Ahojte..už ste počuli o tom aby od Vás partner pýtal polovicu za tehotenskú dávku alebo polovicu za príspevok po narodení dieťaťa?
nerozumiem napis viac ved ak je to manzel mate bsm moze u ist na ucet aj cela davka
A co s tymi peniazmi chce robit?
Teraz už jej.. predpokladam že sa to týka toho tvojho.
No uz tu písali o kadejakých exotoch ale tento asi vyhráva. Mu povedz že ty si odkrútila prvých 20 tt tehotenstva a na neho zostava druhých 20 tt ( ak bude mať šťastie bude to len 18 🙂) keď fifty-fifty peniaze tak aj tehotenstvo.
hej videla povalačov, najma z istych mensin, ktori si robia deti pre peniaze
To čo za debilného bula. Ked je to tvoj priateľ tak skonči to s nim kým je čas. Dieťa vychováš aj sama. Budeš mať materskú aj s tej bude chcieť polku. Neblázni čosi kopní ho do zadku. A žiadne peniaze by som mu nedala ani náhodou. Aký nadpis lakomý partner. Tvoj je nenažratý a vychcaný. Ja mám tiež priateľa mali sme spolu dcéru ale v živote som ho nepočula aby mi povedal že mu mám dať polku. Dostal by dve kopačky do zadku a letel by ako handra. To vážne chceš s takým debilom vychovávať dieťa neblázni. Ved ťa bude zdierať o peniaze. Odíd ked si tehotná bude TI musieť platiť výživne na dieťaťa aj na teba ked si tehotná.
@44janica44 aj pôrod 50:50🤩 chlapec by zaplatil po prvých kontrakciach. A rad
Však mu daj. Aj polku MD, RD a on nech ti dá polovičku výplaty
Veru počula môj ex cestou z roboty mu hovorím zabehni so obchodu kúpiť hermelin zemiaky mame urobíme na prirodno a ten debil kúpil len sebe 😂🙈🙈🙈🙈a tak ja mu hovorím tak si uvar 🙈
On ti dáva polovicu vyplaty?
Nie sme manzelia , "len" partneri....hold zmýlila som sa..aj ja som len človek...
kazdopadne mu nic nedavaj a opytaj sa ho, ci sa nehanbi od teba drankat poporodnu davku, on nepracuje?
@zobaka pracuje..zas nie je to nezamestnaný povalac
A on ti dava polovicu vyplaty? Byvate spolu? Naco chce pouzit polovicu tvojich davok?
@mamula20 nie ..a tu nastal problém...máme ísť kupovať napríklad postieľku a keď mal prispieť polovicu tak začal s tým že či mu dám polovicu tehotenskej dávky..a to mi ešte ani celá neprišla na účet ..len alikvotna čiastka
autorka - tak ked pracuje, nechapem preco chce od teba tvoje peniaze
@zobaka to ani ja nechápem kde sa v ňom berie ta lakomost
autorka - normalne mu vysvetli, ze tehotenska davka patri zene
@mamula20 presne tak..a potom je naozaj ťažké sa tešiť tohto inak krásneho obdobia..ja makám chodím do prace, starám sa o domácnosť ako stiham a vladzem a tiež aj o staršieho syna sa maximálne starám a venujem sa mu
Samozrejme. A odovzdavala som aj polku materskej, rodicaku a detských prídavkov. Vsak normalne, nie? (Joke) 🤦♀️
aj ty mu daj do roboty polovicku dietata😀🫣
Však tehotenska dávka je vyslovene pre tehotnú (lekári, vyšetrenia, vitamíny, tehu oblečenie, lepšia strava, príp. nadštandardné služby v nemocnici atď), pokiaľ viem, preto sa aj tak vola. Co je on tehotny, že pýta peniaze co patria iba tebe? No comment.. 🤷♀️
Nie, nepočula som. Takého vola nepoznám ani z rozprávania. Normálny otec sa postará (nielen finančne) aj o tehotnú matku svojho dietata, potom následne o svoje dieťa a jeho matku. Len úplný debil sa nazdáva, že ma nárok na ktorúkoľvek dávku, ktoré sú určené pre matku a dieťa.