Láska k žene, ktorá ma nechce

pekerman
3. apr 2021

Ahojte. Nakoľko je tu veľa žien, tak možno nájdem nejakú odpoveď. . Mam 28 rokov, moje srdce si vybralo srdce 21 ročnej, no to srdce si nevybral mňa. Je mi z toho smutno. Od detstva mam hlavnú prioritu lásku a keď sa konečne zaľúbim, tak do nesprávnej osoby. Netrápi ma že som sám, trápi ma to, že ak začnem milovať a otvorim svoje srdce, tak nesprávnej osobe. Nikdy som nebol hajzel, nevyhľadával som vzťahy na jednu noc, sex som ešte popravde ani nemal. Chcem si to nechať pre tu pravú. Nie je problém to, že by o mňa ženy nemali záujem, práveže majú, ale mne to nestačí, ako keby som to uspokojenie videl len v tej jedinej aby ma milovala. V konečnom vysledku si v živote prajem len to, aby som našiel tú, ktorú budem milovať a ona bude milovať mňa. Či sa to ale splní, Boh vie. Tiež mi už začínajú trochu chýbať bozky, objatia, pohladenie po tvári, ležať vedľa seba a rozprávať sa, ani nie tak pre seba sebecky, ale mam túžbu to dávať. Chápete, obyčajne neobyčajne veci lásky. Občas si prídem že nepatrím do tejto doby...vdaka za akúkoľvek odpoveď. Potreboval som sa vyrozprávať.🙂 Pokojne mi môžte napísať aj do správ a môžme pokecať.

1sally12
3. apr 2021

som na tom rovnako :D vlastne celý život je to vždy tá nesprávna osoba, už sa s tým začínam zmierovať :( ty si to zažil vôbec prvý raz?

antoniatonka
3. apr 2021

mylim sa ak poviem, ze prave ste sa vy dvaja nasli🙂

adula12
3. apr 2021

@1sally12 no vidis... mozno ste si s @pekerman sudeny. 😉 je cas sa zoznamit. 😘

leuchtturm
3. apr 2021

no tak musis hladat take srdce, ktore bude pre teba bit 😉

lienocka2808
3. apr 2021

a obaja su od Trnavy. 🙂 nahoda ? sup sup pekerman do toho 🙂

andreatytler
3. apr 2021

@pekerman, @1sally12... no keby to vam dvom vyslo... tak to je lovestory ako z romanu.🙂
Ci uz spolu, alebo kazdemu zvlast, drzim palce aby ste nasli to co hladate. Netreba to vzdavat... tiez som to mala tak cele roky ze som sa zalubila do nespravnej osoby a tych co sa zalubili do mna, som nechcela. Az som nasla toho praveho, ked som mala 35 rokov.

1sally12
3. apr 2021

hah ale nás tu dávate dokopy😀 zlaté ❤
@andreatytler no ja takto celý život, len s tým rozdielom, že o mňa nemal nikto nikdy záujem, o teba aspoň áno, aj o vyššie @pekerman , teda ja to poznám len z tej mojej strany 😔

antoniatonka
3. apr 2021

nemazat, potom poprosime pokracovanie, ved sme boli pri prvom pismenku, tak sme zvedave ..
@pekerman
@1sally12

hankm
3. apr 2021

@pekerman Nie je to nahodou tak trochu jednistranne chapanie situacie? Ty si vyberies a hotovo a potom sa trapit, ze ta druha strana nechce ? No v mojom ponimani vztahu a co je podstatne, v zaciatku pred “zalubenim” by clovek prave primarnym zistenim a pozorovanim mal zistit, ci druha strana ma vobec zaujem, aspon minimalny vobec komunikovat aj v inej nez formalnej rovine. A ak ano, nasledne ked vidim ze to ma realnu sancu pokracovat “si dovolim” sa “zalubit”. Taketo jednostranne kvazi osudove zalubenie mi pride na muza tvojho veku nezrele. Sice pre niekoho pekna Pilcherovska predstava ze sa muz bezhlavo zalubi do zeny a ona mu to nezistne opatuje....no preto sa taketo filmy tocia, lebo realita byva uplne odlisna. Ludia prichadzaju a odvhadzaju. Treba ist o dúm dál. Na margo odkladania pohl styky, to tiez znie sice krasne ale prirodzene to je max tak do rannej dospelosti 22-24 (manzelstva u jedincov, ktory s tym cakaju do manzelstva sa uzatvaraju vo vseobecnosti v nizsich vek kategoriach) u muza okolo 30 sa uz predpoklada aka taka skusenost. O to viac to bude chciet velmi podobne nastavenu partnerku. Drzim palce. Mozno aj s prispievatelkou do tejto diskusie ;)

antoniatonka
3. apr 2021

kazda/y jeden z nas sme boli aj platonicky zalubení, parkrat padli na hubu a islo sa dalej🙂

deti95060810
3. apr 2021

ak ťa nechce, je zbytočne tratiť čas.... ona svoje rozhodnutie asi nezmení....
čím sa jej budeš viac tisnúť - tým to bude horšie...

lija22
3. apr 2021

uz si velmi dlho dospely aby si vedel posudit, ze ked ma tato kraska nechce tak ma proste nechce. urcite je to nejaka karmicka zalezitost, ale toje na inu temu..

andreatytler
4. apr 2021

@1sally12 Tak zase neboli to zastupy chalanov... spocitala by som ich na jednej ruke. A vies... ono to nie je az taka vyhra ak sa do teba niekto zalubi a ty nevies city opatovat... citis sa velmi neprijemne, mas pocit vinny ak to bol tvoj priatel alebo ako zly clovek lebo toho zalubeneho to vzdy boli ked ho odmietas. A ak je ten clovek prilis dotieravy a nevie prijat tvoje nie, tak zacnes byt na neho skutocne zla a citis sa este horsie.
Mne radili ist na rande aj s niekym ku komu nic zvlastne necitis. Niekedy ta laska zacne velmi pomaly.

andreatytler
4. apr 2021

@deti95060810, @lija22 Myslim ze ak zena povie nie, neznamena to vzdy ze nechce. Chlapi to maju dost tazke... musia vydedukovat, ci ta zena skutocne nema zaujem, alebo len hra nedostupnu. Niekedy sa to oplati, pozvat ju na rande znovu a znovu, az nakoniec sa necha "zlomit" a je z toho pekny vztah... videla som zopar takych vztahov vo svojom okoli.

hopsadobrandejsa
4. apr 2021

@andreatytler

Toto byva naozaj zlozite pretoze medzi ziaducim "dobyvanim" a sexualnym obtazovanim je v dnesnej dobe velmi tenka ciara. Bohuzial, jestvuje viacero pripadov kde zeny tvrdia, ze muzi casto nevedia zobrat nie ako signal definitivneho nezaujmu, ale nadalej pokracuju v dobyvani pretoze si to vysvetluju ako akysi boj o jej priazen.

Ja osobne sa pytam len raz, dvakrat len velmi zriedka. Ja som v tomto smere pragmatik. Ak by ma zena pozvala na rande takju neodmietnem v domnienke, ze pockam kym to urobi druhykrat aby som sa citil ziadany.

Pre mna nie znamena nie. Nehladam za tym ziadne skryte umysly. Myslim, ze jestvuje dost pripadov kedy zeny povedali nie dufajuc, ze druhykrat uz povedia ano a nikdy k tomu neprislo pretoze muz stratil zaujem.

