Lajk na fotke bývalej

16. máj 2023

Baby dnes som si všimla, že môj priateľ lajkol fotku bývalej. To ze sa maku v priateľoch aj naďalej som brala OK ale ten lajk ma rozhodol. Ja nemám bývalým potrebu niečo lajkovat... Váš názor? Mam to riešiť? Dotklo sa ma to. Ďakujem

kkovacovak
16. máj 2023

Môj manžel lajkuje fotky svojej bývalej. Ja tiež svojmu bývalému. Sme dospelí ľudia a veríme si. Buď máš veľmi nízke sebavedomie alebo niečo nie je úplne ok.

lindous
16. máj 2023

Pokiaľ všetko ostatné klape ako má, toto je úplná hlúposť, ktorú netreba riešiť.. ak ťa to štve, lebo to je len čerešnička na torte komplexnejšieho problému, rieš ten...

autor
16. máj 2023

Sme spolu 3 mesiace a zneistilo ma to.

wishes
16. máj 2023

ked ta to trapi urcitw by som mu to povedala a ked to pochopi a prijme, tak sa tomu v buducnosti vyhne 🙂

tani777
16. máj 2023

Ste spolu kratko,to chapem..ja som bola tiez na zaciatku vztahu neista,ked bol chlap na kavu s ex (boli zasnubeni)..no potom som si uvedomila,ze pre nieco sa nikdy nevzali,a nie su spolu,ale je so mnou...

minka201
16. máj 2023

Sú chlapi, ktorí lajkujú veľa - hocikomu hocičo. A sú chlapi, ktorí lajkujú iba niečo, čo ich naozaj veľmi zaujme alebo iba príspevky špeciálnym ľuďom. Skús zistiť, do ktorej skupiny patrí ten tvoj. Ak do prvej, tak sa nemusíš báť 🙂

divokykonik
16. máj 2023

Môj muž má v priateľoch svoju bývalú, netuším či jej niečo lajkuje, ale je mi to fuk. A vždy aj bolo. Musíš trošku viac dôverovať. 😁

januska12323
16. máj 2023

Ty lajkneš len veci, ktoré pridá tvoj frajer?

vanilkovazmrzka
16. máj 2023

Aj moj partner lajkuje fotky byvalym frajerkam, kamoskam, byvalym znamostiam… neprikladam tomu velku vahu, lebo aj ja lajkujem posty inym muzom z mojho okruhu (vratane byvalych), ked ma zaujmu. Teda aby som bola uprimna, obcas si pozriem vybrane osoby detailnejsie, ale to len ak ich nahodou spomenie aj v inych suvislostiach. Nevytykam mu to, len chcem mat prehlad :D

viestta
17. máj 2023

Pre niekoho like znamena ina a len to, co to slovo znamena, "Paci sa mi", nic viac, nic menej. A pacit sa mu moze aj fotka, ktoru pridala jeho ex. Ci potrebuje povolenie co sa mu pacit moze a co nie? Vsak trosku maj sebavedomia, to ze ty si aktualna a ona byvala ma nejaky dovod, asi budes lepsia ako ona, lebo inac by bol s nou a nie s tebou. Ci?
Druha vec je, ze dopraj mu trosku sukromia a nesmiruj co lajkuje a co nie.

makakova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
caroline_
17. máj 2023

Nerozumiem načo to robil :D

jesenzima
17. máj 2023

🙄🙄🙄

zuza265
17. máj 2023

A ako si na to prisla? Mne by to osobne bolo jedno. Mozno to bola fotka, kde vedel preco da lajk a vobec nic to nemuselo znamenat🙂

rebrambora
17. máj 2023

Uff kebyze mam 14 rokov tak by mi to mozno aj vadilo. Inak 🤦‍♀️
Nuz, ale kazdy je iny, cize povedz mu o tom a asi to to vysvetli a vyhne sa tomu a bude aspon vediet aj on, na com je. Na mna by ale bolo toto too much.

retatka
17. máj 2023

Chudák chlap .To ho budeš takto stalkovať,keď ostanete spolu ?No má sa načo tešiť ..

rachel36a
17. máj 2023

Totalne hlupa tvojaa reakcia..a co ze niekomu lajkol fotku...ja to tiez robim, muz tiez...a ani by ma nenapadlo za prve to kontrolovat, a uz vobec nie to riesit...

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
17. máj 2023

Ak vo vasom vztahu nic nechyba neriesila by som to.

kristinapetronela
18. máj 2023

Mne by to bolo jedno,keby mu verím a všetko je ok ... Ale pokiaľ je medzi vami dusno ,tak by som mu o tom aj povedala

mary888999
18. máj 2023

Takto ti poviem... Aj mne sa to stalo , presne na začiatku vztahu( nie like ale ❤️) .Rovno som sa ho na to opytala že prečo ma takuto potrebu? Odpoveď bola: bla bla... Potom som zistila ze je to aj opačne, teda že aj ona jemu mimo tych fotiek kde sme spolu.Ach tie socialne siete , viem je to trapne. ALE mne to už nedalo a nazrela som ....vieš kde. Oni sa stratavali na kavičkach, kopec sprav, aj srandy okolo toho ked mu na to frajerka pride...Poviem ti, vtedy to mnou zamavalo a veruže sme aj rozchod riešili,.. časom sme si cestu našli a sme spolu, ale či sa mu to pači a nech to vyzera akokolvek byvalky ma zablokovane a veeeeeľmmi dobre vie že taketo niečo mu neodpistim nikdy viac .A klamanie tiež nie...

adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka75
18. máj 2023

pane bože, ešte že môj muž nemá soc. siete. Keby vedel, čo kde lajkujem 😀

tanyag
18. máj 2023

Tie, ktoré pišete, že vám to vadí, alebo by vám to vadilo....a to, že s ňou sexoval vám nevadí? 😂😂😂 úplna trápnosť z vašej strany

mamkalentedkova
18. máj 2023

Myslím,že priateľ by mal zbystriť ...keď teraz riešiš toto ,čo bude neskôr ? Budeš mu robiť scény ,že sa usmial na nejakú ženskú v obchode ? Buď mu veríš a nemáš potrebu kontrolovať komu,čo kedy lajkol.. Inak myslím,že človek,čo je v pohode ,nemá prehlad o lajkoch na fotkách ..alebo máš naozaj veľmi nízke sebavedomie a nechcem vedieť ,čo bude neskôr

falbala132
18. máj 2023

aj ja obcas lajknem fotky byvalemu, ale to urcite neznamena, ze ho chcem spat 😀

adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz