Láska verzus využívanie

basonika45
2. feb 2021

Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou (pochopiť) môj vzťah. Resp. poradiť alebo čokoľvek, neviem sa ďalej pohnúť. Mam vzťah s 34 ročným mužom, ja mam 45. Pred rokom sme sa dali dokopy len ako milenci aj keď sme nemali nikoho iného, vzhľadom vekové u rozdielu. No po mesiaci sa zistilo, že priateľ ma nádor na mozku, následne epilepsiu a postupne prestal cítiť ľavú stranu tela....nasledovala operácia. Ja som mu bola celý čas veľkou oporou, starala sa o neho a samozrejme k sebe nasťahovala. Tak sa stalo, že mi začal akože vyznávať lásku atď. Tak som sa aj ja zaľúbila, no 2 mesiace po operácii sa začal meniť a zistila som, že si hľadá novú známosť, samozrejme mladšiu, keď som mu nato prišla tak som ho vysťahovala do druhej izby a oznámila, že je koniec a nech si nájde bývanie. Lenže po 2dnoch ma prosil o odpustenie, že ma miluje a aby som mu dala poslednú šancu. Samozrejme, súhlasila som. Vymazal všetky soc. siete a dal mi prístup k svojmu tel aby som mohla kedykoľvek pozrieť a presvedčiť sa, že už s tým prestal. No a teraz je to znova to isté. Už ma fb, stále na w online atď
S telefónom chodí všade, z ruky ho nepusti a zablokovaný. Na akúkoľvek otázku, reaguje krikom
Ale odísť nechce a ja neviem ako ďalej.

dollyzv
2. feb 2021

Čo ťa potom že odísť nechce? Zavolaj policajtov že je u teba proti tvojej vôli a oni mu to už vysvetlia,keď bude treba tak ručne stručne..jasné ako facka že ťa využíva, len čaká kedy nájde ďalšiu naivku ku ktorej sa bude môcť nasťahovať..alebo naozaj vážny vzťah..dúfam že aspoň prispieva na stravu a energie

basonika45
autor
2. feb 2021

@dollyzv prispieva na všetko co treba a len tak ho vyhodiť nemôžem, žijeme vo Švajčiarsku, to môžem jedine čakať 3 mesiace kým si niečo nájde, to je zákon tu. A to by som psychicky nezvládla.

basonika45
autor
2. feb 2021

@dollyzv a na otázku, tak prečo ne odídeš keď sa ti nič nepáči mi povedal, že mu je tu dobre, tak nechápem

dollyzv
2. feb 2021

@basonika45 🙈🙈🙈🙈 neviem,to máte nejakú zmluvu alebo ako? Ak áno,daj mu aj písomne výpovednú lehotu do kedy sa má vysťahovať. Byt je tvoj,alebo žijete v podnájme alebo ako?

dollyzv
2. feb 2021

@basonika45 varíš,peries,upratujes? Pomáha aj s domácnosťou,pracuje?

basonika45
autor
2. feb 2021

@dollyzv mam so synom v podnájme rodinný dom, len asi si ma nepochopila. Neviem ako ďalej v tom zmysle, že či mu mam dat šancu, keďže ja ho neskutočne ľúbim a ci ľúbi on mňa? Tak nepovie to len raz za mesiac napíše, ale on vraj nevie vyjadriť city, a vraj ci to necítim keď ma objíma

basonika45
autor
2. feb 2021

@dollyzv raz za mesiac navarí, riad umýva vždy len po mojom synovi neumyje, v lete kosi a sneh od prace inak ani nie, ja robím všetko

soldi
2. feb 2021

@basonika45 z toho co pises sudim, ze Ty z neho lasku necitis. Laska nie je o tom ze Ti povie, ze Ta lubi, ale ze sa sprava tak, ze to citis z neho. A Ty to ocividne necitis.
Myslim ze skor ci neskor sama dospejes k tomu, ze to takto nema vyznam a len Ta brzdi v tom, aby si si nasla plnohodnotny vztah

basonika45
autor
2. feb 2021

@soldi no niekedy cítim ale akonáhle ho vidím s telefónom v ruke a na soc. sieťach, tak je úplne vymenený, ako z inej dimenzie, vtedy sa no môžem nič opýtať, akoby som ho rusila alebo co.