Je to svojim sposobom hazard. Mozes povedat nie hoci zaujem mas, ale moze to ist ktorymkolvek smerom. Bud to muz neakceptuje a bude pokracovat s dvorenim alebo to vezme ako tvoje definitivne rozhodnutie. Vysledok treba akceptovat. 🙂

1sally12
4. apr 2021

@hankm s týmto moc nesúhlasím. Veď predsa už keď ti niekto "padne to oka" už tam musí byť istá sympatia, istý cit... tak akože "až potom si dovolím sa zaľúbiť"? Neviem, nechápem tomu lebo som to nikdy takto nezažila. Mne keď sa niekto zapáčil, musel tam byť istý cit, veď takto "len páčiť sa" mi môže každý druhý. Potom na základe čoho by som sa do dotyčného "zapozerala" :D keby tam nebol niečo "viac" než len fyzická krása?
Podľa teba - akože dajme tomu že niekoho stretnem, kto mi je sympatický, je tam istá iskra, dá sa s ním baviť, rozumieme si, ale najprv si ho "oťukám" /zistím či by bol záujem aj z jeho strany/ a potom keď aj on by mal záujem sa doňho zaľúbim? A keby nemal tak idem o dúm dál? Tak potom keď to takto ľahko berieš, že tá a tá nemá záujem "nájdem si inú", tak potom na začiatku nemohli byť žiadne city. Teda aspoň takto na mňa pôsobil tvoj príspevok, sorry ak sa mýlim.
Vyššie píšeš na autora že "Ty si vyberies a hotovo", ale veď aj ty si teda určitým spôsobom vyberáš.
Každý si vyberáme...len potom či je to aj akceptované na tej druhej strane, to už je na inú debatu.

hopsadobrandejsa
4. apr 2021

@1sally12 Nuz musime tiez byt fer, v zaciatkoch ked su to len otukavacky su to skor len sympatie nez aktualne "city". O citoch sa uz da hovorit ak ti niekto beha po rozume posledne 3 mesiace a nevies ho vyhnat z hlavy, ale myslim, ze na co hank narazal boli skor tie sympatie.

Ja hankov post chapem skor v zmysle, ze najprv je potrebne vydedukovat ci tam vobec existuje realny zaujem zo strany objektu tvojho zaujmu a to "az potom si dovolit zalubit sa" je myslene v skor zmysle aby sa clovek hned na prvy den bezhlavo nezalubil pretoze tak naozaj riskujes, ze ublizis samej sebe pretoze ten clovek tvoje city nemusi opatovat, ale mozno to aj ja zle chapem a hank to myslel uplne inak 🙂

1sally12
4. apr 2021

@hopsadobrandejsa aha.čiže vy muži vlastne akokeby 'kalkulujete' 😁 či sa vám vôbec oplatí s niekým strácať čas pokiaľ neni hneď na začiatku záujem aj z druhej strany áno?😁
Ja neviem, u mňa bol cit hneď a stačí že mi 'niekto behal po rozume 2 týždne'.🤷‍♀️ ale to som zas ja...

bloger
4. apr 2021

@pekerman myslím že každý človek už toto zažil alebo bojuje s tým v sebe odmietnutie bolí hlavne od milovaného človeka ale aj neopätovaná láska je láskou ktorá ti pomáha osobnostne a ľudsky rásť a je to aj najčistejší druh lásky bezpodmienečná láska lebo ona ťa o ňu nežiadala ani si ju nijako nezaslúžila a napriek tomu ju miluješ teš sa s toho lebo to je najkrajšie obdobie života človek sa teší len na chvíľu kedy tú svoju milovanú uvidí stretne niekde a to stačí na to aby mal silu bojovať v živote so všetkým ťažkým čo príde niekde som čítal aj takú peknú myšlienku že len to čo milujeme môže byť zachránené aj Boh takto ľudí zachránil že ich miloval lebo bez toho človek nevie na čo tu je prajem ti aby si stretol aj tú pravú ktorá bude milovať teba

lemonka112
4. apr 2021

Všetko sa deje pre niečo... Možno už zajtra stretneš tú pravú, ktorá Ti dá to, čo aj Ty. Dávať lásku môžeš aj iným spôsobom, ak Ti práve to chýba. Niekedy je práve naše srdce slepé. Správnu osobu na život si nestačí vybrať len ním. Otvoriť srdce a milovať je ozaj to najkrajšie. A ak miluješ, chceš, aby ten druhý bol šťastný. Otázkou je, či by bola pri Tebe šťastná keby Ti zaklame a povie, že dobre, buďme spolu. Odmietnutie môže znamenať aj víťazstvo. Niektoré veci, prečo sú ako sú, pochopíme až neskôr. Preto nezúfaj, neboj sa dávať lásku. Určite raz príde tá správna, ktorá Ti nepovie nie.

