Lajkovanie žien zadaným mužom

saskia77
20. nov 2020

Ahojte, nedavno som zistila (vyhodilo mi to v navrhoch), ze manzel ma na socialnej sieti v sledovani stranky fotografov, zameranych na fotenie zien, ktore su nahe alebo eroticky oblecene. Je mi jasne, ze chlap si rad pozrie tieto fotky, s cim problem nemam. Ved aj ja si rada pozriem fotky muzov. Ale on ich aj lajkuje a toto mi uz pride cez. Mne, ako jeho zene, je to neprijemne, a navyse este, ked je to z firemnej, volne dostupnej stranky, ktoru sleduju aj ludia, ktori ma osobne poznaju. Ked si chce fotky pozerat, nech si pozera co chce, ale preco ich lajkuje ? Uz v minulosti som ho na taketo nieco upozornila. Nechapem preco to robi. Pred par rokmi sa stalo nieco, co narusilo moju doveru k nemu a teraz zas toto. Nechcem vyzerat ako nejaka pubertacka, ktora riesi lajky, preto som mu ani zatial nic nepovedala, ale stve ma to.

marseillefan
20. nov 2020

A ktoré stránky to sú? Daj sem odkazy....

marseillefan
20. nov 2020

Ale vážne...to, že si pozerá iné ženy, je normálne. Či sa vám to baby páči alebo nie, sme takto geneticky nastavení. To, že ti robí hanbu na internete, ale nie je správne. Mal by byť empatickejší a uvedomiť si, že jeho konanie ťa strápňuje. Nech si urobí anonymný profil a lajkuje to z neho... každopádne treba KOMUNIKOVAŤ, muži nevedia čítať myseľ.

vilma7
20. nov 2020

Ja len nerozumiem prečo ľudia tomu lajkovaniu, smailikom prikladajú taký veľký význam.
Ale u teba je dôvod zakotvený v minulosti. Takže ak je tam narušená dôvera, ťažko veriť, alebo takúto maličkosť ignorovať.
Ak ti to tak veľmi vadí, neostáva nič iné, len opäť ho s tým konfrontovať.

komplikovana
21. nov 2020

su 2 skupiny ludi podla mna, ti ktori lajkuju fotku ako taku, kedze je to skupina o fotografovani, tymto si davaju najavo, ze praca, ktoru s fotkou urobili je vydarena. A potom ta druha, ktori lajkuju, pretoze sa im pacia objekty, ktore na tych fotkach su. Je tvoj manzel fotograf, alebo to ma ako hobby? Spytaj sa ho, co chce tymto vlastne vyjadrit.

niekto2hy
21. nov 2020

https://zive.aktuality.sk/clanok/149749/vatikan...
Vatikán vyšetruje incident, v rámci ktorého bola z oficiálneho instagramového účtu pápeža Františka „olajkovaná" fotografia sporo odetej brazílskej modelky. Informovala o tom v piatok agentúra DPA s odvolaním sa na tlačové oddelenie Vatikánu.
Modelka Natalia Garibottová na Twitteri zverejnila video, v ktorom sa chváli, ako bola jej fotografia označená tlačidlom „páči sa mi" z Františkovho účtu na sociálnej sieti Instagram.
„Aspoň pôjdem do neba," uviedla Brazílčanka v komentári k uvedenému videu, ktoré zverejnila 13. novembra.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
21. nov 2020

@marseillefan americkí vedci zistili, že muži nemóžu za to, že podvadzajú dokonca samotný akt nemajú pod kontrolou, ale ovláda ich temná sila z vesmíru

ukulela
21. nov 2020

keby to pajkoval z osobného profilu. Ale ak to lajkuje z firemného, je to čudné, z môjho pohľadu to firme nerobí dobrú reklamu.

lienocka2808
21. nov 2020

@saskia77 ano, manzelstvom skoncil pre tvojho muza akykolvek iny zivot... Boze

marseillefan
21. nov 2020

@karolinakr ty si síce robíš srandu, ale toto je ako váš materinský pud... je to vrodené a pre ženy ťažko pochopiteľné, keďže vy ste nastavené inak.

saskia77
autor
21. nov 2020

@marseillefan viem, ze vy chlapi ste tak nastaveni. Mne nevadi, ze si pozera fotky inych zien, ani ked pochvali nejaku, aj ja sama pochvalim inu zenu aj v jeho pritomnosti, ale netusim, preco lajkuje. Komunikacia- ta, v ktorej sa maju riesit haklivejsie temy je s nim komplikovana. Vacsinou nie je uprimny a rozhovor sa snazi uhrat do stratena, vlastne ani nic nedoriesime v konecnom dosledku alebo sa pohadame, ostane to “visiet vo vzduchu”. On sa k tej teme sam nevrati, pokym to neurobim ja. O inom komunikovat vieme v pohode.

nely1704
21. nov 2020

Mne by to napriklad určite vadilo a netolerovala by som to. Nie som takisto pubertiačka

saskia77
autor
21. nov 2020

@komplikovana nie je fotograf, ale foti rad, bavi ho to. Ale co sa tohto tyka, nelajkne taku foto, kde je baba normalne oblecena a v peknom prostredi, on si vyberie fotky erotickeho charakteru 🙄

saskia77
autor
21. nov 2020

@ahoj0 ved toto nechapem.

saskia77
autor
21. nov 2020

@ukulela a toto je dalsia vec, ktoru som ani nespomenula...

ninusa221
21. nov 2020

Je to divne aj keď asi by som sa snim porozprávala. Aj keď je to taka kktina 🙂))

saskia77
autor
18. dec 2020

S odstupom casu - nepytala som sa ho na to priamo, ale vznikla situacia, ze sa ma opakovane na nieco pytal, lebo nevnimal moju odpoved. Vsimla som si, ze prave vtedy znova riesil lajkovanie nejakej babskej foto. Tak som mu odvrkla, ze riesi lajky a potom nevie co mu hovorim. Nepovedal nic, cca na 2 tyzdne to prestalo, no a teraz znova. Ved co je uz blby ci co ? Pochopil to, lebo s tym nachvilu prestal. Uz mam nervy z neho. Tiez sa mi pacia chlapi, ktori dobre vyzeraju, ale popozeram, zatvorim a dalej neriesim. Polajkujem top modelov muzov a odoslem mu to do spravy, nech sa popozera aj on, lebo inak by si to ani nevsimol. Detinske, vadne, ale co uz.... ja uz neviem ako mu nastavit zrkadlo..