Ahojte, ani neviem ako začať. Čítala som si množstvo podobných diskusií tu na modrom koníkovi, ale rada by som dostala zo seba von môj problém. Anonymne, nakoľko sa hanbím, že som takýto vzťah vôbec dopustila. Potrebujem nakopnúť, poradiť a vedieť ,že nie som ja ta zlá. Som 3 a pol roka rozvedená, mám 35 rokov, 2 školopovinné deti. Prácu mám dobre platenú, ale mám vysoké výdavky (hypotéka, stavebné, škola, inkaso, strava, som živnostník, tak plus odvody, benzín , keďže v rámci mojej práce jazdím každý deň). Keď sa mi aj podarí niečo ušetriť, tak prídu nečakané výdavky, či už na auto, alebo na domácnosť, dom atď. Proste zvládam to, ale je to len tak tak. No a teraz k môjmu problému. S priateľom sme spolu 3 roky. Nebývame spolu. Vyhovára sa na to, že si v mojom meste nevie nájsť robotu. PS: ja som nikdy nebolo nezamestnaná a vždy som si robotu našla. Chodí ku nám 2 a pol roka vždy keď má voľno, čo je cca polovica z mesiaca. Má u mňa full service. Varenie, pranie, sprchuje sa tu, proste je tu ako doma. A tu je pes zakopaný, aj keď vie aké mám obrovské výdavky, nijako mi neprispieva na domácnosť. Rozprávali sme sa o tom veľa krát, tak povedal, že len keby išiel ku mne bývať natrvalo, tak by mi dával sto eur?!?! Sto eur?!? Že to mi musí byť dosť, teraz mi nedáva nič, maximálne kúpi drobnosti v potravinách. Podotýkam, že len hypo, inkaso a stravu mám 1000 eur mesačne. Tak som si povedala, že nechcem, aby takýto človek so mnou býval natrvalo. On má 38 rokov, je bezdetný, nikdy nebol ženatý, býva s rodičmi, nič im nedáva na bývanie a ani na stravu. Jeho otec tiež celý život takto funguje , že jeho mame vôbec nič nedáva a ona platí všetko zo svojho platu. 6 krát som sa sním už rozchádzala , ale vždy ma prehovoril. Vždy mi bolo smutno, že budem sama. Už ani intímne spolu nežijeme, lebo mi nepripadá ako chlap. Nemám na to chuť, som už unavená, že na komplet všetko som sama a on mi je len na príťaž. Keď je u nás, tak absolútne nič nerobí, len leží na posteli. Bývame v dome, takže mužskej roboty je tu dosť. Ale on nie, nie je to predsa jeho dom, tak prečo by mal niečo robiť, to bola jeho odpoveď. Keď chcem akúkoľvek maličkosť, napríklad aby mi išiel pomôcť s veľkým nákupom, nech nevláčim tašky sama, tak celý čas hundre, nadáva, hovorí ako sa mu nechce, že deti som si mala na to vycvičiť. A pri pokladni uteká s vozíkom, len aby náhodou som od neho peniaze nepýtala. Nikdy mi nekúpil kvety, ani na sviatok. Keď som sa na to sťažovala tak mi po 2 rokoch kúpil kvety v Bille, ktoré by som ani pani učiteľkám do školy nedala a ešte sa bil do hrude, že aký je úžasný partner. Na narodeniny mi teraz kúpil topánky, aj to som sa musela prosiť či mi ich kúpi, a mala som na výber ,že buď pôjdeme von, alebo budú topánky, že nemôžem mať aj to aj to. Nikde s nami nechodí, aby náhodou nemusel míňať peniaze. S deťmi chodím každé leto hore dole sama, bol s nami dokopy asi 4 krát niekde a aj to celý čas nadával ako je tam zle. Hradila som to ja. S ničím mi nepomôže, nešoféruje aj keď má vodičák, nemá vlastné auto, takže takéto veci okolo môjho auta a benzínu tiež riešim len ja. On je strašný narcis a myslí si, že aký je úžasný priateľ. Je neskutočne negatívny, uhundraný, všetko mu vadí, s deťmi mi nijako nepomáha. Teraz som sa sním rozišla siedmy krát a už na mňa ide smútok či som dobre urobila. Či si vôbec nájdem niekoho v mojom veku s dvomi deťmi, chýba mi to , že sa nemám s kým rozprávať. Kamarátky nemám, všetky čo som mala žijú mimo nášho mesta. Cítim sa osamelá. Viem , že som hlúpa, ale mám ho rada. Preto sem už píšem, lebo už sa nechcem dať siedmy krát prehovoriť, že to práve ja robím zle. Chcem tak veľa, keď chcem od partnera, aby som sa cítila pri ňom ako žena a nie jeho matka? Ďakujem každému kto to dočítal až do konca.