antoniatonka
4. apr 2021

dievcata a chlapci, zbytocne to rozoberate, nic nie je biele ani cierne, ale x odtienov sivej, kazdy si tym musi prejst sam, spomente si na svoju mladost, darmo vam niekto radil... mna skor zaujima, ci si uz vymenili prve pismenka🙂

1sally12
4. apr 2021

@antoniatonka nie nevymenili xixi😁 ak myslíš mňa. Možno aj toto bol len taký výkrik do tmy zo strany autora (ako je tu občas bežným javom, keď sa niekto príde len vyrozprávať) a už nečíta, alebo tu nie je tak často ako my😁

andreatytler
4. apr 2021

@1sally12 Suhlasim s tebou. Prispevok od @hankm na mna posobil privelmi racionalne az vypocitavo. Citit z toho trosku strach z ublizenych citov, lebo si radsej pocka na lasku z tej druhej strany a az potom sa zalubi aj on. Ja chapem lasku (alebo skor zalubenie) ako nieco, co nema nic spolocne s racionalnym myslenim a uz vobec nie je ovladatelne. Bud sa zalubim alebo nie. Nie je to nieco, co dokazem urobit vedome a volou. Pride to same. Tym padom je tam velke riziko ze sa clovek spali. Ale to som ja (a zda sa ze aj ty). Ludia ktori su menej (alebo vobec) citovo zalozeni chapu zalubenie uplne inac (zrejme presne tak ako to opisal @hankm).

1sally12
4. apr 2021

@andreatytler presne! 👍 Mne to príde nie že strach z ubližených citov ako ty píšeš, ale taká špekulácia (proste mne to pripadá akokeby tam žiadne city na začiatku ani neboli - ako píšem vyššie). Neviem si predstaviť, že by napr. mal o mňa niekto záujem, možno by mi aj vyznal nejaké city a ja ho budem 2 týždne držať v napätí (chodiť s ním von napr.) a až potom sa zaľúbim. 🙏 Veď musím predsa vedieť či k dotyčnému niečo cítim hneď, nie že dám tomu 2 týždne a možno "niečo príde" (nejaký cit). (Ako ty píšeš - nedá sa to ovládať)
Ale to som zase ja no...😀 niekedy si pripadám, že do tejto doby nepatrím.

sari24
4. apr 2021

@pekerman dievča, do ktorého si sa zaľúbil má ale rovnaké právo si vyberať ako ty a záujemcu o vzťah odmietnúť. Proste treba to brať trošku s nadhľadom a ísť ďalej. Hľadanie partnera je podľa mňa taká lotéria - musí sa zísť viacero faktorov, aby nejaký vzťah mohol vzniknúť. To sa nedá ani naplánovať a vynútiť. Treba skúšať ďalej. Len mi to príde z tvojho príspevku, že ty sa zaľúbiš a očakávaš, že úplne nezištne ti lásku žena opätuje. Zažila som prípad, keď som mužovi slušne povedala, že nemám záujem, lebo to necítim rovnako a celkom ma iritovalo, keď to nechcel akceptovať. Dávaj si na to pozor a držím ti palce v hľadaní polovičky 🙂

@1sally12 takých špekulantov / špekulantiek je veľa :/ Tvoj pohľad mi príde normálny. Nenechaj sa niekým testovať, radšej choď do vzťahu s niekým kto to bude cítiť od začiatku rovnako ako ty 🙂

petkazamborska
27. apr 2023

neboj sa , je to prirodzena prava tuzba po laske a je to super , ze si uz vyzral mat lasku a rodinu ....ta prava osoba urcite pride....ja som sa vydavala az 33 rocna ale som stastna , a je to super,.,.