pri ziadnom a to mame dvoch krasnych psov a macicku. Ale nie v posteli, to je pre mna tabu.

betty_image
4. apr 2021

Môže to byť dočasné, ale môže to byť aj trvalé. U nás to s priateľom prišlo postupne, začali mi vadiť maličkosti, neskôr väčšie veci, odcudzili sme sa, láska sa vytratila, už sme neboli ani dobrí priatelia ako na začiatku. Skončili sme to, rozhodli sa ísť každý svojou cestou a neľutujem to, naopak si vravím, že to tak malo byť a dobre sa stalo.

lubiss
4. apr 2021

ja som prave po ma nechcela podporu , no teda bola aby som bola presnejsia som bola nerada ked ma objal a venoval sa tomu lebo hned mi prislo strasne luto a do placu cize ziadne lutovania inac by ma porazilo...kazdy to ma inac v tebe zrejme udkvelo ze si ju nemala aj ked si chcela a on mozno prave ti to nechcel pripominat...kazdopadne take hebedo mat v postely to by osm hned zatrhla ako sorry nam sa tam v noci na tajnasa vteperi jazvecik aj ten nam lezie na nervy lebo sa natiahne a ma polmetra :D cize pes do pelechu a vy si zacnite opat budovat vztah a mozno aj skusat ci sa nepodari znovu...

janinah
4. apr 2021

Mám známeho.pes hebedo spával na posteli.najprv na kraji.potom medzi nimi.uz ho to prestávalo baviť a dal žene na výber.pes alebo ja..vybrala si psa.uz sú rozvedení...nielen kvôli psovi samozrejme.Ovela vážnejšia je nepodpora vo vážnych životných problémoch.Neobjat.neopytat sa ako to zvládaš.nedoniest aspoň priblbly kvietok pre potesenie je prejav nelasky a nezáujmu.nie tvoje hormóny sú na vine.ale jeho ľahostajnosť.Uvidis čo prinesie čas.Ty trpis a on si to ani nevšimne.Takto vzťah nemá vyzerať.

hviera81
4. apr 2021

u nas to bolo podobne, az na to spolocne dieta a psa. poslala som ho prec na cas. u nas to pomohlo. taky oddych od neho a zaroven skuska ako sa to zvlada bez neho. nakoniec sme to ustali...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hviera81
5. apr 2021

@beata_k chlapi to vnimaju tak po svojom.... tak inak ako my