Ach, musim sa sem vypísať, lebo sa nemám komu zveriť. S mojim mužom mame skvelý vzťah, nemáme žiadne väčšie nezhody ale občas sa vieme tak dohádať, ze mame pokazených niekoľko dni vkuse. Vždy sa jedna o nejaké blbe nedorozumenie, na ktoré sa jeden z nás nahnevá a e druhy to berie ako krivdu. Alebo teda :D on sa väčšinou nahnevá na mňa a krivdu cítim ja. A nedokážem sa cez to preniesť, lebo nikdy som nemyslela niečo zle, alebo neurobila niečo náročky. A keď sa mu snažím vysvetliť, že nám to nedorozumenie nestojí za to aby sme po sebe štekali celý deň, tak zas to len vztiahne na mňa, ze som nemala urobiť to a to a keby to urobím hentak, tak sa to nestane. Cítim sa vždy potom ako úplná krava, že sa neviem samej seba zastať a že ma to tak veľmi trápi, pri tom to týmto prístupom len živím a viac sa utapam v zlých myšlienkach. Neviem či je to nejak zrozumiteľne, v tomto je môj muž strašne toxický, že občas si nedokáže priznať svoju časť chyby a otočí to len na mňa. Ide o maličkosti, našťastie sa nehádame o zásadných veciach ale aj tak to boli. Väčšinu času ho viem vypoklonkovať, nech na mňa neskúša hodiť niečo čo nie je moja chyba a aj keď si obaja tvrdohlavci myslíme svoje aspoň to neriešime a hodine to za hlavu. Ale občas ma to dokáže strašne zomlieť a veľmi mi je celá situácia ľúto aj keď ide o fakt že blbosti
Teda muz sa ti nikdy neospravedlnil, ze spravil chybu? On ma pocit, ze zlyhavas stale ty a on chyby nerobi? 🤔
Ak riesite svoje spory iba tym "ze ich hodite za hlavu", tak to nie je uplne najlepsie riesenie.
@barbora0308 ospravedlnil, to zas keď prestreli, tak si to prizná, ale keď sa stane nejaké nedorozumenie, že sa napríklad zle pochopíme, tak nepovie nič. Tak ono to je taká situácia, že nikto za ňu úplne nemôže, ale vždy sa v tom musí šprtať a rozpitvať to až dovtedy, kym mu ironicky nezačnem pritakávať a hovoriť že ma pravdu a prestane ho to baviť
@jaja20 ja viem, že to takto znie hrozne, ale to su veci, ktoré sa deju možno jeden max dva krát do roka
Tak ste dve rozne bytosti s roznymi nazormy. Otazne je, preco mate take velmi emocne vylevy nazorov, ze to hroti az k takym velkym hadkam? Znie to, ako keby ste nerespektovali nazor toho druheho a idete si iba svoje...
@barbora0308 za normálnych okolnosti sa rešpektujeme, ale občas to proste vyeskaluje. Čo ja chápem, že každý par sa občas nezhodne, len ma mrzí, že je to vždy pre hroznú hovadinu, ktorá za tie nervy a konflikt vôbec nestojí
No povedz priklad, co je to za hovadinu napr.?
Tak hladanie vinnika je nasa oblubena hra doma🙈nepoznala som to, ale potom som sa stala sucastou manzelovej velkej rodiny a tam je to rodinny sport, zo zaciatku som nechapala, ale dnes uz sa smejeme vsetci, zrkadlila si manzelovi? Ja som naposledy rozosmiala elektrikara, ked som mu povedala, ze na vysku zavesenia nocnej lampy idem po manzela, ze kvoli tomuto sa ja rozvadzat nebudem…lebo vsak zijeme spolu dlho a pocuvat kazdy vecet toto nieeee😂skus sa vcitit do manzelovej koze, preco ako a co vnima, niekedy muzi nevedia priamo vypovedat, co ich hneva, co citia, ako by to chceli, dnes uz doma nehladame vinnika, moj muz ho vzdy nasiel a ja som dodnes imunna, jasne ospravedlnim sa za chybu, ale vety typu spadlo mi pero, lebo si sa pohla 10 cm doprava ma bavia😂
1-2x do roka to nevies prezit? To si velka citlivka 😆. Jedine, ze si zabudla dat jedno nulu 😃
"A keď sa mu snažím vysvetliť, že nám to nedorozumenie nestojí za to aby sme po sebe štekali celý deň, tak zas to len vztiahne na mňa, ze som nemala urobiť to a to a keby to urobím hentak, tak sa to nestane. Cítim sa vždy potom ako úplná krava " ... no ja neviem ale buď si to veľmi pripúšťaš a fakt sa v tom priveľmi pipleš až ťa to valcuje, ale mužove obvinenie, že si keby si niečo "spravila inak a hento sa nestane" mi pride manipulatívne, čo zrejme cítiš i ty sama a preto si z toho nešťastná
Prepáč, ale toto ani náhodou nie je skvelý vzťah... 😐