Láska k tučnej

12. sep 2020

Je mozne aby mlady 19 rocny stihly chalan(ziadny model) lubil babu ktora ma 90kg? S tym ze vravi ze na vzhlade nezalezi.

nominativ
12. sep 2020

A je možné, že môj muž má naozaj miluje, keď nemám žiadne cecky?

moonlight1210
12. sep 2020

Ano je. Vidi na nej pekny usmev, pekne oci, kopec dalsich inych vlastnosti. A ta postava ju tiez robi tym, cim je. Takze to berie s tym.

suzitok
12. sep 2020

Napriklad moj syn ma tiež pri tele priatelku a su spolu uz skoro dva roky...a syna mam pekneho, športovej postavy...
A ja som napriklad ako reklama na anorexiu, hanbim sa za to, ale manzel ma miluje taku aka som...
Existuje aj vnútorná krasa, vyžarovanie, usmev, celkovy dojem, krasa ducha, očí....🙂 Ani moj manzel nie je supermodel, ale naco by mi taky bol? Na ozdobu?

deti95060810
12. sep 2020

samozrejme ... pre neho môže byť ona najkrajšia na svete... 😉

evamea
12. sep 2020

Ja mám krásneho muža čo je v skvelej forme a vyžral ma na 90kg. On za to môže 🤣 a stále mi hovorí, že som krásna. Má pravdu. 🤣🤣🤣🤣

iwesska
12. sep 2020

Niektorym sa pacia vychrtliny,niekomu naopak kypre zeny,dalsi je na podstatne mladsie,ineho pritahuju zeny v dochodkovom veku. Laska nema pravidla.

sunny8
12. sep 2020

Láska nie je o dokonalom vzhľade. Aj "nie krásny" človek má v sebe iskru ;)

marianeta
12. sep 2020

Tak sú muži , ktorí majú radšej ženy pevnejsich tvarov a doslova také typi vyhľadávajú .. dokonca existujú krmici..proste čím tucnejsia tým preňho krajšia,a tak ju vykrmuju az kým sa z postele nepostaví.. Ale toto už je choroba...

cervenaruza123
12. sep 2020

Ano, je to mozne, aj bezne by som povedala. Nie kazdemu sa pacia vychudnute zeny, ale ked chlap hlada vazny vztah, tak vybera nielen podla vzhladu, ale podla vlastnosti a podobne. Zene len vzhlad nestaci na to, aby ocarila, poznam mnoho zien s nadvahou, pri ktorych sa muzom podlamuju kolena, lebo jednoducho maju sarm, vyzarovanie a su nadherne, aj ked nemaju idealnu vahu.
Ja som sa napriklad s manzelom zoznamila este ako vycrhtlinka, potom som pribrala a prekvapene som zistila, ze sa mu pacim viac, ked mam nejake to kilo navyse a nechce, aby som schudla na povodnu hmotnost. Potom som sa zamyslela nad tym, ci som sa mu vobec pacila na zaciatku chodenia, ked som bola fakt chuda 😀 .

janus32
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tatiana1329
12. sep 2020

Co je na tom divne? Moj brat ma tiez tak partnerku ktora ma viacej kil ako on. A su mlady do 25r. A vidim na nich ako sa lubia, to neni nic divne ked ma viac kil. Ved to ze ma viac kil neznamena ze je skareda.

adalmba
12. sep 2020

Láska sa nemeria váhou...

pininka1
12. sep 2020

Moj muz sa za 19 rokov nezmenil stale ma super postavu a je so mnou aj ked je mam ovela ovela horsiu postavu a dost nadvahu. Je pekne vediet ze nie kazdy pozera iba na vzhlad. Ak ma niekto otrasnu povahu, no krasnu postavu budes s nim zit? Asi sotva

makova333
12. sep 2020

A je mozne, aby tupi ludia mali volebne pravo?

leuchtturm
12. sep 2020

preco by nemohol milovat tucnu zenu? Muza moze pritahovat hlavne jej intelekt, nemusi byt osprosteny dobou, ked vsade ukazuju vychrtnute uzovky a on chce mat doma tiez za kazdu cenu uzovku, dovodom moze byt, ze o tucnu zenu sa zaujima podstatne menej chlapov atd. atd.

hopsadobrandejsa
12. sep 2020

Samozrejme, ze je to mozne. Laska alebo city nepodliehaju nejakemu checklistu kde najprv musis odskrtnut kazde kriterium aby k niecomu doslo.

Ja som vcera spoznal dve sympaticke baby, ziadne modelky ani nic ale celkom pekne dievcata z toho jedna mala velmi priatelsku a zabavnu povahu az ma to k nej zacalo neskutocne tahat.

