Láska nie je slepá. Je retardovaná

bubbeleh
17. feb 2023

Ahojte obraciam sa na vás opäť po nejakom čase s prosbou o názory ohľadom mojej pretrvávajúcej zapeklitej vzťahovej situácie.
Kto si nepamätá moje prvé fórum, tak long story short, buchla som sa do zadaného spolužiaka a nevedela som, či mu to povedať aj za cenu spackaného kamarátstva alebo sa ďalej tváriť, že sa nič nedeje.
Spolužiak s frajerkou mali počas leta vzťahovú krízu a my dvaja sme si v tom čase dosť dobré rozumeli. V jeden večer pod vplyvom alkoholu som dostala prevratný nápad, že mu konečne po takmer troch rokov platonickej náklonnosti konečne vyjadrím svoje pocity. Chalan ostal dosť zaskočený, povedal mi, že ma má rád, ale samozrejme len ako kamošku a že nechce urobiť niečo, čo bude ľutovať a čo by mu pokazilo vzťah. Chápala som to a ani som, úprimne, nečakala, že mi pocity opätuje, bola som len rada, že som to po takom dlhom čase konečne zo seba dostala.
Aj napriek tomu ku mne bol v ten osudný večer nesmierne milý a pozorný, dokonca padli nejaké nesmelé dotyky, objatia, na rozlúčku ma aj pobozkal na pery. Ostala som z toho ešte viac vykoľajená, lebo jeho skutky boli v totálnom kontraste s tým, čo mi hovoril.
Pár dní nato sme si to celé vydiskutovali, zhodli sme sa, že to nebolo správne a on mi zopakoval, že si kvôli chvíľkovému vzplanutiu nechce pokaziť vzťah, ale že určite ostaneme kamaráti.
Odvtedy to však s nami šlo len a len dole vodou. On v septembri nastúpil na VŠ v inom meste, takže sme sa odvtedy vôbec nevideli. Online kontakt som vždy iniciovala len ja, aj to mi odpisoval buď totálne odmerane alebo vôbec. Aj keď bol občas na víkend doma, nikdy sa mi neozval. Absolútne ho nezaujíma ako sa mám, čo mám nové, či vôbec žijem. Veľmi mi chýba, no nedokážem sa mu už viac podlizovať a neustále sa mu pripomínať, ak on nemá záujem o kontakt so mnou. Aj napriek tomu na neho však nedokážem prestať myslieť, neustále ho stalkujem na fb, insta, pozerám, či je online, občas si už pripadám ako posadnutá. Neviem, ako z toho celého von. Snažím sa neustále niečo robiť, zamestnať si hlavu záľubámi, trávením času s kamoškami, no akonáhle som sama a nemám čo robiť, mám ho zas plnú hlavu.
Ani neviem, čo chcem od vás vlastne počuť. Možno som sa potrebovala len vyrozprávať, takže ďakujem každému, kto si našiel čas a dopracoval sa až na koniec tejto telenovely :D

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
17. feb 2023

nemá o teba záujem , zachovaj si ty aspoň hrdosť...
určite spoznáš ešte veľa podobných lások...

pribinak
17. feb 2023

Drž sa od neho ďalej, aby si si ešte neurobila meno ako rozbijacka vzťahov či ľahká slečna

simik22
17. feb 2023

Možno sa s touto situáciou zdôveril priateľke. A nechce viac byt s tebou v kontakte.

komplikovana
17. feb 2023

Ak sa chlap neozyva, tak urcite nema zaujem. Tak preco stracat cas s niekym, kto o nas nestoji? Skus ho vymazat zo vsetkych tvojich soc. sieti.

divokykonik
17. feb 2023

Keď si mu už raz vyznala city, už nikdy to nebude ako predtým. Ja sa mu ani nečudujem, že sa ti už neozýva. Možno by si si dávala plané nádeje, že sa predsa len rozhodne pre teba. Vypusti ho z hlavy a užívaj si mladosť - ešte príde láska, možno aj viac lások. 😉

lenocka8894
17. feb 2023

Keby som bola na tvojom mieste a chcela by som sa pohnut dalej tak by som to musela uzatvorit v sebe a to tak ze by som trvala na stretnuti (nie vtierat sa) a normalne sa porozpravat a celit pravde z oci do oci...pravda boli ale ja ju musim pocut az tak sa viem pohnut dalej..alebo ak toto nechces tak sa treba zatat a zablokovat si ho uplne vsade a vydrzat aspon 30dni bez toho aby si len jediny krat pozrela jeho profil...drzim palce aby sa srdiecko rychlo zotavilo 🙏❤️

janetinka27
17. feb 2023

@bubbeleh priatelstva sa casto prerusia alebo skoncia pri odchode na VS. uz ma iny zivot, inu partiu, ma povinnosti, ucenie, hlavu uplne inde. neviaz sa na neho, skus na neho zabudnut. postupne zide z oci aj z mysle...

0kristina0
17. feb 2023

Daj tomu cas, zide z oci zide z mysle.

whatever1
17. feb 2023

@bubbeleh Uvedomujes si ze o teba nema najmensi zaujem? Marnis svoj cas a trapis samu seba. Ked to pretrvava taku dlhu dobu, to je uz na psychologa. Mala by si ho vsade zablokovat, aby ta nelakalo stalkovat.

modrykonik33
17. feb 2023

Takéto dlhotrvajúce platonické lásky moc nechápem, veď úplne najkrajší pocit je mať opätovnú a reálnu lásku 🙂 a ako píšu baby, určite mu už nepíš, zapni tinder a randi

banderaska29
17. feb 2023

láska nie je slepá a ani retardovaná, ako je v úvode témy - ak je opätovaná, zdravá a úprimná, je láska to najkrajšie čo existuje. on má priateľku - jeden red flag, povedal ti ze ta ma rad iba ako kamarátku a ty nanho nevieš prestat mysliet - druhý red flag. neozýva sa Ti, tak snáď ti je jasné, že z toho nič nebude. pusti to z hlavy, vedome to urob. nič z toho nebude, nechce ta. nemárni čas.

danica2711
17. feb 2023

aby láska nebola retardovaná, ale pekná, musí byť obojstranná. To nie je tvoj prípad. On ťa nechce a ak budeš pokračovať ako doteraz, jedine sa mu tým totálne sprotivíš. Musíš sa ovládnuť a prestať sa k nemu upínať, strácaš zbytočne čas a vlastnú dôstojnosť. Urob za tým hrubú čiaru, aj keď to bolí, inak nezačneš znova normálne žiť

lady_hurts
17. feb 2023

@bubbeleh ma priateľku, s ktorou chce naďalej byť, tak ho už nestalkuj. Zbytočne robíš zo seba chuderku a ozyvas sa mu, keď on nemá ani najmenší záujem o teba, ani o tvoj zivot. Nauč sa mať rada v prvom rade seba, prestaň ho špehovať a ujasni si v hlave čo vlastne od chlapa chces a až potom si hľadaj plnohodnotný vztah, pretože nechápem načo bolo dobré zadanemu chlapovi vyjadrovať city... ale ok, stalo sa. Dôležité pre teba je pohnúť sa vpred a ďaleko od tohto.

monuska112
17. feb 2023

tu nejde tak velmi o teba. skor by som si kladla otazku ci nepreslapujem jeho hranice? a preco to robim? priatelia by mali svoje hranice respektovat. no priatelstvo je pokazene. ako by aj nebolo? mne by vadilo ak by sa moj priatel kamaratil so slecnou, co mu vyznava lasku. asi by to vadilo kazdemu urcite aj tebe. pre neho je prva priorita ta priatelka a to si nechce pokazit, ty to aj tusis, napriek tomu mu vypisujes a stolkujes ho, nerespektovanie jeho priorit a potrieb je znacne prekracovanie hranic. ten clovek pravdepodobne okrem toho ze vie ze je to nevhodne sa s tebou kamosit, sa teraz citi aj zle pri tebe, pretoze nikto nema rad ak mu dupu po hraniciach. stiahni sa a nechaj to tak. rob veci co pomahaju najdi veci co pomahaju, zamestnaj sa niecim co ti robi radost

ropucha6
17. feb 2023

Nema zaujem…a tym vyznanim citov sa pokazilo aj kamaratstvo. Bohuzial. Nechaj ho tak, tiez by si nebola spokojna, keby tvojmu frajerovi vypisovala kamoska, ktora ma ine umysly ako len priatelstvo.

xena0
17. feb 2023

Má priateľku, ty máš záujem o viac ako kamarátstvo a bolo by len na škodu keby ste boli ďalej v kontakte...ak je pre neho jeho vzťah dôležitý je na mieste že prerušil kontakt 🙂 držím palce, aj ty určite nájdeš ešte svoju lásku a na neho zabudneš

oli18
17. feb 2023

Chalan ma charakter. Aj ked bol s priatelkou pohadany, nevyuzil ponuknutu sancu. Zabudni na neho.

mircalla
17. feb 2023

@bubbeleh Prestan ho stalkovat. Zachoval sa rozumne, nechce si nicit vztah. Je vysoko pravdepodobne, ze si sa mu tym stalkovanim casom znechutila.Teda okrem toho, ze sa rozhodol si od teba drzat odstup, nakolko si mu vyjavila svoje city. To, ze si mu o nich povedala nie je najlepsie, ale ok, stalo sa, si mlada. To stalkovanie uz ale ok nie je.
Jedine zabudnut, stalkovanim sa len zhadzujes, nechce mat uz s tebou nic spolocne. Uz ani ako kamarat. Prepac za priamost, ale ine nepomoze.

gionella
19. feb 2023

Keď si mu o svojich citoch povedala išla si vedome do toho rizika že kamarátstvu môže byt koniec. A presne to sa stalo. Odstrihni sa. Úplne.