dollyzv
2. feb 2021

@basonika45 či mu máš dať šancu? Myslíš že ťa ľúbi keď hľadal/pravdepodobne stále hľadá niekoho iného? Keď niekto nevie slovné prejaviť city,robí aspoň činy z ktorých druhá osoba dokáže tú lásku vycítiť..ty o jeho láske pochybujes,a ani sa nečudujem..ja by som s takým človekom nebola už po prvom takom preslape

basonika45
autor
2. feb 2021

@dollyzv to ti verím, lenže mi sme prežili za ten rok toho toľko co iný neprežije v 10 ročnom vzťahu. Jeho choroba, jeho dlhy atď.

dollyzv
2. feb 2021

@basonika45 napísala si len to zle..a prežili ste za ten rok aj toľko pekného čo iní neprežili za 10 rokov?

basonika45
autor
2. feb 2021

@dollyzv tak kým som nezistila, že hľadá iné tak som popri tom všetkom trápení bola aj neskutočne šťastná a aj keď chcel poslednú šancu tak 2 mesiace boli nádherné, telefón si nevšímal, spolu sme pozeráli filmy, plánovali dieťa, budúcnosť. No potom sa znova zmenil. Tak preto nechápem čo je s ním.

dollyzv
2. feb 2021

@basonika45 a keď sa ho spýtala čo je s ním,čo taká zmena tak čo.povie

basonika45
autor
2. feb 2021

@dollyzv vraj si namyslam, a ze si mam zrovnať v hlave kolieska, nechce o nás hovoriť, vraj sú to dristy a p... ny riešiť city

basonika45
autor
2. feb 2021

@basonika45 a vraj nič nieje večne a nie vždy je nedeľa

h2
2. feb 2021

Odpoveď na otázku z názvu témy: Využívanie!

janinah
2. feb 2021

Koľko ti pláti za bývanie a na domácnosť? Nič? A sme doma...že vraj láska.
.hmm

soldi
2. feb 2021

@basonika45 hlada unik z reality. Nie je spokojny. Neciti sa byt naplneny vasim vztahom

kitycat
2. feb 2021

Vymen zamky ked bude prec... A veci mu nechaj pred dverami. Ty odid na tyzden k mama aby ta nerzsil jeho zvonccek

basonika45
autor
2. feb 2021

@janinah platí rovnakým dielom, či bývanie, strava atď. Tam problém ani nieje

alchemilkazltozelena
2. feb 2021

@basonika45 strasne ta vyuzil... normalne mi je ta luto :(

basonika45
autor
2. feb 2021

@kitycat sme v ch, tu sú iné zákony a sme v podnájme

basonika45
autor
2. feb 2021

@alchemilkazltozelena tak rozum vraví áno, srdce vraví iné

kitycat
2. feb 2021

Hladaj si sama novy byt... Inak to nevifim ak ho nevies vystahovat..

basonika45
autor
2. feb 2021

@kitycat nemám tu nikoho, sme v ch a je tu so mnou aj syn. Na sk nemôžem, mam prácu

lindusss2016
2. feb 2021

Hm a nema nahodou nejake psychicke poruchy po tej operacii? Vsetky sa tu k nrmu vyjadruju ako ku zdravemu cloveku, ale zial po nadoroch na mozgu prichadzaju taketo problemy bezne. Moja sestra ma vyoperovany nador a stal sa z nej uplne iny clovek, nemoze za to, ja ju lubim a som rada, ze vobec zije, ale ma na mile daleko od sestry, ktoru som poznala 30 rokov. Ale pre teba je to iny pripad, nepznate sa tak dlho, je na tebe, ci to vydrzis a budes tolerovat nadalej, alebo utecies, kym sa da, co by bolo asi jednoduchsie riesenie. Len si uvedom, ze on vlastne mozno ani nemoze za to, co robi 🤷‍♀️ vravim mozno, lebo nepoznam jeho realny stav, ak si to plne uvedomuje, tak to jr samozrejme ina vec

basonika45
autor
2. feb 2021

@kitycat to je ťažké, tak dobrý dom a lacný nezoženiem, a mam aj psa ktorý je tu zvyknutý kvôli záhrade

kitycat
2. feb 2021

No tak so synom, hladaj si novy prenajom... Mi ti z SK v CH nepomozeme... Iba podporime a poradime

basonika45
autor
2. feb 2021

@lindusss2016 poznám ho krátko ale všetky bývalé mi potvrdili aký je, takže to kvi nádoru nieje, bol nezhubny