A preco si s nim? Aby si v tvojim veku nebola smutna a sama? Tak to je strasne smutne.
Nepomoze ti, nekupi ti pomaly ani darcek, vyciciava ta, 100€ ak by u teba byval? 😂 nemyslis vazne. Davno si s nim nemala byt. Preboha zena, toto potrebujes v zivote? Si uspesna, zvladas to super a mozno raz v zivote pride aj ten fajn chlap. A jasne, ze bude chciet ist naspat k tebe, vsak nemusi nic a ma vsetko. Raj pre neho.
Mužov je ako maku, načo si ničiť život s blbom, ktorý si ťa neváži a len ťa využíva. Máš dve deti tak mas pre koho žiť a skor ci neskor si niekoho nájdeš. Si mladá, silná a samostatná. Nemusíš znášať taketo chovanie. Ludia žijú v zväzkoch koli tomu qby sa im žilo ľahšie (financie, pomoc, výchova, intímny život) ty nemáš ani jedno z toho tak načo ti je? Skus si nájsť nejaký koniček alebo opráš staré kamaratstva aby si vyplnila prazdny čas .
Sa este pytas...ci s nim ? Vies...lakomost...a totalne prizivnictvo je asi rozdiel.....ale v dnesnej dobe ti je naco partner...ktory ti nedokaze vytvorit oporu....lebo je to dieta...ved zena chce hlavne muza....toto je nedozrete nieco....a ty ho este zivis....naozaj sa neviaz citovo...uvedom si realitu....kym mas este silu fungovat...tu poslednu energiu neminaj na neho ale do seba a svoju rodinu....model otec syn....podla popisu je len butlava vrba...
Všetko toto čo píšete si uvedomujem, asi sa naozaj bojím len samoty.
pritom som rada sama, mám aj koníčky, ktoré on nemá žiadne.
Ty sa vies o seba postarať sama. Načo Ti je taky chlap? Je to hajzlík. Ved ty sa iba trapis. Ja by som to ukoncila ešte dnes. A neboj sa. Neostanes sama 😉
Paneboze..ako ja nemam rada zeny,ktore nevedia bez chlapa zit,tak si narazia hocijakeho debila..akoby zivot bez chlapa nemohol byt plnohodnotny..zvlast ked ma zena deti..nehovorim,ze nebyt otvorena novemu vztahu,ale takto zo zufalstva by to bolo pod moju uroven..nechapem akej samoty sa bojis,ved z tohto chlapa nemas absolutne ze nic..ja mam toez 35 rokov,ale toto tvoje zmyslanie je hodne tak na 20..prepac za uprimnost..
raz v živote som si len od neho potrebovala požičať 50 eur ešte na začiatku vzťahu a nepožičal mi. Povedal, že nemá. Tak odvtedy som to radšej už ani neskúšala.
@redana jasné v pohode, potrebujem čítať práve takéto komentáre, aby som to už definitívne ukončila.
ja som hrdá sama na seba, že všetko zvládam aj sama, len už je na mňa toho dosť v poslednej dobe a nemám sa o koho oprieť.
@uglybetty1234 je to pravda
Kopnúť zatvoriť dvere... Preboha žena staraj sa o deti nie chlapa
Mne to pripadá akoby ani nepracoval a nema
Prečo, preco,prečo. Prečo si s ním?!
Sex 0
Láska 0
Pomoc 0
Pomahanie 0
Opora,istota 0.
Nemusíš mi ďakovať , spísala som plusy a mínusy tvojho ,,chlapa "
Teraz choď a kopni ho do riti. A nediskutuj, aby ťa zas neprehovoril. Trošku si važ samu seba, to čo dávaš takého lemrovi odopieraš vlastne svojim deťom.
Dobre si urobila. Neboj sa,sama nezostaneš. S hentakym by ti bolo horšie. Chce to len čas. Si šikovná a takéto ohreblo si nezaslúžis. Kašli na neho. Drž sa ♥️ veľa síl
posledné mesiace veľmi zle spávam, budím sa každý deň o tretej ráno a potom som cez deň totálne vyčerpaná. Myslím nonstop na povinnosti, ktoré mám v daný deň. Aj keď si všetko zapisujem aj do diára, aby som to mohla vypustiť z hlavy aj tak na všetko stále myslím. Celý deň šoférujem, takže keď prídem domov mám dosť. Ešte som aj puntičkár a všetko musím mať v domácnosti tip top, takže si nikdy neviem oddýchnuť.
@lasona ďakujem za pekné slová, dúfam ,že ma ten smútok prejde čím skôr.
