Lakomec - asi ma len využíva

31. jan 2023

Ahojte, idem si pre názor lebo mne asi zatemnilo mozog🤦‍♀️
Spoznala som muža (42) slobodný bez záväzkov vraj doteraz nemal šťastie na ženy. (ja mám 34) No mam taky pocit, že ma iba využíva.. mali sme naplánovanú spoločnú dovolenku, dva týždne pred nou mi napisal, že nemá peniaze ostalo mu vraj iba na benzín, tak že nepôjdeme nikam. No ja som nechcela nič rušiť tak som navrhla, že to zaplatím (že ak bude mať tak mi vráti) prešli už 3 mesiace a nič, pritom stale rozpráva ako veľa zarába, že mu zvýšili plat a pod. Mal narodeniny tak som mu kúpila darček, mne na narodeniny nedal nič iba mi zablahoželal, dokonca aj večeru som zaplatila ja🤦‍♀️ Co si o tom myslite?
Premúdrelé reči si nechajte! Dosť som sa na neho namotala a neviem ako z toho von..poraďte mi prosím.
Ďakujem za každú radu

andreagartnerova
31. jan 2023

No asi to bude dosť lakomy chlap z môjho pohľadu a využíva ťa.

divokykonik
31. jan 2023

Že ťa využíva a hodila by som spiatočku.

tiezjedna
31. jan 2023

neviem, či to vyhodnotíš ako premúdrelú reč, ale nechávaš sa pekne dojiť... Rada? Poslať do obehu.

nelca0510
31. jan 2023

Ako z toho von vieš :D no čo už, nabudúce si skús zabudnúť peňaženku a uvidíš či zaplatí (pre istotu ju alé maj ):D

magic08
31. jan 2023

prve šťastie že si to uvedomujes a teda vies s tym nieco spravit. preco je chlap po 40tke stale slobodny a bezdetny má vzdy, ale vzdy nejaky dovod. Takze, povedz mu to na rovinu a uvidis ako to vezme, tak sa budes vediet zariadit, co spravit dalej.

16kaja16
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. jan 2023

@magic08 ďakujem

autor
31. jan 2023

@16kaja16 mne to došlo až časom, že to asi nebude ok no stále som myslela , že sa mýlim 🤦‍♀️

luccija
31. jan 2023

Slobodný bez záväzkov v takom veku a má ledva na benzín?Buď stavkuje, alebo si šetrí a ty platíš.Nic nekupuj!Na dovolenke choď s kamarátkou.Neverila by som mu ani slovo o zvýšení platu a pod...

stanulienkat
31. jan 2023

Vymam z neho dlh (ze potrebujes surne peniaze) a posli ho do riti.

autor
31. jan 2023

@luccija tiež myslim, že s tým platom klame..

autor
31. jan 2023

@stanulienkat skúšala som to tak nepriamo, že som na PN a, že peniaze nemám na rozhadzovanie ale on ako keby nič zmenil tému..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
31. jan 2023

Tak mu rovno oznam, ze ti ma vratit peniaze a daj mu termin, do kedy ich ma vratit. Ked ide o vyssiu sumu, mozes ho aj zazalovat pre podvod, takze mozes mu aj toto oznamit. A dovtedy sa, podla moznosti, odlub, lebo toto je vychcalek a nie muz na spoluzitie.

autor
31. jan 2023

@tiezjedna no nie tak celkom… dohoda bola, že mi vráti ked bude mať.. a narodeniny mal skor ako ja nemohla som vedieť, že mi nič nekúpi.. nemám vešteckú guľu😅

zuzinka888
31. jan 2023

Stale ti pride zvlastne, ze v 42 rokoch nemal stastie na zeny? Suhlasim, nemal stastie na zenu, ktora by ho vydrziavala. No co chudacik jeden.

lucka_ke
31. jan 2023

@zuzinka888 asi tak, ale stále sa nájde nejaká čo mu platí dovolenky a darčeky

deti95060810
31. jan 2023

ešte by som si počkala na peniaze kým mi vráti, a potom by som sa pomaly vytratila....😉

kiwi3
31. jan 2023

doteraz nemal stastie na zeny, ktore by si ho vydrziavali a pritom drzali hubu a krok. snad takou nechces byt. mne by sa teda dost zhnusil vdaka tym vlastnostiam. aj keby som bola predtym namotana.

loginexistuje
31. jan 2023

normalne mu napis ze do 10.2. ti ma poslat dlznu sumu za dovolenku na cislo uctu
a uvidis co sa stane

vilma7
31. jan 2023

Tak neexistuje ak ten chlap žije sám, že by ozaj nemal na vrátenie. Len tí vrátiť nechce.
Takže áno, máš pravdu, využíva ťa.

tiezjedna
31. jan 2023

ja myslím, že tých indícií máš dostatok, aby si vedela, že je lakomý a využívačný... Ja by som tie peniaze za dovolenku oželela a poslala ho do hája. Život letí rýchlo

liljana
31. jan 2023

Vyuziva ta. Povedz mu napriamo, ze chces vratit peniaze, lebo ich potrebujes. Potom sa spakuje asi aj sam a neuvidis uz ani jedno. Ale aspon tym usetris cas a dalsie peniaze, ktore by z teba vytiahol. Chlap co taha peniaze zo zeny, nema chrbtovu kost. Este pochopim, ze nema a zaplati iba za seba. Ale nechavat pravidelne za seba platit ...? Hlavne neostan s nim tehotna, ak by ste si dali rozluckovy sex.

simonettasimonova
31. jan 2023

Tak sa čím skôr odmotaj

timing
31. jan 2023

Odmotaj sa. Ten nemieni na Teba minut ani cent. A ak nepytas peniaze za dovolenku,tak od sa nechysta Ti ich vratit.
Pozvy ho akoze niekam s tym,ze pri plateni budes cakat ci zaplati on, ja by som sa tvarila ze hladam penazenku. A keby som videla,ze nechce zaplatit, tak pekne by som sa dvihla. Casnikovi zaplatila svoj oved/ veceru a odisla z podniku SAMA.

marika39
31. jan 2023

vyskúšal ťa , skočila si na to a teraz z teba bude ťahať peniaze kým sa neodmotáš👍 a potom bude skúšať inú. Proste len zistil , že sú aj takéto baby a hneď je život krajší

sono2
31. jan 2023

No čo si asi myslíme?? Múdre reči nechceš počuť, tak predpokladám, že odpoveď poznáš.

autor
31. jan 2023

@marika39 prv som si myslela, že chce vyskúšať mňa, či niesom lakomá ja, ale nejako sa to otočilo 🤦‍♀️

deti95060810
31. jan 2023

chyba bola zaplatiť mu dovolenku... mala si ísť aj sama. ... 😉

dianka555
31. jan 2023

On má vlastné bývanie? Byt, býva pri rodine? Podnájom. Asi vieš kde robí, plat sa dá zistiť aspoň okrajovo.