Ak mas niekoho rad tak ho beries takeho aky je. Vaha nie je ziaden problem, vzdy moze schudnut ak sa rozhodne pre zmenu. Cim si starsi, tym viac si uvedomujes, ze krasa casom pominie. Fyzicka pritazlivost je dolezita, ale miery su dolezite len vtedy ak si hladas priatelku ktoru chces ukazovat ako akusi trofej.

marygk
12. sep 2020

Jasné, že je to možné. Plus size modelka Ashley Graham, má akého namakaného manžela. A príkladov z bežného života poznám toľko.... A čítala som článok, že vedci prišli nato, že ženy s veľkým zadkom sú inteligentnejšie. Každého muža neohromí žena, ktorá pred každým jedlom ráta kalórie a v jedle sa len piple a po tabuľke čokolády ide behať 5km.

momi1_1
12. sep 2020

bože môj ako prečo by to nemalo byť možné. ak si spolu dvaja sadnú citovo, tak pre nich vzhľad a možno nejaké tie chybičky nie sú vôbec podstatné. koľko je takých nesúmerných párov na svete

viikkki
12. sep 2020

Prečo by nemohol na vzhľade naozaj nezáleží, lepšie mať do života 90kilovu - milú, skromnú s dobrým srdcom ako nejakú vychrtlinu - sprostu, namyslenu, ktorá sníva iba o peniazoch atď. 😏

marcellka32
12. sep 2020

Mám 82 kg a výšku 180 CM, a nikto by nepovedal že toľko vážim, lebo to mám rozdelené všade 🙂
Predavačka mi doniesla veľkosť 40... pozerám na ňu..a ona že to vám bude dobré..vtipná 🙂 reálne nosím 46 cez boky a nezdá sa to

dusankomoj
12. sep 2020

A prečo by nemohol? Pozri sa na Pierca Brosnana a hromadu iných! Skôr to znie, že sa nepáčiš sama sebe a to si už musíš vyriešiť vo svojom vnútri🌞

lenuliatko84
12. sep 2020

Mozne to je,ale asi ani on nebude nejaky krasavec

majkeel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danica2711
12. sep 2020

možné to je, ale zas keď má 19-ročná baba 90 kíl, tak to tiež nie je celkom v poriadku,,, choroba alebo nedostatok vôle nežrať?

jaass
12. sep 2020

Možné to je. Len či aj po čase mu to nezačne vadiť. Môj kamarát mal priateľku, ktorá vážila nejakých 80 kíl a potom sa rozišli. Našiel si inú s postavou ako modelka, má 55 kíl a sú zobratí, šťastní. 🙂

jaass
12. sep 2020

@danica2711 máš pravdu. Ak je to choroba je to iné. Ak prejedanie sa, žiaľ, muži moc nechcú také......

macekovam
13. sep 2020

podla mna je to mozne.. a ty bud pokojna.. ved nie je ,,ziadny model,, 🙂

vilma7
13. sep 2020

Niekto je na chudé, niekto na obézne, na vysoké, či malé... atď atď.

matus7030
13. sep 2020

samozrejme, ze ta moze mat rad taku aka si. Ale v prvom rade to musí cítit aj on z teba. Si spokojná so svojou váhou? Máš samú seba rada? Druhý človek to tiež vycíti. Ak sa citis fajn,bude aj on s tebou spokojny. Ak ale budes stale na svoju vahu poukazovat, riesit to...nie je to dobre. Ak so sebou spokojna nie si, skus s tym nieco spravit. A ver mi, ze v 20tke tie kila este idu dole lahsie. Tiez mam nadvahu a viem o com hovorim. Ked som sa ale spoznala so svojim muzom mala som 17 rokov a asi 70 kil (175cm).Ale nikdy som nebola ziadne tintitko a ani nebudem. Ale za asi 10 rokov nasho vztahu som sa kvoli roznym okolnostiam dostala az na vahu 104kg!!! Medzi tym bola aj svadba, lubi ma stale rovnako, ale pred asi rokom a pol som si povedala sama kvoli sebe, ze stacilo a uz sa citim takto hrozne. On mi nikdy nepovedal, ze som skareda, alebo ze ma uz nema rad. Skor moja svokra mi pri kazdej prilezitosti prizvukuje ako vyzeram,ale muz si ma vzdy zastal. Dnes mam 85kg (takze som sa niecoho zbavila) a stale sa snazim dostat nizsie a nizsie. Takze to ide, len treba bojovat.

yoxinka
13. sep 2020

Poznám taký pár. Chalan je ako špáratko tenučký, baba má vyše 80kg, ešte menšia od neho, no úplne taká gulička pri ňom. Ona je krásny a dobrý človek a z nej to priam sála. Majú spolu tri deti a sú úplne šťastní a spokojní. Veľmi sa ľúbia. Tú váhu mala takú už keď spolu chodili 🙂