No mala by si zacat chodit ku psychiatrom, terapeutom, psychologom, kedze sama vobec ziaden rozum nemas a sama si pomoct nevies. Chudata tvoje deti. Lutujem ich. To musi byt ozaj strasne mat takuto matku, ktora nema nikde, ani v hlave, ani nic. Mozno deti maju viacej rozumu od teba. Mna tu vzdy nieco prekvapi, na tomto mk. 😁🤣
Amen.
Ty si schopna zena...takto nemusis zit. Nema to zmysel a hlavne sa neboj buducnosti.. Ved toto aj taknie je dobre. Ved to je tlk. Sama nie si stastna, taze to mestpji za to.
@kassandra25 presne pre takéto ženy ako ste vy som veľmi dlho váhala či sem napísať. Prečítajte to po sebe ešte raz, či by ste sa takto vyjadrovali k niekomu cudziemu napríklad na ulici.
Odporucam, ked si niekoho noveho najdes, opytat sa deti, ci sa im chlap lubi a co. Aj na zaciatku, aj po case. Ty ani usudok, ani nic....., prepac, ale az zvratene si ma pobavila. Ps: daj na svoje deti.
Ježiškove huslicky... To kde si toho somára nasla? A ešte viac nechápem, prečo s nim stále si a dávno už nevidí dvere len zvonku...
Toto ti treba? Nie, nedocitala som, došla som asi po topánky a kvety a stačilo mi...
Máj rozum a trochu úcty a kopni ho čím skôr... Niekde...
Píšeš, že sa chceš o niekoho oprieť... Máš pocit, že tento exemplár je nejaká opora? To je guľa na nohu skôr
.
Fakt sa na neho vykašli na čo ti je taký chlap, ktorý vlastne ani chlap nie je? Píšeš, že už ani spolu nespravate tak o čo ide v tom vzťahu aj jemu? Má 38 rokov a nechýba mu? No možno ho má ten zbytok mesiaca niekde inde a k tebe sa príde nechať poobskakovat.
Stare dobre radsej nahovno s niekym ako byt sam..
Ale tadeto cesta nevedie.takyto chlap ti je uuuuplne ze nanic lakomy hundravy hnily nesamostatny v posteli tiez nic z neho nemas zober velku metlu a dobru mu drbni po hlave ked mu nezastvieti tak ho stou metlou vytrep aj po krizoch a rovno cez dvere kade lahsie
Urob to pre deti. Nevrat sa k debilovi. Musis uz pozerat na ne. Co das debilovi, nedas detom. Tento muz len berie. Radsej napis mne, ale jemu uz nie 🙂
Vies, uz mesiac, alebo mesiac a pol, s takymto chlapom, je neskonala strata casu. Lebo 5 lepsich od tohto si uz mohla zatial najst. A ver tomu, ze jemu podobnych je velmi vela, ale aby sa jedna matka s 2 detmi zapodievala takymto individom, to je dorazka. To je ozaj na psychologa, prepac, ale ja to tak vidim s tebou.
To je to, že sa nemám s kým o tom ani porozprávať. Preto som napísala sem, aj s rizikom, že niektoré ženy si budú na mne honiť svoje ego.
Ja osobne to vidim...ze si kvoli povinnostiam na ktore si sama...a a ako pises este puntickarka..co predstavuje neskutocnu energiu ..ze si sa zacyklila..a preto nechtiac nemas usudok...teraz to myslim v dobrom.....sama som mala s tym problem....je to aj tym ze clovek dlhodobo nema zmenu...ale bezne stereotypne ma svoje starosti a casom nevie ako znich von.nevie ako to zmenit...lebo uz nema silu aj rozmyslat...a nevidi inej cesty....naozaj by bolo dobre vyrazit na chatu...trebars aj s detmi....a zadat si novy ciel pre zivot
Juj ako sa dobre radi druhym a na sebe chybu nevidime 🙂
on je nielenže lakomý, ale hlavne sebecky, keby mu na tebe záležalo viac, tak by ti isto aj v dome, v záhrade pomohol a neriešil by hovadinu, že to nie je jeho dom.,.,dobre si spravila, že si sa s ním rozišla, iba tá dobre využíval pre svoj prospech
Prestala som čítať tam, kde píšeš že 6x si sa s ním chcela rozísť ale prehovoril ťa a je ti smutno byť samej. Tak nebuď. Maj lakomca, ktorý k tebe príde na pol mesiaca a nikdy nič nezaplatí. A keby s tebou žil, tak podľa neho 100 eur do spoločného rozpočtu stačí. Ty ho neľúbiš, ty len nechceš byť sama. Ja keď tu tieto veci čítam každý deň, tak uvažujem že si zruším koníka, lebo tu som objavila toľko pribrzdených žien, až sa bojím či to nie je nejaká pandémia.